- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Akkor beteszem ide, mert nem ismertem ezt a topikot:
A lakásfelújításos támogatáshoz kapcsolódó vállalkozói szerződés s) pontjában azt írja, hogy "beépíthető bútor vagy konyhai gép beépítése, cseréje".
Tehát ha én veszek az Ikeában tervezett konyhabútort és mondjuk a MM/Emag-ban beépíthető sütőt/főzőlapot/mikrót, akkor azt is el tudom számoltatni? Vagy ezeket csak akkor tudnám, ha asztalossal csináltatnék egyedi bútort?Lesz másról 1.5M munkadíjam, és vállalkozói szerződésem.
A feleségem nevére megy minden számla, de az én bankszámlámról fizetünk mindent. Ez problémát jelent?
Mindenképp Ikeás konyhabútort akarunk, de MM/Emag-ból vásárolt gépekkel. A konyhabútor azért Ikeából, mert rendkívül pozitív a tapasztalatunk, illetve a gépek azért MM vagy Emag-ból, mert azoknál tudok extra kedvezményt igénybe venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest