- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Hopp, lehet én voltam, a listámon az a címed van, amit megadtam, a másik robajcod-os nem jutott eszembe bocsi 
Egyébként nem tudom, miért, de rendszeres, hogy engem zaklatnak a war-ok miatt. Olyanok, akikről azt se tudom kicsodák, köszönni nem tudnak, és meg vannak sértődva, ha azzal kezdem, hogy ''Talán akkor kezdjük előről azzal, hogy Jó napot, vagy ilyesmi...''
Többnyire az oldalunkra irányítom őket, hogy nézzen körül a kapcsolatok körül, de tegnap pont ébredés után jött ez a valaki, és még nem bootolt be az agyam teljesen
A kedvencem, mikor mondom az illetőnek, hogy én dolgozok, keresse meg Robajt, és azt választ kapom, hogy: ''Ne mesélj nekem, hogy este 9kor dolgozol, beszari vagy valld be'' Hát izé...az ilyenekkel tényleg nem tudok mit kezdeni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Beperelte a BYD Amerikát
- Renault, Dacia topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hopp, lehet én voltam, a listámon az a címed van, amit megadtam, a másik robajcod-os nem jutott eszembe bocsi