- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Én Samsung Watch4 Classic-ról váltottam Amazfit GTR4-re. Nem sokkal butább, az én felhasználói szokásaimhoz, cserébe naponta 3-5%-ot merül a 45-50%-helyett.
Nem az akkukapacitás miatt cseréltem le, a fürdés közbeni töltés elég volt neki (meg még egy pici amíg tettem-vettem)
A kompaktsága miatt cseréltem le, az Amzfitet nem is érzem hogy a csuklómon van, vékony és könnyű, plusz a bebújós tépőzáras szíj zseniális. (biztosan kapni ilyet Galaxyira is)
Minden aktivitásom, alvásom méri. Minden be van kapcsolva rajta. Rendesen jönnek az értesítések, van zenevezérlés. Navigálni, telefonálni is lehet vele. Lehet fényképezni is, és a kijelzőn látom a telefon kameraképét. Valamilyen minimális alkalmazásbolt is van hozzá.
És ami fontos volt nekem; tudom két telefonnal használni, mert nem kell visszaállítani ha másik telefonhoz akarom csatlakoztatni, akár napközben is csak pár másodperc a váltás a telefonok között, minden megmarad még a napi aktivitásom is.
A Galaxy-ból egyedül a SmartThings hiányzik, és a Goggle Home dolgok.
Az a baj, hogy nagyon nagy a szakadék a két óra között.
A Galaxy-val úgy érzem ágyúval lövök verébre. Az Amazfit-ben pedig ugyanakkora akksi van, mégis 10x annyit elketyeg egy töltéssel.
Miért nincs arany középút?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei szériában visszatér a remekbeszabott fizikai funkciógyűrű.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest