- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Koncert végéről lemaradtam, de majd pótlom. Tényleg jó volt, bár nekem a Genshin zenéi élvezetesebbek. A Fate collab annyira nem áll közel hozzám, csak hallomásból ismerem sorozatot, de egyértelmű hogy a nem ingyenes karakter, Saber kellene.
Azt érdemes észben tartani, hogy az ő bannere nem fog osztozni az event bannerek pity-jén. Vagyis nulláról indul mindenki rajta.
Én várom hova fog kifutni a mostani sztori, elvileg ez jóval tovább tart majd (mármint szét lesz húzva), vagyis a fate collab patch csak köztes pihenő lesz. Ennek ellenére azért nem rágom rajta a körmöm, de merészebben bánik a karakterekkel itt a hoyo (R.I.P. ennek meg annak)
-
Az igen! Hát, ilyen még nekem sem volt, és mivel minden 50/50-et bukok ebben a nyamvadt játékban, valszeg nem is lesz.
Többieknek: a sztoriban ez a majmos téma a legalja mindennek, és kegyetlen sok idő volt végigszenvedni, nagyon elgondolkodtam rajta, hogy tényleg kell ez nekem? Aztán szerencsére véget ért..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest