- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Norcs82
csendes tag
Ha lesz rá igény akkor BP-n akár házhoz is mennék. Persze ha sok igénylést kapnék akkor jobb lenne ha elhoznák nekem és adnék egy időontot, hogy mikor jöhetnének érte
De mondom ez attól függ, hogy szüksége van e erre az embereknek. Őszintén szólva nagyon lehangolt a dolog amikor megtudtam, hogy gyárilag a monitorok színhelyessége valami borzalom. Sokat szoktam Photoshop-al dolgozni, nyomtatni. Meg kell hagyni azért van különbség a nyomtató és a monitor színei közt. Azért nagyon kíváncsi lennék egy ilyen kalibrálás után mennyire lennének mások a megjelenített képek, 3D-s alkalmazások, játékok színei.
Egyelőre várok, hogy kapok e még elegendő hozzászólást amiből leszűrhetem, hogy van e értelme belekezdenem vagy nincs. Elvégre nem mondhatnánk, hogy a padlót súrolják eme eszközök árai. -
Norcs82
csendes tag
Sziasztok,
ezen módon érdeklődnék, hogy mennyire lenne kereslet LCD-k színhelyességének kalibrálására. Nem nagyon találtam a milliárdnyi monitoros témák közt ilyesmi lett volna a vita tárgya. Illetve egyet olvastam ahol véletlenül szóba jött ez a dolog. Ott sokak problémája az volt, hogy ahol esetleg vállalnak ilyesmit, azt viszonylag magas áron teszik. Így kérdezném tőletek, hogy szerintetek mennyi lenne az az elfogatható ár amit Ti kifizetnétek egy beállításért.
Előre is köszi a véleményeteket.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest