- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
monti0222w #16645 üzenetére
Az enyem olyan szinten alarendelt amugy is, hogy sokat nem kellett vele bohockodni regen sem, eleg csunyan nezni ra es egybol allit magan.
Jol latszik abbol is, hogy meg a kanapera sem ment fel soha, pedig tuti szeretne, de tudja hogy az nem az o helye. Pedig azt csinal amit akar amig nem vagyok itthon. Ez leginkabb szerintem alvasbol all
Agyra sem johet fel, viszont az fontos hogy legyen sajat helye, sajat jatekai, dolgok amiket meg en hagyok beken.
Az is teny, hogy ilyenekre en is mindig figyeltem, hogy ajton en lepek ki/be eloszor, kocsibol csak hivasra szall ki, kajalni en fogok eloszor es nincs konyorges, asztalnal csakis vendegsegben lehet a labam mellett fekve, itthon szepen a helyen, es a feje az asztal fole tuti nem megy soha.
Nekik is jot tesz ha tudjak mik a szabalyok es minden vilagos, nincs rosszabb egy zavart kutyanal amelyik nem tudja hogyan kell viselkedni/reagalni a hetkoznapi helyzetekre.
Kettojuk kozt a rangsort viszont ok fogjak lerendezni, abba en nem szolnek bele semmikepp, meg szerintem nem is nagyon lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest