- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
A számlák gyűjtésére van megszabva valamilyen időablak? Pl egy évnél régebbi számlát lehet még csatolni?
-
bb71
őstag
71 doksit töltöttem fel ma este - ebből kb. 74-et hitelesíteni is kellett.
-
abrtom87
tag
Sziasztok. A támogatás benyújtásánál mennyire fontos a nagyon pontos lakcím a számlán? Mert a legnagyobb tételröl egyszerüen nem hajlandó normálisan kiállítani a számlát a cég. A lakcímünk a kártya szerint Tó utca 13. 1 a. Ehhez képest ök mindig Tó utca 13 1a írásmóddal állítják ki. Nem értem mi ebben olyan nehéz. Volt nár emiatt elutasítás?
-
cspety
tag
válasz
fogtunder #2193 üzenetére
Köszi, ez így ok, a számlán külön van egy anyagköltség sor és külön a munkadíj.
A kérdésem arra vonatkozik inkább, hogy ez így, hogy beépített konyhabútor anyagköltsége megnevezés elég-e.
Vagy ezt tételesen le kell írni, hogy pl. 25 négyzetméter bútorlap, 12 nm munkalap, 1 nm üveg, 10 db fogantyú stb, tételesen, mi mennyi volt? -
cspety
tag
Sziasztok!
Attól szeretnék kérdezni, akinek már elfogadtak beépített konyhabútor elszámolást vagy más beépített bútort.
A vállalkozó a szerződésbe azt írta, hogy 1 garnitúra beépített konyhabútor gyártása, beépítése, a számlára pedig a beépített konyhabútor gyártása, beépítése anyagköltsége vállalkozói szerződés szerint és külön soron a beépített konyhabútor gyártása, beépítési munkadíja.
Ez így elfogadható?
Vagy kell valahol részletezni a felhasznált anyagokat, mennyi bútorlap, élvédő stb. pl. egy teljesítési igazolásban vagy külön dokumentációban vagy nem érdekes ez?Köszi a segítséget!
-
ggeleven
őstag
Saját példával tudok segíteni. Már a számlámon csücsül a támogatás, szóval átment sikeresen.
A számlán ennyi volt a kivitelezőtől:
Írtunk minden ilyen számlához teljesítési igazolást valamennyire részletezve, de nem volt tételes elszámolás.Vállalkozóiban ennyi szerepelt (pontosan egyezett a számlák összegével).
-
bb71
őstag
Ha a mester veszi az anyagot, hogyan kell lepapírozni pontosan?
MÁK-tól olyan válaszom van, hogy a számlán külön szerepeljen az anyag és munkadíj költség, DE az anyagot kell valahogy részletezni, mennyire? Vállalkozási szerződésben a kis mini rublikába írjuk be, hogy műanyag cső, idomok, elzárók stb??? SOS sürgős! -
trooper44
csendes tag
válasz
szokeherceg #2187 üzenetére
Igen.
Így hívják a támogatási területet:
"Napkollektor, napelemes rendszer telepítése, cseréje"
Nincs benne az "új" szó, és a csere is azt jelenti, hogy már meglévőt fejlesztesz.
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Napelem rendszer bővítést el lehet számolni, vagy csak új telepítésre jár?
-
axod
tag
-
axod
tag
Sziasztok! Lámpák.hu-val van valakinek tapasztalata visszaigénylés szempontjából? A számlán az adószám: HU30425949251. Ezzel így elfogadhatják? Megérdeklődtem, és csak ez az adószámuk van... Köszönöm!
-
Cece04
tag
értem, köszi. Hát a munkadíj számla az még oké, de van 8 darab ventil számlám ami egyenként 20-30 vagy 40 soros és van rajta felváltva ez is meg az és én nem is feltétlenül tudom megállapítani, hogy melyik melyik ha éppen nincs melléírva, hogy "gáz"
-
cdl
senior tag
Több sorba szedd szét. Nálam a víz gáz fűtésnél 3 külön részre bontotta a válalkozó az árajánlatban. De a számlán 1 tétel szerepelt. Így lett 3 sor munkadíj és 3 sor anyag ugyanarról a számláról. A 70 soros anyag gondolom 2-3 munkához köthető. Csak a végösszeg stimmeljen, ha összeadod őket.
-
Cece04
tag
Sziasztok,
amennyiben egy munkadíj számlán van vízszereléshez és gázszereléshez is köthető tétel akkor azt a számlaösszesítőben egy sorban kell felvinni és azt kiválasztani ami a nagyobb tétel vagy két szét kell szedni két sorra? egy 70 soros anyagszámlánál ez mégnagyobb kérdés.
Köszi
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Gondolom volt már ilyen kérdés de alig van időm böngészni infók után, mert alig jutok nyugodtan géphez. Most volt nyílászáró csere. MÁK honlapjáról letöltöttem a Vállalkozási szerződést amit kitöltetek a beépítést végzővel. E mellé még gondolom kell a kérelem űrlap is majd beadásnál. Viszont felmerült, hogy még lehetne mit újítani csak az elkövetkező idő(hideg) miatt már idén nem nagyon lesz rá esély. Kérdés, hogy ha tavasszal nyújtanám be a támogatási igény egy újabb munkálattal akkor a mostani dolgokat még alá lehet venni vagy mindennek 60napon belül kell lenni?
-
törölt tag
A (teljes) pakkot egyben kell beadni.
---
Az utolsó számla,
A pakk beadásához képest 60 napon belüli kell legyen.
ÉS
A hivatkozott gyermek 25. szülinapja előtti IS legyen.
A korábbi számlák közötti időtávra nincs megkötés.
A legkorábbi számla időpontjára van csak.
(támogatás indulása, szerződéskötés dátuma, ottlakás/másfeltétel...)
Annyi számlát raksz be egy-egy melóhoz amennyi jólesik. -
Veron
addikt
Szeretnék megerősítést (vagy helyreigazítást) kapni hozzáértőktől az alábbiakra.
1. Több számlát is beadhatok, de a legutolsó nem lehet 2 hónapnál régebbi.
2. A számlák kiállításának dátuma közt >2 hónap is eltelhet, amennyiben az előző pontot betartom.
3. Ugyanolyan típusú munkára többször is lehet számlát beadni (felépült, xar volt, lebontottuk, újrakészült).
4. Többször is beadhatok "számlacsomagokat", akkor is ha , ha >2 hónap telt el köztük, amennyiben az első pontot betartom.
5. Az megfelelő, ha most kötök vállalkozási szerződést és 3 csak hónap múlva készíti el a munkát a szaki?
Köszönöm! -
bb71
őstag
két hónapja fel van töltve minden doksi, ami kell, de még várok egy mesterre, hogy jöjjön egy utolsó munkára...
Erre most belépve az elektronikus felöltő felületre látom, hogy végtelen hibát dob a rendszer, jaaaaa, hogy megváltoztatták az űrlapok rendszerét????!!?!!?!?Mindenen eltűnt az alapadataim kivételével!
Tölthettem fel újból 38 db számlát, de nehogy egyszerre lehessen - na az túl egyszerű lenne -, egyenként 21. század...
DE ezen még túltettem magam - újabb fél óra ment el az életemből -, viszont nincs opció feltölteni az igénylő 1. számú mellékletét?!?!?!?!?!
Jól látom, hogy ez megszűnt és egy külön űrlap oldalt szentelnek ehelyett a kitöltéskor???Erősítsen meg valaki, aki ugyanígy járt...
-
- nem volt hiánypótlásra lehetőség, mert egyből (60 nap alatt) elutasították, 2.000Ft - azaz kettőezer forint adótartozás miatt.
- ha lejárt közben a 30 nap, mint nekem is, elegendő ha veszel akár egy doboz festéket a felújításhoz, aminek a számláját csatolod. Az utolsó számla dátuma a lényeg.
Aztán ugyanúgy beadtam mint elsőre, és mivel az adótartozást közben rendeztük, minden rendben volt. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget! 10.07-én postára adtuk a papirokat, és ma reggel jött az sms az utalásról!
További sok sikert mindenkinek!
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Vállalkozási szerződés mintánál ki kell egészíteni még az elvégzett munkákat szétbontva vagy elegendő az alján lévő táblázatba (1. számú melléklet) kiválasztani hogy "tető felújítás" és mellé írni a munkadíj összegét? -
betyarr
veterán
válasz
betyarr #2159 üzenetére
illetve,még egy olyan gondom lenne,hogy ahová hamarosan költözünk és felújítás alatt áll,az nyíregyházának egy amolyan kertvárosi része.namost,ennek a városrésznek hivatalosan 4405 az irányítószáma,nyíregyházáé 4400.sok szolgáltató viszont 4400-as irányítószámot használ,illetve a postai levelek is simán odatalálnak akkor is ha 4400-al vannak címezve.pillanatnyilag nem tudom,hogy melyik ir. szám fog szerepelni majd a lakcímkártyán.a tulajdoni lapon ez az ingatlan 4400-as ir. számon van,de hogy a kormányhivatal mit fog rányomtatni a lakcímkártyára,az még rejtély.
a kérdésem az lenne,hogy az nem gond,ha a majdan beadandó számlákat 4405 helyett 4400-as ir. számmal kértem?nem kötnek bele,ha végül a lakcímkártyán 4405 lesz?vagy ennyire azért nem szigorú a rendszer?
köszi szépen előre is a válaszokat! -
betyarr
veterán
beltéri festés esetében a takarásokra használt anyagokat is el lehet számolni?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
gyuri81 #2156 üzenetére
beszerezheted. nekem majdnem mindenki csak munkadíjat számlázott, az anyagot meg én vettem igény szerint. a vállalkozó csak munkadíjat számláz, a számlaösszesítőn meg az adott tevékenységi körhöz felvezeted a tüzépes számlákat, mint az adott tevékenységi körhöz tartozó anyagköltséget.
-
Trivális kérdés, elnézést kérek érte.
Ha pl egy terasz építéshez magam szerzem be az alapanyagot egy adott tüzépről(természetesen saját névre) az is elfogadható? ( vagy mindenképp a kivitelezőnek kell az építési anyagokat leszámlázni?) -
Gtaati
őstag
válasz
szotyika77 #2153 üzenetére
Helló!
Ez érdekes dolog, és jó kérdés... Nálunk ugyanez van, csak kőműves.... Számomra nagyon furcsa lenne, hogy aki egy komplett házat felépíthet, az ne szigetelhessen. Mi már így beadtuk a kérelmet és majd kiderül. Nálunk is olyan kőműves vállalkozó adott számlát, akinek ez a főtevékenysége és nincs külön részletezve a szigetelés. Másnak állított már ki számlát és azok már visszakapták a pénzt.... Új ház építése során is adott már ki számlát CSOK-hoz ott sem volt vele baj. De nyilván ezek csak tapasztalatok és valahonnan kellene hivatalos állásfoglalást kérni, az a tuti.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hőszigetelni és nemesvakolatozni szeretnénk a házat, viszont a kőművesnek aki csinálná, nem szerepel a hőszigetelés a tevékenységi körében, csak a kőműves szakma. Csinálhatja és számlázhatja ő a munkákat, vagy keressek olyan szakembert akinek a tevékenységi körében bennevan, hogy hőszigetel?
-
nosedive
csendes tag
Sziasztok!
A számlagyűjtögetéssel kapcsolatban lenne gyakorlati kérdésem.
Adott olyan munka - pl. redőny szerelés - ahol az anyag és a munkadíj egy vállalkozóhoz tartozik. De mondjuk egy konyhabútor esetében már megjelenhet második-harmadik szereplő is. Arra gondolok, hogy az asztalos megvásárolja a bútorhoz szükséges anyagokat, elkészíti a bútort, beszereli, viszont a beépíthető gépeket már nem ő szerzi be, csak a beszerelést - bekötést vállalja.
Ebben az esetben hogy kell számolni a 60 napokat a számlák között? A beépíthető gépekről kiállított számlákkal újra indul a 60 napos ciklus?
-
kardkovacsi
senior tag
Köszi.
Akkor kapnak egy 8 oldalas tételes árajánlatot meg egy teljesítési igazolást isMondjuk ezért baromság, hogy a számlán lévő tételekkel vacakolnak amikor van doksim arról több is, hogy pontosan mi mennyibe került abból mennyi az anyag és mennyi a munkadíj meg ugye a MÁK-os szerződés is.
-
cdl
senior tag
válasz
kardkovacsi #2147 üzenetére
Nem, semmi ilyesmit. Volt ilyen rémhír, de nem kell. A MÁK-os szerződésbe biztos nem kötnek bele
A számlán legyen külön az anyag és a munkadíj. Az anyag legyen valamennyire felsorolva. Akár egy árajánlatban.
És persze a nyilatkozat az árról.(450 000)
Nem kötözködnek. -
berbatov2
senior tag
Megkaptam a hiánypótlásra felszólítást.
Egy teljesen új üres űrlapot látok (mintha most kezdeném) és ide kell pótolnom a megfelelő helyre a kért dokumentumokat? Magyarul nem kell hogy lássam az előzőleg kitöltött kérelmemet?
-
Pheonix
tag
Állítólag tartalmaznia kellene a 27%-os áfa kulcsot és a beazonosítással nem tudom bíbelődnek e.. Vagy konkrétan látniuk kellene, hogy mit vettem.
-
bobace
addikt
válasz
Pheonix #2141 üzenetére
(Én még nem adtam be igényt)
Miért ne fogadnák el? A kötelező tartalmi elemeket tartalmazza, a termék beazonosítható ellenőrzésnél (ha nem is név, de cikkszám alapján mindenképpen). Én beadnám. A legrosszabb az lehet, hogy nem veszik figyelembe.
Nekem is van IKEA-s számlám, amin van vagy 30 tétel, de ebből csak kettőt akarok majd elszámolni, úgyis a számlarészletező a lényeg. -
Bandus99
őstag
Addig toltottem ki a hianypotlast, amig a csatolando anyagokhoz ertem, ott feltoltottem a hianyzo 1 db dokumentumot, utana ellenorzes 0db hiba es bekuldtem. A kovetkezo oldalon a szamlak reszletezeset nem toltottem ki, igaz a szamlaknal semmi valtozas nem volt.
Megjott a tamogatoi irat.
Erdekesseg, az beadaskor nem kert taj szamot, a hianypotlasnal mar kert taj szamot is.
Ezt az en esetemben sikeresen elutottem, 030-.... helyett 060-....-t irtam be.
En eszre se vettem, de felesegemet felhivtak es rakerdeztek nala a helyes taj szamra, utolag mondta, mikor mar megerkezett a tamogatoi.
Hogy miert pont Ot hivtak, mikozben az en szamom nem stimmelt es az egesz az en nevemen futott, azt nem ertem, mindenesetre kijavitottak gondolom es elfogadtak. -
cdl
senior tag
válasz
betyarr #2134 üzenetére
Egyszer lehet hiánypótlást csinálni. Ha elutasítják, újra beadhatod gond nélkül. A 60 napra kell vigyázni. Viszont ha 1-2 számlával van baj, azt levonják és a többit kifizetik. Itt az lehet a baj, ha pont ezek a számlák milliósak. Ekkor bukhatod a 25-75 arányt is, így sok pénz mehet a kukába.
Nálam egy 1 725 000 és egy 1 402 000 forintos is volt. Az egyiknél volt probléma a szerződésnél. Megálltam röhögés nélkül, amíg megoldottam a hibát. -
-
cdl
senior tag
válasz
betyarr #2132 üzenetére
A hőfokszabályzót biztos elfogadják a fűtéskorszerűszítésben.
A radiátor szerelés ha benne lesz az árajánlatban a kivitelezőnél, szerintem elfogadják.
A festés is elmehet simán. De ha nem fogadják el, levonják a számla összegéből.
De nem az egész számlát dobják vissza szerintem. -
betyarr
veterán
radiátorok festése vajon támogatott?
belső tér felújítása, ideértve a lakás helyiségeinek belső fali, padló-, födém- vagy álmennyezeti burkolat cseréjét, felújítását,festését, tapétázását
ebbe beleillik?
illetve,van egy ilyen:
fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje
ebbe belefér ha a hőfok szabályzókat lecserélem?a fűtésszerelő azt mondja,hogy mivel kb. ugyanolyanra kell cserélni,ezért azt nem lehet elszámolni.
és még egy: kérdés: a radiátorok levétele és vissza tétele (azok festése miatt) elszámolható munkadíj gyanánt,vagy nem?a fűtésszerelő azt mondja nem,de nem vagyok ebben olyan biztos...segítsetek lécci
-
Pheonix
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ha IKEA-ba vásárolunk, ott milyen számlát kell kérni (mit tartalmazzon), hogy megfeleljen a benyujtási feltételeknek. -
Vanka
tag
Sziasztok !
Eddig csak olvasóként voltam jelen.
Június végén beadott kérelmet kb 2 hete visszadobták a páromnak 8000 Ft tartozása volt .
Befizettük . Ma megjött a pénz. Maximális összeg volt igényelve. 10 nap sem volt. Felpörögtek az elbírálások. -
tothbe
addikt
válasz
erdey_a #2116 üzenetére
Most találtam egy ilyet a friss GYIK-ban:
10) Jelenleg nem vagyok az ingatlan tulajdonosa, de ajándékozási szerződéssel 100%-os tulajdonossá válok pár hónap múlva. Már most gyűjthetem-e a számlákat?
A vállalkozási szerződés megkötése és számlák gyűjtése a tulajdonjog bejegyzéstől függetlenül 2021. január 1-jétől megkezdhető, kivéve, ha az új építésű lakás az ingatlan-nyilvántartásba még nem került bejegyzésre, mivel az otthonfelújítás keretében az építés nem támogatható. Ebben az esetben a lakás ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzését követően gyűjthető.Itt ez most persze nem áll fenn, hiszen nincs kész még az ingatlan, ahogy írta, csak azoknak inkább akik olyanra kérdeznék ugyanezt, ami nem új építésű, hanem csak meglévőbe költöznek majd vásárlás és felújítás után.
-
bb71
őstag
válasz
redingitell #2121 üzenetére
elolvastad a kiírást és a gyíkot?
-
erdey_a
addikt
válasz
redingitell #2121 üzenetére
jövő év végéig tart az "akció" és az utolsó számla dátumát követő 60 napon belül kell beadni. tehát ráérsz.
ha most beadod amid van, akkor a többit már nem fogod tudni beadni. egyszer lehet pályázni.
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Az idén jópár számlám lett anyagról és munkadíjról is. Viszont még a jövő évben is terveztem beruházást. Ráérek akkor beadni ha kész minden, vagy pedig azz idei részt még ebben az évben kell ? -
fogtunder
nagyúr
Az mennyire elfogadott, hogy leadok munkadíj számlát, amihez nem adok le anyagköltséget?
-
erdey_a
addikt
ezt írta:
Az ingatlan még nincs kész, tulajdonjog bejegyzés kb. 1 hónap múlva várhatóa tulajdonjog megszerzése a földhivatali bejegyzéstől és nem az adásvételtől számít. erre a MÁK külön fel is hívja a figyelmet.
ez pont új építésű házaknál lényeges, ahol az adásvétel és a bejegyzés között hónapok szoktak eltelni.
tulajdonszerzés előtti számla pedig nem jó. -
erdey_a
addikt
válasz
dave118 #2112 üzenetére
Az ingatlan még nincs kész, tulajdonjog bejegyzés kb. 1 hónap múlva várható. Ha mostani dátummal kapok anyagról számlát - meg esetleg vállalkozói szerződést is (pl. ikea) - az elszámolható?
a számla kiállításának pillanatában nincs tulajdonodban az ingatlan? akkor ez nem fog menni. a tulajdonjog bejegyzése a kezdő időpont.
-
dave118
senior tag
Sziasztok
Úgy tudom új építésű ingatlannál is igénybe lehet venni a támogatást, pl konyhabútor, gépek beépítésére, belső lépcső burkolat stb. (kulcsrakész adás-vétel, nem építtetés). Az ingatlan még nincs kész, tulajdonjog bejegyzés kb. 1 hónap múlva várható. Ha mostani dátummal kapok anyagról számlát - meg esetleg vállalkozói szerződést is (pl. ikea) - az elszámolható? A pályázat beadásának pillanatában teljesülni fog minden feltétel. Adásvételi dátuma korábbi (április). Találkozott már valamelyikőtök hasonlóval? -
betyarr
veterán
kültéri lámpatestre (beleértve a térkőbe épített világítást is),
ugye a fentire nem lehet igénybe venni,de akkor ezek szerint,ha beltéri lámpatestet veszek,akkor elszámolható anyagdíjként,ugye?gondolom,a régit (ami nekem jelenleg nincsen) nem kell megtartani?
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
kardkovacsi #2087 üzenetére
Esetleg ha valaki hasonló cipőben jár, van ilyen, hogy helyesbítő számla. Gyakorlatilag kapsz egy számlát amin az előző tétel -1-el lekönyvelik majd hozzáadnak, az én esetemben két anyagdíjat meg két munkadíjat, amiknek az összege pont annyi mint az előzőé. Így nincs semmilyen áfa és könyvelési vonzata, csak a számla lesz az amit a hatóság szeretne. Persze azt látni fogják, hogy mi volt az eredeti állapot mert a két számla együtt érvényes.
Majd nyilatkozom, hogy mi lett végeredmény. -
Gtaati
őstag
Helló!
Barátomék 09.10-én adták be a kérelmet és tegnap 09.28-án megkapták a támogatói okiratot Bács-Kiskun megyében.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Hianypotlást szeretnek beadni. Egyetlen dokumentumot kell potolnom.
Megnezem a YT videót ahol azt mutatja miként kell a hiánypótlást megtenni.
Namost ebben a videóban 1p24 nel irja. hogy hiánypótlás esetén az adatopkat ismátelten ki kell tölteni, de a videóban nem mutatja végig, hogy mindent kitöltene, hanem a hinyzó dokumentumok feltoltese utan ellenorzes futtatasa utan, megy a bekuldes gombra, nem kezdi el ismetelten reszletezni a szamlakat ( abban semmi nem valtozott)
Namost akkor ha esetemben sem modosult semmi a szamlakkal kapcsolatban, akkor is be kell pötyögni újra a számlákat a részletezésbe, vagy elege a dokumentumok feltöltése utan az ellenorzes majd bekuldesre nyomni ahogy a videóban is szerepel? -
erdey_a
addikt
válasz
betyarr #2101 üzenetére
esetedben szerintem mindegy, nincs jelentősége.
arra figyelj, hogy azért a számlákon, szerződésejen használt címek legyenek következetesek, nehogy abba kössenek bele.
én ilyen helyzetben valószínűleg minden címhez a felújításban érintett ingatlan címét használnám és mielőtt beadnám a pályázatot, a lakcímkártyát is újítanám és annak a másolatát csatolnám -
betyarr
veterán
válasz
erdey_a #2099 üzenetére
a vállalkozói szerződésben a lakóhelynél (ugye még nem vagyunk bejelentkezve a felújítandó ingatlanba) a jelenlegi címet írjam (ami nyilván a lakcímkártyán is van még),vagy már inkább a felújítandó ingatlan címét?
amúgy kb. egy hónapon belül,vagy még kevesebb, már a felújítandó ingatlanba át fogunk jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest