Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
Amikor valami futó processel nem vagyok tisztában, google segít, szal beírom xy.exe, és az elso oldalon levo találatokból lehet tudni, h az most hova is tartozik - rendszerhez, valami progihoz avagy egyikhez sem...
[Szerkesztve] -
console
aktív tag
Minden vírusirtónak van egy ilyen kis folyamata, amikor a Startupnál bekerül a rezidens része a memóriába. Ez ellen nincs mit tenni, ha rezidens védelmet akarsz.
Feltünoen gyanús process-t nem láttam én sem... (attól még lehet hogy van!)
De egy Security Task Managert is felrakhatsz, az kijelzi még a böngészobovítményeket is futó processként... ott pedig sok féreg meg szokik bújni. vagyis... nem is féreg... nem is trójai... valahol a ketto közötti cucc, mivel csak elosegíti ezek géprekerülését.
De a Nav sem elég önmagában. Ami az én javaslatom:
Nav
mellé Kerio
mellé AdAware, amit kb. hetente lefuttatsz, és
mellé SpySweeper, aminek a rezidens részét engeded futni.
[Szerkesztve] -
console
aktív tag
Nodot azonnal cseréld! Tapasztalat - egy gépen 15 trójai/féreg ment el melette, és csak 12-t szedett le. Jó lecke volt nekem vele kapcsolatban... Kevés memória, de a reményeket nem váltja be (még).
Norton kell - akár sokat fogyaszt, akár nem, de leszed közel mindent! Egy SpySw meg egy AdAware azért elfér mellette. Meg persze egy Kerio vagy Agnitum. -
console
aktív tag
Errol megin eszembe jut valami
múltkor taliztam egy szerintem új féreggel - nagyon okos húzás megin. Ahogy néztem, semmit nem csinál (persze forrást át kéne böngészni ehhez), csak a következoket:
2 példányban fut. Ha az egyiket lekapcsolod, a másik elindítja azonnalHa valahonnan msconfigból vagy reg. adatb.-bol törlöd, azonnal visszaírja magát...
Sec. Task Manager belehalt, amikor kikapcsolta - hogy miért...?
WIN98SE volt a gépen... kb. 1 óra tökölés után egy egyszerü dolgot tettem vele: kiléptem dosba, be a könyvtárba és del *.*xp alatt nemtudom mit tettem volna... :/
Különben egy kicsit féltem ezt az xp-generációs számtekvilágot... valaki agyából kipattanhat bármikor valami rettenetes okos féreg (már abból is lehet ihleteket meríteni, amikkel én taliztam).
-
console
aktív tag
Ennek kapcsán elmondhatom, hogy mivel folyamatosan kapok gépeket irtani... átlagos otthoni winxp-s rendszeres userektol... átlagban 30-40 trójait és férget szedek le róluk (az ilyen traces cookiekról nem beszélve... múltkor 1000file felett volt!)
Szal én több tényezot sorolnék ennek létrejöttében:
- sávszélemelkedés
- windows XP (sokszor a service packok nem segítenek!)
- egyre jobb és több webes nyelv megjelenése
- vírusirtói átlagos inkompetencia -
console
aktív tag
válasz
TrollBalint #12 üzenetére
A NAV trial is
érdemes ghostolni egy jólrakott rendszert, és visszaállítgatni, ha valaki paranoiás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest