- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
Errol megin eszembe jut valami
múltkor taliztam egy szerintem új féreggel - nagyon okos húzás megin. Ahogy néztem, semmit nem csinál (persze forrást át kéne böngészni ehhez), csak a következoket:
2 példányban fut. Ha az egyiket lekapcsolod, a másik elindítja azonnalHa valahonnan msconfigból vagy reg. adatb.-bol törlöd, azonnal visszaírja magát...
Sec. Task Manager belehalt, amikor kikapcsolta - hogy miért...?
WIN98SE volt a gépen... kb. 1 óra tökölés után egy egyszerü dolgot tettem vele: kiléptem dosba, be a könyvtárba és del *.*xp alatt nemtudom mit tettem volna... :/
Különben egy kicsit féltem ezt az xp-generációs számtekvilágot... valaki agyából kipattanhat bármikor valami rettenetes okos féreg (már abból is lehet ihleteket meríteni, amikkel én taliztam).
-
console
aktív tag
Ennek kapcsán elmondhatom, hogy mivel folyamatosan kapok gépeket irtani... átlagos otthoni winxp-s rendszeres userektol... átlagban 30-40 trójait és férget szedek le róluk (az ilyen traces cookiekról nem beszélve... múltkor 1000file felett volt!)
Szal én több tényezot sorolnék ennek létrejöttében:
- sávszélemelkedés
- windows XP (sokszor a service packok nem segítenek!)
- egyre jobb és több webes nyelv megjelenése
- vírusirtói átlagos inkompetencia
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest