Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Hopp, lehet én voltam, a listámon az a címed van, amit megadtam, a másik robajcod-os nem jutott eszembe bocsi
Egyébként nem tudom, miért, de rendszeres, hogy engem zaklatnak a war-ok miatt. Olyanok, akikről azt se tudom kicsodák, köszönni nem tudnak, és meg vannak sértődva, ha azzal kezdem, hogy ''Talán akkor kezdjük előről azzal, hogy Jó napot, vagy ilyesmi...''
Többnyire az oldalunkra irányítom őket, hogy nézzen körül a kapcsolatok körül, de tegnap pont ébredés után jött ez a valaki, és még nem bootolt be az agyam teljesen
A kedvencem, mikor mondom az illetőnek, hogy én dolgozok, keresse meg Robajt, és azt választ kapom, hogy: ''Ne mesélj nekem, hogy este 9kor dolgozol, beszari vagy valld be'' Hát izé...az ilyenekkel tényleg nem tudok mit kezdeni...
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Ja igen, beállítások:
Tegnap este megnéztem, a felbontás 1024*768, a környezet beállításait felpiszkáltam asszem High -ra, erre lett eső, a figurák maradtak mediumon, a textúrák 16 biten vannak. A hangot is megpiszkáltam, mert van egy első generációs SoundBlaster Live a gépben, úgyhogy tegnap óta az EAX -tól lobog a hajam.
Emlékezetből írtam, de remélem nagyjából felismerhető, hogy miről is vartyogok itt. -
Pacák
senior tag
Ezekből alkosson az akinek három anyja van és mégis árva.
(Most tudtam meg, hogy más ökörsége miatt kb. 20 hirdetést újra át kell másolgatnom innen-oda, onna-ide, include -olni a fontokat vagy görbévé alakítani. Szóval anyját neki! Utálom a rabszolgamunka részét a melómnak...)
Mondtam már? A második jól láthatóan vízjeles kép. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Most vitatkozzunk ezen, hogy kinek melyik poén tetszett, Teeeeeeee?
ZsAdI: LJoE-nak igaza van, én kértem meg rá, hogy mindig mondja meg, ha valami tetszik ill. nem tetszik neki, mivel ő azt is elmondja, ha valami nem tetszik neki, és nekem kellenek az ilyen vélemények. Persze mindenki kritizálhat, de LJoE-tól kifejezetten elvárom.
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
Robaj: én voltam. Pedig a saját szememmel láttam, amikor az OTP fiókban az ügyintéző csajszi beírta a közlendőkhöz, hogy ''mejte''... A hiba te készülékedben van
Viszont valszeg akkor a jövőben sem fog semmi infót szolgáltatni arról, hogy én küldtem, ha az elmúlt három alkalommal sem jelezte sehogy. Akkor ezentúl ha lét kapsz, és nincs feladó, akkor az én vagyok
kipipálhatsz.
[Szerkesztve] -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pfffhhhh....
Azok a fejek, apám...
A gyönyörűszép weblapról nem is beszélve. Nem tudom miért érzi fontosnak sok klán, hogy telepakolja a weblapját II. világháborús heroikus zenékkel meg ''ratatatat-bumm!'' hangokkal, meg hős amerikai katonákkal meg csillagos-sávos lobogókkal, meg a ''Ryan közlegény megmentéséből'' digizett apró, de legalább lassan betöltődő és szar minőségű videókkal. (És akkor nem említettem az ocsmányul megválasztott színeket, a 32 pontos feliratokat, és az egyéb apróságokat - a Millenium Falcon hiperűrugrásakor látható effektet végképp nem tudtam hova tenni; fogjuk rá, hogy a zöld drótvázas, forgó koponyát a keresztbe tett lábszárcsontokkal még megemésztettem...)
A fantasztikus jelmondat pedig (''Az első lövés nekünk az nektek az utolsó....'') pedig akár a magyar nyelv oktatásának csődjének is tekinthető.
Én megértem, hogy fiatalok, meg nem ezzel foglalkoznak, de azért az botrányos, hogy ennyire ne legyen valakinek vizuális kultúrája, ennyire ne lássa, ha valami szarul néz ki. (Itt most nem a szubjektív szépségről van szó, ez objektíven és egyszerűen borzasztó.)
Ami miatt ez a dolog kiborít az az, hogy sok ''komoly'' megrendelő is ilyen.
Tudom, az a bajom, hogy nem vagyok elég ''tolleráns'' (sic!) (idézet a ''Szabályzat'' menüpontból - ezt a kis olvasmányt egyébként ajánlom mindenki figyelmébe; különösen a 2. és 6. pontok között feszülő ellentmondás.)
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
most kivételesen én voltam. csak láttam hogy tk-zott valaki, vártam, hgoy bocsánatot kér-e asztán mivel nem kért ezér hoztam eme furcsa döntésemet..
azt mondjuk nem mérlegeltem, hogy a név szinezése milyen szexuális ízlésre utal
, így hát gyanúm se volt rá, hogy esetleg közülünk való az illető.. még szerencse, hogy csak simán kickeltem, mert utána fény derült mindenre, mikor visszajött Bagya.
Úgyhogy mégegyszer bocsi, mester
A movies dologhoz meg: legyen inkább stalinon az intro? az mégis stílszerübb.. meg gondolom egy csomó frag azon a pályán lesz. csak ott meg nem lenne annyira látványos az egész...
Ja Zsadi: sztem azok sima pb shotok, nincs rajtuk semmi gyanús.
[Szerkesztve] -
Bagya
csendes tag
5 nap még rengeteg idő, nyugi van.
Ma hosszú idő után újra tiszteletem tettem a szerveren; volt egy tökvéletlen TK-m és már meg is kaptam a kickem...hja, vannak még buzgó adminok....
Pacák: benne van igen, de mikor Carentant bevették, akkor a század töredéke került még csak elő, emellé sokan ugrás közben elhagyták a lábzsákjukat, amiben volt többnyire a fegyverük is, így mindenki azzal volt, amit talált éppen...
[Szerkesztve] -
-
[w]
őstag
ha minden második szökőévben félszer megtisztelnél minket azzal, hogy legalább a komolyabb war-okon nem lagzod szét az atyaúristent és nem adod az idiótát, akkor valamivel több kedvünk lenne hozzá, állítom.
ugyanakkor - bizonyára mind - nagyon örülünk neki, hogy a ''normális'' játékstílussal kizárólag a publicot ajándékozod meg. pont. -
Zsadi
őstag
1. Jó lenne, ha a ''papi''-zást hanyagolnád public servereken. Itt, meg magunk közt (ventrin) elmegy, nincs is semmi bajom vele, de amikor mások azzal poénkodnak, akkor már gusztustalan.
2. Ha máskor írok valamit msn-en, akkor legközelebb ne hozd fel azt se semmilyen public serveren, mert nincs semmi kedvem az adott személlyel ezen agyalgatni.
3. Grat, hogy tegnap közel 2 perc alatt elvetted a játéktól a kedvem. -
LJoE
senior tag
nekem minden 5 kivéve biológia az 3, de azt utáltam
na és???
egy érettségi nem adja vissza, hogy ki mit tud
szerintem hagyjuk is, mikor volt az már, 7 éve (belegondolni is szörnyű, és akkor én még kis taknyos vagyok egyesekhez képest)
Robaj szerverpézfizetéssel mivan? nem mintha nagyon akarnék, de ilyenkor már szoktál irkálni
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Apáméknak is ennyi volt pár hónapja.
Kerítéstől telken belül Ő ásta ki az árkot a kábelnek, és annyi.
Amit az utcában ástak, ahhoz közük nem volt anyagilag.
''Amennyiben az ingatlanon nincs kábeltelevíziós hozzáférési pont kiépítve''
ott van benne, hogy akkor mennyi....
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Lehet hogy már ők is untak!
Emberek! dobjunk már össze Robikának valami spórolós netre!Tékomnál van most valami percdíjas adsl, ami maximum 8k/hónap, mondjuk 4-5k-t bevállalunk belőle
.. Na jó, persze csak vicc volt... és <3 Robaj meg mindenki, pisz, szonsajn, hepinessz, ahogy az angol mondja
-
[w]
őstag
konkrétan nem tudom melyik megjegyzésemre gondolsz, de az tény, hogy kurvára elegem van belőled. ezt bizonyára már sokszor hallhattad/olvashattad tőlem.
ha fenti véleményemmel egyedül lennék akkor megkövetlek és pingvines szobrot állíttatok a Hősök terére, ugyanakkor a tegnapi műsorod valóban nagyon sok volt. nem tudom mi faszért vergődők én még mindig ebben a csapatban. talán azért, mert a tízenakárhány emberből csak 1 dilettáns van? -
Bagya
csendes tag
Írd múlt időben és akkor helyes lesz. Mostanság, ha elmegyek este otthonról (ha nem dolgozok, akkor tuti megyek), akkor sem iszok többet 3-4 korsó sörnél, és ez simán belefér szerintem.
Egyébként is, korábban, mikor még a dúrván sokat ivós időszakomat éltem, akkor se otthon rúgtam be, hanem jó társaságban. Így visszautasítok mindenféle negatív hangvételű észrevételt -
LJoE
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CYBORG 15 A13V
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest