Látványos rendereken a Galaxy Watch6 Classic

Az idei szériában visszatér a remekbeszabott fizikai funkciógyűrű.

Ha minden igaz, idén hamarabb érkezik a Samsung Galaxy Watch6-os széria, amit nem ok nélkül várnak nagyon sokan. A Watch6 visszahozza a fizikai funkciógyűrűt, ami azóta is egyedülálló és rendkívül praktikus megoldás a műfajban, nem is pontosan értjük, miért hagyott ki egy kört a Samsung a Watch5-tel. Mindenesetre idén ismét lesz Classic verzió, a renderek alapján prémium kivitelben, fém tokozásban.

[+]

A nagy felbontású rendereken látható Watch6 Classic meglehetősen hasonlít a Watch4 Classicra, az egyértelmű megkülönböztető jegy a szilikon szíj zárszerkezete, ami ezúttal valamilyen egyedi mágneses megoldásnak tűnik, de természetesen bármilyen, megfelelő méretű gyorskioldós szíjra lecserélhetjük majd. A gombkiosztást szerencsére most nem variálják meg, a felső vezérlő piros szegélyéből arra következtetünk, hogy dupla nyomásra továbbra is a gyorselérés, nyomva tartásra pedig a kikapcsolás funkciót látja majd el.

[+]

A Galaxy Watch6 állítólag a Watch5 Pro-nál is nagyobb, 1,47 hüvelykes AMOLED panelt kap majd 470 x 470 pixeles felbontással, a nagyobb óratest pedig nagyobb, 425 mAh-s akkumulátornak is teret ad, ami az 5 nanométeres Exynos W980-as szettel jelentősebb üzemidőjavulást jelenthet. A Watch6 a már a Wear OS alapú One UI új verziójával érkezik, ami a meglévő képességek mellett számos új funkciót kínál majd az aktivitáskövetés és élettani funkciók monitorozásához.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés