- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
Baloo27 #33837 üzenetére
Május 16-án mentem be a bankba online időpont foglalással. Elindítottam a folyamatot. Először kellett egy igazolás, hogy mekkora hitelt szeretnék kiváltani mert az igazolás a Fundamentának kell. Volt egy megtakarításom, viszont igazolnom kell, hogy mire költöm a pénzt. Még ezt sem kaptam meg, viszont az ügyintéző arról magyarázott az első visszahívásnál, hogy még az aláírásom egy helyről hiányzik. Bementem aláírtam. Eltelt 2 hét közben a Fundamenta megadta a választ, hogy csak a törlesztés összegét és egyéb lezáró banki doksikat nyújtsak be hozzájuk ha lezárult az ügy erre van 30 napom.
Azóta többször is hívtam az ügyintézőt, ő sosem keresett és mindig valamit emlegetett hogy valami nem volt jó a banknak. Hétfőn felhívtam az ügyntézőt, a válasza az hogy még mindig nem kapott választ és hogy megint valami hiánypótálst kellett intéznie. Nem tudom mit mert nem mondta el pedig minden papírt átadtam neki. A pénz több mitn 1 hónapja ott van a számlán. Semmi sem történt. A 80-as telefonszámon többször is próbálkoztam, hogy hitelügyintézőhöz kerüljek. Sosem az adott telefonos vette fel, csak ígéret volt hogy visszahívnak és egyszer sem történt meg.
Ideges vagyok mert a fundás pénz lassan 6 hónapja ott van a számlán, mert felújításra akartuk költeni de közben szétbontottuk felújítás és hitletörlesztésre és Júni 30 a benyújtantó papírok határideje. A felújítási számlák megvannak, a törlesztési papír meg még sehol, bár a végtörlesztési papírok bemutatására kaptam 30 nap haladékot a fundától.Szóval qrvára teli van már a balf@szsággal a micsodám. Ha ez lezongorázdik bankot váltok.
- Mellesleg februárban jeleztem egy banki app hibát részükre... azóta már szinte mindenkit érint az MBH-soknál a hiba és azóta sem orvosolták az online felületen való vásárlási problémákat. -
-
Postas99
őstag
válasz
Baloo27 #33835 üzenetére
MBH (volt MKB) a pénz már 1 hónapja a számlán van és 1 hónapja indítottam el a hiteltörlesztést. Végtörlesztésről van szó. Az ügyintézőt ha nem hivogatom akkor semmit sem csinál. Ha felhívom akkor meg magyaráz hogy megint volt valami amibe belekötöttek a belső osztályon..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest