- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Szégényke elég satnyán néz ki. Nem egy garmin vagy huawei. Igazán villanthatna valami ultra modelt a samung is ami 50-53 mm közt van és ütösen néz ki. Nagyon dijjaznám és szivesen vennék egy ilyet a s23 ultám mellé. 5pro is kicsinek tünt a karomon mivel 6 cm széles felülröl nézve a csuklom. Meg az a bemélyedéses dolog se adja a kicsi kijelzövel. Ha nem villantanak semmit kénytelen leszek méreg drágán venni majd egy garmint epix2 prot a legnagyobb méretben ha majd megjelenik de egy hasonlo samsungnak jobban örülnék mivel csak hobbi sportolo vagyok. Nem is értem miért nem csinálnak valami hasonlot ami férfias és jó ránézni. Akkorát tarolnának vele vennék mit a cukrot globálisan szerintem mindenhol. Nem tudom hogy lehet ekkora ziccert kihagyni. Attol maradhatna ez a vonal is ha valakinek full minimál letisztult forma kell. Megértem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei szériában visszatér a remekbeszabott fizikai funkciógyűrű.
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Garmin venu 3
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest