- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
Postas99 #34260 üzenetére
Félpanziós ellátásnál a kistáskába pakolt májkrém, meg a piát nem rendelünk mert drága
, pihenni és úgymond nyaralni sokkal egyszerűbb és olcsóbb mint sokan gondolnák... csak egy csomó csóró csak a teljes ellátás és a méregdrága szállodás nyaralásokat pedzegeti. Én rettenetesen jól tudom érezni magam az asszonnyal, ha egy hosszú hétvégére leugrunk Dömösre vagy Kiosorosziba sátorral, elborozgatva a dunaparton. Az összköltség sokszor tankolással sem éri el a 20 ezret.
-
axioma
Topikgazda
válasz
Postas99 #33845 üzenetére
Hat, elvileg akkor jon a bekelteto ha a bank valaszolt es nem neked kedvezot - de mivel arra 15 munkanapjuk van, olyanod mar nem lesz. Nem tudom, mi a modszeruk, lehet akkor nem meghallgatast tuznek ki, hanem hogy probalj a bank panaszos eljarasan elobb eredmenyt elerni... aztan lehet h nezik a tartalmat es megsem, mittudomen, nekem egyetlen ugyem volt es ilyen szempontbol megalapozott.
-
axioma
Topikgazda
válasz
Postas99 #33843 üzenetére
Van mar irasbeli panaszod, amire valaszoltak?
Ha igen, akkor elindithatsz (csak demonstracios jelleggel) egy penzugyi bekelteto testuletes panaszt ugy, hogy mar a beadvanyt is cc-zed egybol a banknak. Erre talan beindul a gepezet... nalam a meghallgatas kituzese utan mar jott is a valasz (azt most nem tudom megmondani, hogy mennyi nap volt, de visszakeresheto talan vagy ha fontos, megnezem). A meghallgatas visszamondhato, es az egesznek semmi koltsege.
Az fontos, hogy a panaszban forintositsd a karodat! Ebbe irdd bele egyreszt az LTP alltam visszafizetendo osszeget (amugy nem valoszinu hogy valoban be kell fizetned, de papiron igen, es lehetsz atlagpolgar, nyugodtan a 30%-ot irdd (amugy "csak" kb. 23%), a kamatokat (nem csak az adott idoszakban a hitelre kifizetettet, hanem hogy a toket folyoszamlan tartottad pedig berakhattad volna jobb kamatra, mint amit az ltp fizet ugyanezen idoszak alatt - gondolom ez mar a 0.01%-os verzio), meg aka'r valami nem anyagi karpotlast az idegeid roncsolasaert arra az esetre, ha az ltp hataridore nem nyujtjak at a papirt (es a beadvanyban velelmezheted, hogy mivel a bekelteto folyamat addig nem zarul le, es a bank sokszori megkeresese se vezet nemhogy eredmenyre, de elorehaladasra sem).
Ez max. par ora az eletedbol amig osszeirod hogy mikor mi tortent, ha ugyanezt a bankban toltened akkor nagyobb a valoszinusege hoyg megint nem tortenne semmi...
[En jatszottam olyat otp-vel hogy zaraskor sem hagytam el a fiokot a munkatarsak keresere, rendort hivtak (bologattam hogy tegyek), arrol van feljegyzes, persze ez volt a cel... rendor keresere tavoztunk - ott helyben ugyan amig igy is, ugy is ott kellett igy lenniuk igy sem oldottak meg a problemat, de kov. munkanap egybol sikerult...] -
astorre19
aktív tag
válasz
Postas99 #33836 üzenetére
Nekem ez tavaly MBH-nál úgy működött,hogy megmondtam melyik nap akarok végtörleszteni(ezt azt hisszem minimum 5 munkanappal előtte kellett jelezni),1-2 munkanap alatt kaptam egy papírt a végösszegről,a törlesztés pontos napjáról,és minden tudnivalóról.Fontos,hogy azon a napon amikor a végtörlesztés van reggel 9-kor már ott legyen a pénz,különben bukta a törlesztés,de ez rajta volt a papíron majd a végtörlesztés után maximum 10 munkanapjuk van kiálltani a jelzálog törléshez a papírokat.
Ezek a határidők nem hasraütésszerűek,tudtommal törvényi kötelezettségük.
Neked valahol félrement a folyamat ha nem így van.Ja,látom Funda is van.
Akkor az én tapasztalatom nem releváns. -
eladocuccaim
junior tag
válasz
Postas99 #33836 üzenetére
Oh, MBH. Én is náluk végtörlesztettem, egy hatalmas nagy szenvedés volt az egész. Több fiókba is jártam rendszeresen, rengeteg telefon (ahol semmit nem lehetett intézni, mert sosem lakáshitelest kapcsoltak, sosem hivtak vissza, egymasnak ellentmondo informaciokat adtak, nem tudtak semmirol). Nem tudom mennyi volt de vagy közel 2 hónapot szenvedtem velük úgy, hogy nagyon intenzíven intéztem. Nyakukra kell járni személyesen, folyamatosan! Kitartást!
-
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Postas99 #33833 üzenetére
Szintèn K&H, 2020-as hitel előtörlesztés lakástakarèkokból ès vègtörlesztès utalással. Ha a pènz a számládon van, akkor kb. azonnali, ezután 1 hèt múlva megkaptam a földhivatalba vihető papírhalmazt.
A lakástakarèkos előtörlesztès volt a hosszú idő, de az OTP volt(3 hónap türelmi, 2 hèt kiutalási). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRESZ kérdések és válaszok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest