- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nah, nekem is a szitu az h egy darabig bejelentkezés után nem tudok sok mindent csinálni...ez gondolom winows
de ha a misterxp.hu oldalon leírt egy ké trükköt érvénybe léptetsz akkor menni fog gyorsabban
-
Kobe
veterán
nah egyelőre nekem annyi jött le hogy túl sok folyamatod fut egyszerre
n
-
Kobe
veterán
amúgy...ez a sávszélemelés óta feltűnően gyakori gond lett. Nekem pl elég volt 3 percre lelőnöm a tűzfalat már bejött rajta ez meg egy rakat szemét
hasonló gondom még mindig van viszont : az a rohadt windows üzenetkezelő szolgáltatás mindig popup okat rak a képernyőre, ha nem megy a firefox akkor is. Arra gondoltam hogy az IE n keresztül küldi be...létezik az hogy az IE t teljesen le tudjam törölni ? Win Media playertől és messengertől már megszabadultam ami külön örömöt jelentett -
Kobe
veterán
nah, az említett tünetek bizony valami háttérben megbúvó féregre utalnak
a kapcsolatod tulajdonságainál nézdmeg a küldött és fogadott bájtok arányát. és ha nagyon nagy az eltérés (kevés nagyon a fogadott) akkor trójai, stb lesz a bibi
nekem Outpost firewall megfogta, utána adaware és xoftspy futtatása után sikerült leirtanom. A xoftot és az adaware t együttes használatra ajánlom, olyan mint a fles vodka kísérőnek a sör mellé, jól kiegészíti
Sok sikert
jah és 1 plusz megjegyzés : Az outpost ot a Tauscan pluginnel kell használni, ez a tűzfalba beépülő komolyabb trójai-féreg figyelő !!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest