Keresés

Aktív témák

• Norcs82

csendes tag

válasz Trak #2 üzenetére

Ha lesz rá igény akkor BP-n akár házhoz is mennék. Persze ha sok igénylést kapnék akkor jobb lenne ha elhoznák nekem és adnék egy időontot, hogy mikor jöhetnének érte :)
    De mondom ez attól függ, hogy szüksége van e erre az embereknek. Őszintén szólva nagyon lehangolt a dolog amikor megtudtam, hogy gyárilag a monitorok színhelyessége valami borzalom. Sokat szoktam Photoshop-al dolgozni, nyomtatni. Meg kell hagyni azért van különbség a nyomtató és a monitor színei közt. Azért nagyon kíváncsi lennék egy ilyen kalibrálás után mennyire lennének mások a megjelenített képek, 3D-s alkalmazások, játékok színei.

Egyelőre várok, hogy kapok e még elegendő hozzászólást amiből leszűrhetem, hogy van e értelme belekezdenem vagy nincs. Elvégre nem mondhatnánk, hogy a padlót súrolják eme eszközök árai.

• Norcs82

csendes tag

Sziasztok,

ezen módon érdeklődnék, hogy mennyire lenne kereslet LCD-k színhelyességének kalibrálására. Nem nagyon találtam a milliárdnyi monitoros témák közt ilyesmi lett volna a vita tárgya. Illetve egyet olvastam ahol véletlenül szóba jött ez a dolog. Ott sokak problémája az volt, hogy ahol esetleg vállalnak ilyesmit, azt viszonylag magas áron teszik. Így kérdezném tőletek, hogy szerintetek mennyi lenne az az elfogatható ár amit Ti kifizetnétek egy beállításért.

Előre is köszi a véleményeteket. :R

Aktív témák