- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pfffhhhh....
Azok a fejek, apám...
A gyönyörűszép weblapról nem is beszélve. Nem tudom miért érzi fontosnak sok klán, hogy telepakolja a weblapját II. világháborús heroikus zenékkel meg ''ratatatat-bumm!'' hangokkal, meg hős amerikai katonákkal meg csillagos-sávos lobogókkal, meg a ''Ryan közlegény megmentéséből'' digizett apró, de legalább lassan betöltődő és szar minőségű videókkal. (És akkor nem említettem az ocsmányul megválasztott színeket, a 32 pontos feliratokat, és az egyéb apróságokat - a Millenium Falcon hiperűrugrásakor látható effektet végképp nem tudtam hova tenni; fogjuk rá, hogy a zöld drótvázas, forgó koponyát a keresztbe tett lábszárcsontokkal még megemésztettem...)
A fantasztikus jelmondat pedig (''Az első lövés nekünk az nektek az utolsó....'') pedig akár a magyar nyelv oktatásának csődjének is tekinthető.
Én megértem, hogy fiatalok, meg nem ezzel foglalkoznak, de azért az botrányos, hogy ennyire ne legyen valakinek vizuális kultúrája, ennyire ne lássa, ha valami szarul néz ki. (Itt most nem a szubjektív szépségről van szó, ez objektíven és egyszerűen borzasztó.)
Ami miatt ez a dolog kiborít az az, hogy sok ''komoly'' megrendelő is ilyen.
Tudom, az a bajom, hogy nem vagyok elég ''tolleráns'' (sic!) (idézet a ''Szabályzat'' menüpontból - ezt a kis olvasmányt egyébként ajánlom mindenki figyelmébe; különösen a 2. és 6. pontok között feszülő ellentmondás.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azok a fejek, apám...