Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kew

senior tag

Jaj, voltunk a hajógyárin a hétvégén, Marcika pancsolt, élvezte, de volt egy nő, aki nagyon felba**ott :D

Sétáltunk visszafele barátainkkal, két tacsi és egy goldi. Szépen jöttek velünk, közbe labdázgattunk, néha oda-oda csapódtak más emberek kutyái is. Erre egyszer csak hallom hátulról, hogy egy nő méltatlankodva lohol utánunk, és magyarázza, hogy ez micsoda pofátlanság amit mi csinálunk, és ugyan álljunk már meg :F Mondom mert mi a franc baj van? (Hirtelen azt hittem odaszart valamelyik kutya valahova és nem vettük észre).

Erre közli, hogy az ő kutyája már mióta követ bennünket (valóban ott volt egy kis fekete, de nem nagyon figyeltünk rá), és micsoda neveletlen bunkóság, hogy nem állunk meg, amíg ő utoléri a kutyáját és megfogja :D Hát mondom talán nevelje meg a kutyáját, hogy ha szól neki, menjen vissza. Erre nekem állt, hogy ez nem így működik és mi vagyunk a szemetek.

Hát csak hüledeztem rajta :D Nagyon fel tudnak idegesíteni az ilyen kretének, akiknek hiába magyarázol valamit, nem fogja fel és csak a saját baromságát hajtogatja. Még hogy mi vagyunk a hülyék mert nem állunk egyhelybe, míg a kutyáját utoléri... :W Mondtam kösse pórázra, ha nem képes irányítani, de itt már sértődötten vitte a kutyáját vissza.

Új hozzászólás Aktív témák