- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1487 üzenetére
PL. Elitesek
Mejte: Igen vazze, Gabi, csak 1 lyukkal kevesebb
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Ki mit szól hozzá? Mert Mejtének is lenne kedve warolni, meg Elroodnak is meg Flashnek is meg nekem is.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1462 üzenetére
Ezt azért nem kéne... mi már úgy alakultunk, h. mindenki PH-s, szerintem maradjon is meg ez így... a Corpsban 3 ember PH-zik, többieknek foggalmuk sincs.
-
Robaj
addikt
szokás egy kalap alatt kezelni.
NEM szokás, 2 teljesen eltérő játék.
Igaz nincs 1 hsz-ben leírva, h. COD 1, de:
A topik a CoDozó PH!-s népek számára jött létre van írva nem COD 2.
Igaz ez a Te általad is írt egy kalap miatt lehetett.
COD2-zni klánként soha, egyszer játszottunk funwart elég is volt.
A PH-s szerver COD2-ben ment kb 1-2 hétig, de érdektelenség miatt inkább nem kellett,
mivel akoris főleg COD szerveren voltunk. A COD 1-es létünk is enyhén szólva megingott. Ezért jelenleg nincs szükség szerverre. Ahogy flash írta elpublicolgatunk.
Joe-ra meg ne sértődj meg, ő a mindent őszintén kimondó színes emberke, igaz néha dúúrván mondja ki, de nem hátulról kerülve
A helyedben itt érdeklődnék, ők COD2-znek:
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1438 üzenetére
4=pár, de hogy ne tudj belekötni a betonba, 2 pár év
-
Robaj
addikt
Sok boldog szülinapot a tudjamagáról kinek
Most már közelebb vagy a 3. x-hez mint a 2-hoz, úgyhogy nemsokára PONTOSAN ilyent fogsz kapni tőlem pár év múlva:
[link]
És ezt veheted fenyegetésnek is!
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Beszéltem RG-vel, jövő héten indulhat újra a szerver. Csak az a kérdés, h. van-e értelme?
-
Robaj
addikt
W: sajna igazad van, bárki ír bármit, vki úgyis mindig beleköt, ez van
Q: 1,5 hétig nem írt senki, sajna ez van, legalább vki írt és rá írt vki, tehát nézik a topicot emberkék, csak nincs semmi érdemleges mondanivalójuk
Conrad, Pacák: ENGEM egyikőtök sem zavar
Joe: hát mit is mondjak. 7-8 között általában lennék chim HQ or mostanság inkább demolition, de nincs senki, ha meglátom mejtét vagy rámír akkor mék. Akkor 8-tól fél 10-ig Kingázok, akkor no gém, ha csak én hiányzok warhoz, akkor mék, de akkor sem vagyok fullos, végül fél 10 körül meg már nincs senki - legalábbis akit látnék. Elrood hétvégéken van csak, Flash meg van elvileg szinte minden nap, de mivel itt nincs senki, ezért megértem ha haverjaival codol, elég sokszor van ventrinken. Ezt látom az ÉN szemszögemből. Elég erős érdektelenség van sajnos
Mejte: kisegíccselek apróval csórókám?
UI: szerver napok óta nem megy, nemtom mi van, RG nem veszi fel telót sem, és 2 hete nem láttam msn-en sem. Szóval sajnos nem tudom mi van, remélem hamar megoldódikTesztidőszak... gondolom szerverkonfigolás megy nagyban.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Akkor írom ide, mivel Zsadi nem akar msn-en:
Ha garanciát kapok, hogy újra elkezd játszani a csapat és tényleg waroztok meg minden - mint ahogy Joenak msn-en is írtam - főleg Zsaditól kéne ez, inkább a csapat érdekében kilépek, vagy ha kell nem játszom veletek, de szerver + ventri intézve lenne. Nem szeretném, ha a csapat teljesen szétesne. Mert most még - ha tényleg csak miattam nem jöttök ventrire és nem játszotok - akkor ha kilépek nyugodtan játszhatnátok és újra össze lehetne hozni a csapatot. És ahogy Q írta fentebb: Robaj vs többiek, akár lehetne olyan is, csapaton belül, h. Robaj + akik elviselik vs akik nem.
A corpsba meg nem mentem volna át, más csapaton nem is gondolkodtam volna, eszembe se jutott volna, ha nem 2006. áprilisában waroltunk volna utoljára. Namost Zsadi azt a 5x-i lelépést mondja mindig. Ha 7-től fenn vagyok és írok msn 7-kor, h. mentem chim HQ + ventri, onnantól kezdve 1 óráig nemjön és pont akkor jön föl, mikor kérdezték war lenne - és akkor nem volt senki ventrin - persze igent mondok. Szóval az nem CSAK az én hibám volt, igaz rossz volt az időzítés, azt elismerem. Ezért elnézést is kértem. Az elsődleges csapatot nézve: mióta van ventri 7-kor felmegyek ventrire. A corpsnál 8-9 felé van war. Szóval mindig van egy órám ált, nem mindig az igaz, de ált. W-t látom fenn (nem mindig, de őt a legtöbbször), 8 körül ha nincs semmi lelép. Igaza van, 2 emberrel nem lehet mit kezdeni, se egymás ellen, se sajátra fel - mint régen - mert ASE nem látja. Mostanság van Flash is ventrin, tegnap is fél 8 - 9 között waroltunk 1-et, igaz 3 haverja jött. Ha lett volna lampha-s ők is játszhattak volna. A kupáról: igen, jelentkezett a corps a 16. helyre. Szóltam volna szívesen, gondoltam is rá, de belegondoltam: Zsadi, W, Flash, (én) lenne a max akik tutik, egyszerűen nem lettünk volna meg 5-en. Vagy ha igen, nem biztos h. ráér ellen. szept 30-ig 3 wart kell lejátszani. 5 hónap kihagyás után nem hiszem h. lett volna értelme. Inkább már akkor CB-zni vagy ESL-ezni kéne, ha véleményemet kéritek. Ott saját map, akkor és olyan felállásban ahogy tetszik.
Viszont 1 dolgot nem értek: Ha csak velem nem akartatok játszani (Joe-t idézve: 2vs5), akkor miért nem szóltatok Flashnek, Elroodnak, ők általában voltak (nem tudom mikor volt ez), de 3 héttel ezelőttig Elrood minden este volt, Flash meg az utóbbi 3 hétben volt minden este.
Szóval Joe, nem mártírkodás, hanem ha tényleg CSAK ez a baj, akkor legyen, de mint írtam Zsadi válaszára vagyok kíváncsi, mivel Ő szokott lenni szinte minden este, ő tudná összetartani az embereket és összeszedni őket. Inkább átmegyek a klánon belül inaktívba, max ha kell még 1 ember vagy egymás elleni valami lenne akkor jönnék, szigorúan joe és zsadi ellen másik szobában ventrin, csak a csapat maradjon meg. -
Robaj
addikt
Zsadi légyszíves oldj fel 5 percre, szeretnék kérdezni vmit, ill. egy fontos dolgot megbeszélni.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Joe, Zsadi régen láttalak titeket msn-en.
3 dologra gondolok:
1. Remélem nincs bajtok.
2. Nem vagytok gépnél/no msn bejelentkezés.
3. Töröltetek/tiltottatok, de akkor elvárnám/elvártam volna h. szóljatok. Ill. szeretném, h. vonjátok vissza.
Most néztem msn, és épp szerettem volna joe-val beszélni.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1368 üzenetére
Nekem nincs ellenemre, nincs ellene szóló érv számomra, most 1-2 ember +-ba egy szobában igazán nem számít SZVSZ. A csapat is nyilatkozzon, h. oks, nem oks. Felőlem mehet.
-
Robaj
addikt
Mejte pajtás, sok bolDOG névnapot kívánok, aztán nehogy meglássalak ma MSN-en, takarodás inni
-
Robaj
addikt
Hmmm: [link]
Sajnos igaz is nagyrészben... -
Robaj
addikt
Na ez az amit én sem értek. Nagyon sok jó, tényleg jó játékos volt COD-ban. Átmentek cod2-zni és bekerültek a zagyvatagba. Először csíterek, haxolók áradata. Másodsorban nincs normális public szerver, ami ne lenne szarrá moddolva. Harmadik meg, h. túl sok a segédlet, az ilyen 13 éves kispöcs klánok szarrá vernek bárkit egy jó taktikkal, mert nem kell tudni (jól) lőni.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Személy szerint úgy voltam stalinnal, h. mindenki tudja merre megy, ezért is nem szóltam, ment is a csapatnak. Dawn amcsi ott meg főleg nem mondtam semmit, mert gondoltam németben majd hozni fogjuk azt a pár kört. Ha szorosabb lett volna 1. map LEHET dawn amcsiba szóltam volna párszor, de nem láttam értelmét. Abban viszont igazad van, h. stalin német védésben Zsadi nagyon hiányzott mögűled, próbáltalak védeni, de mint láttad, nem igazán tudok mit kezdeni csipával létránál. Zsadi volt ott eddig és egyáltalán nem tudom honnan kéne jönniük.
Mintha tegnap játszottunk volna először
Flash haverja 1x játszott velünk
Szerintem ne csodálkozz annyira, szerintem itt van a probléma forrása: 2006.07.17. .Ac[L]er 30-10 Carentan Kiléptek Gyak
UI: Ha vagyunk ventrin 4-5-en, ellent simán lehet találni. Viszont ált. külföldiek, pingjük 60-80 körüli, ha az ő mapjukon szarrá verjük őket kilépnek, szóval erre majd fel kell készülni. Magyar ritkán van, ők is kilépősek általában. Szerencsére a tegnapi normális banda volt. Olyan 50 war körül járok corpsnál, abból ha 20 végigment sokat mondok. Sajnos normális emberek többsége átment COD2-zni.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
mint írtam Robajjal már nem vagyok hajlandó közös játékra, maximum ha az ellenfélben van (értsd waron másik klánban esetleg, bár akkor sem szívesen)
Ha kell szívesen lemutollek Téged ventriről (ebben nem vagyok biztos van ilyen) - vagy mint anno W egyből úgy jössz fel, h. muteolva vagyok - meg akárkit aki kéri, ha nem hallasz és nem írok, akkor szerintem nem lenne semmi gond velem. Mivel páran megengednék ventris hangomat, így még infót is tudnék küldeni rajtuk keresztül. Remélem így megfelel(ne) Neked és Zsadinak is. Feltéve ha nem a velem való játékot, hanem a hangomat/beszédemet stb. útáljátok. -
Robaj
addikt
Működik a ventri és a cod is! IP ugyanaz!
-
Robaj
addikt
Ventri műxik. A Coddal még szarakszom, ip-nek mindig 127.0.0.1-et ad, pedig a windowsos CFG-ben semmi ilyen nincs
Vááááááá műxik végre, már csak be kell állítani
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
3 napja nem láttam msn, így sajnos nem tudom most mi van, telón meg nem akarom zargatni, valószínűleg dolga van
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1327 üzenetére
Gyere le kecsóra a demókkal + egy vinyóval és itt kivagdoshatod.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1325 üzenetére
Jaja, AA AF AS meg SS meg minden mehet rá
-
Robaj
addikt
RG tolja fel a codot a régi szerverről az újra, 3-4 óra és kész, ezt írta 1-kor.
-
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1319 üzenetére
Köszi, lehet jobban szól mint a 3 éves 1200 FT-os geniusom?
-
Robaj
addikt
Cod és ventri linuxos szerverfájlok összeszedve, ma este mikor Pestről visszaér RG átküldöm a fájlokat neki és ELVILEG start, aztán majd kiderül...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Nem Nálad van a hiba! Ase bug.
Ha kiveszed a pipát a modifiers/country/hungary elől akkor mindet látod, köztük a fölös külföldieket is.
Nekem még nem ''romlott'' el, látszik sok magyar szerver, TDM DM kevés - lehet tényleg csak annyi van - de SD elég sok van. Innen tudod letölteni: [link]
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
3 naponta basztatom, kb. már zabos lehet rám
Most is rákérdeztem:
(15:32:59) Robaj : szia
(15:33:02) Robaj : szerver mikor lesz már???
(15:33:25) NoXy:
(15:33:27) NoXy: szia
(15:33:42) NoXy: megvan minden holnap délután goto BIX
(15:33:50) NoXy: csak huzodott szerver vasarlas
Magyarul nála azt jelenti kb ez a szöveg, h. jövő héten.
De remélem még ezen a héten, mert nagyon hiányoztok már
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Bocs Mejte, tegnap este inkább megnéztem egy filmet, elfáradtam... De ma leszek, remélem Te is.
A szerverpézről, mert Flash és Mejte is érdeklődött: Dog kivételével mindenki el van maradva 300 FT-al, de ennyié nem zaklatok senkit, majd következő alkalommal, ami remélem nemsoká lesz 1 ember kivételével minden 600-at fizet, márha nem gond a 300 helyett 600 FT... de ha vki 2 részletben szeretne fizetni, nyugodtan. -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1283 üzenetére
Vki nagyon közeledik a 2. x felé, már csak 1 év
Szóval sok boldog szülinapot, gondolom ma este nem leszek.
-
Robaj
addikt
Joe: csak Neked, h. vmin tudj röhögni ill. nem is tudom lehet szánalom
Alapból sehol nincs kiírva, h. cod vagy cod2
[link] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1259 üzenetére
Virtualdubbal nézd
UI: végigjárta Mo. borospincéit
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1253 üzenetére
A nem működő az term., de hogy a tesztidőszak (1 hónap) is ingyenes legyen, remélem.
Azért sem ugattam még senkinek a szerverpénzért, mert most 3K-ra nincs szükségem, majd kövivel együtt (lehet 1 hónap múlva), majd kiderül.
Flash: hajrá30 FPS, half size talán elég, ha jól tömörítesz (2 pass xvid)
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1250 üzenetére
Szept eleje a cél, addig ingyenes úgyis.
-
Robaj
addikt
Hát...
Elroodot, Flasht, Zsadit szinte minden este látom.
Joe-t ritkábban, de ő is játszogat néha (Remélem jobban vagy már)
Lenne még Mejte, de gépe resizik, mikor elindítja codot.
Kutya melózik, pedgi megígérte, h. lesz augusztusban, de evvan.
Bagya, Z meg nemtom, csajoznak, piálnak, codolni nem codolnak.
Téged meg hiányollak mézeskalács. -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1235 üzenetére
Mivel tavaly nagy sikernek örvendett a ch!m vs public (amivel a ch!m szülinapját ünnepeltük) ugy gondoltuk hogy idén is megrendezzük ezt, csak idén a ch!m HQ server szülinapját ''ünnepeljük'' meg ezzel. Igaz az még nem volt obinetes csak később tértünk át imádott szolgáltatónkhoz, (remélem olvasod ezt Pilu
de azt majd megünnepeljük jövőre
Tehát: Augusztus 24-én lezárjuk pontban 20:00 kor a szervert és megküzdünk 10v10 ben. A tervek szerint 3 pálya lesz, szavazzátok meg az oldalon jobboldalt hogy melyik három. A Public csapat vezére az lesz aki megkeres engem és alkalmasnak találtatik rá. Msn-em: maguska@interpc-holding.com. Tavaly Döbrögi elvtárs volt, semmi kifogásom ellene hogy idén is ő legyen. Tehát tessék nyugodtan jelentkezni. Lehetőleg csak ős publicos pályázzon a PUBLIC LEADER címre.(szal nem lenne etikus ha valaki 2 publicolás után leader akarna lenni...) A Public Leader választja ki a csapatát szigorúan azokból az emberekből akik nálunk szoktak játszani. (tudjátok hogy elég soxor játszom ismerek már nickről sokmindenkit.)
Ebből ez a lényeg:
akik nálunk szoktak játszani.
Loha nem játszik ott, de PL. jöhet Elrood, Te, Zsadi, Joe - akik relatíve többet játszanak chim HQ-n- szóval aki szeretne jönni, szívesen megadom az msn címet és jelentkezhet a public csapat líderénél -
Robaj
addikt
Hát igen, ventri ''egyszerűségéhez'' képest borzalom. Először nekem is alig sikerült belőni, akkor néhány dolgot nagyon hiányolok belőle, amit a jó kis ventrin megszoktam.
Zsadi: Aug. 24-én lesz public vs chim 10vs10, örülnék neki ha, tudnál játszani. Ha esetleg érdekelne és lenne kedved hozzá, szívesen megadom a public ''vezető-szervező'' msn címét. -
Robaj
addikt
Na akkor:
Ebben a hónapban (vagyis kövi hónap) ingyenes lesz leállás miatt, a tesztidőszakban is kapunk kedvezményt, majd az kiderül.
Aug 10 meg már régen lejárt és csak dog küldött pézt -
Robaj
addikt
Úgy néz ki a hét második felében beindul a cod szerver immár linuxos alapokon, ez attól függ, h. RG mikorra fogja újratapétázni és újraparkettázni a lakását, ill. h. lesz-e gebasz a linuxos COD-dal.
-
Robaj
addikt
Mejte neve is felkerült a lampha weblapra, igaz üresen, pedig sokszor kértem ám, hogy töltse ki, mert nem akartam üresen hagyni, de kutya kérése felraktam.
Viszont LK fenn van a weblapon tagként. Hagyjuk meg, vagy vegyem le? A többség döntsön. -
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1199 üzenetére
Nem már megint, akkor elmaradt a költözkötés
Az csak 1 órás leállás volt...
-
Robaj
addikt
Előreláthatólag hétfőig áll a szerver. Utánna költözés linuxra.
-
Robaj
addikt
Kutya, megjött a havi!
-
Robaj
addikt
UI: Vmelyik nap írtam, h. sok csíter volt a szerveren. Megjött a psb-s ''jelentés'', h. milyen nickeken nyomta:
[link]
A bia! cod2-s részlegéből felment szerverünkre (cod1), nyomta ^#b!a|supremE|cod2 néven, lelépett, majd álnéven vissza a szerverre és WH...
És mint utólag kiderült valóban a bia-s supreme volt. (A klán lídert felkerestem, h. lehet csak álnév volt, de rákérdezett srácnál és be is vallotta...)
Evvan...
Legalább PB nélküli szerveren csítelnének -
Robaj
addikt
Ment mail 9 embernek! A havi szerverpéz 334 ft, aug 10 a határidő. A késésért itt is elnézést kérek, de mire szerződésmódosítás meglett...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1182 üzenetére
Hát nem vágta ki, ezé van auto SS
Adj rá gammát a képre -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1180 üzenetére
-
Robaj
addikt
Hmmm 2 napig nem vagyok és 5 csíter járt a szerveren
-
Robaj
addikt
Na gémeltetek?
-
Robaj
addikt
Kutya: utólagos engedélyeddel elkezdtem xhtml 1.0-ba lampha weblapot átnyomni, index.html kész is van, többit majd pénteken, ja és szerdán csütörtökön nem vagyok. (ill. csüt 19:00 után)
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1167 üzenetére
Pontosan 3
Elrood, Flash, én, meg néha meg mejte
Aztán néha látom Zsadit, Joe-t, W-t, Kutyát-t.
Bagya, Z nagyon ritkán, sőt szinte semmikor
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Kutya, privi ment.
Flash, múviról vmi hír? Jól áll?
Esténként igazán lehetne jönni gamézni, jó tudom nyár, meg mindenkinek dolga van, de akkoris -
Robaj
addikt
-
Robaj
addikt
Újra műxik a lampha weblap: [link]
A warképeket most töltöm fel, köztük a 4 napja jáccott 3vs3-at -
Robaj
addikt
-
Robaj
addikt
[link]
Picit bugos a codom -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1128 üzenetére
Bepötyögtem a nfly-os care+stalint, kutya, w, zsadi, én vagyunk benne, rólam van a legtöbb (mivel saját demo), utánna Zsadinak sok, majd Kutyának 2, W-nek 1 lövése
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1128 üzenetére
Amennyit bír a szerver, minden maradna ugyanígy mint most. Mivel RG úgyse tudja ellenőrizni a slotszámot (ezt már ő mondta)
-
Robaj
addikt
Flash: a nightflyos demohoz időzítés bepötyögve
Mikor is lesz kész?
Bazz akartam feltölteni demókat de a tárhely tele.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Szerverár 3000-ért megfelel? Vagy próbáljak még 500 ft-ot alkudni?
-
Robaj
addikt
Most van elegem a chimerásokból. Lődözök, 24/10-es statnál máguska hátbalő, meghalok, megkérdem mié, nincs válasz. Jóvan. Kövi körben lelő Greeny. Nevet váltok: I hate fu+varazslo, erre kick, párszor visszamegyek. Lődözök, kick, 1ik körben akarok granyót dobni, de elszámoltam magam, és robban kezemben, véletlenül Greeny vagy Maguska is meghalt. Visszamegyek, msn-en keresnek (spectbe vagyok ugye, minimizer rlz), beszélgetek, egyszer csak a monitor gammája felmegy (pl mapváltásnál COD minimizer miatt), erre mit látok? Banned... pfff....
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1109 üzenetére
Akkor már hetijegyre okés? Ne legyél már ilyen zsugori
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1074 üzenetére
Megyek Veled tüntetni
Sőt az egész GAMF -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1068 üzenetére
Úgyis felvesznek
Vizsgaidőszak kivételével időmilliomos leszel
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1062 üzenetére
mijaza aGu?
Agyilag gyagya ujoncok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest