- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Lg, sony, philips stb. Csak van olyan ami megbízható. Pl a sony-król csak jókat olvastam anno.
Budget tv-t kerestem vidékre, a sajátomat újonnan vettem.
jociolaszi: Alkalmi használtatra vettem ezt a kis tv-t. Otthon egy 48j6200 van, amit újonnan vettem. Bár ezen sincs már gari.Nézem ezeket a nand-okat ebay-en. Ezek között mi a külünbség? [link] [link]
Egyikre 201, a másikra pedig 429 van írva. Ezek verziószámok? Az én tv-ben lévőre 110 van írva. Ahogy látom mindegyik programozva van már, nem kell vele mást tenni, csak kicserélni. Az eszközök megvannak nekem hozzá.
Ha ezek közül valamelyik jó az enyémhez, akkor az nem lenne rossz. 20k helyett meglenne 1-10k körül. Ami nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest