Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skizz

addikt

Hali

Az miért lehet, hogy a Zserbó megvadul ha bőrkesztyű, esetleg bőrkabát van rajtam? Előbb mentem le havat lapátolni (bár már többször megfigyeltem, csak mostanra lett elegem) és egy öreg vasutaskesztyű volt rajtam, meg egy "játszós" irhakabát és ahogy megérzi/megnyalja/meglátja, mint aki kapott egy löket adrenalint. Vagy rágni akarja a kezemet (bár nem olyan durván, de kesztyű nélkül lehet, hogy már fájna) és ugrál körülöttem és teljesen deviánsan viselkedik, vagy elfoglalja magát valami labdával, de annyira dühösen és agresszívan, hogy kintről még félelmetes is lehet, mint egy felidegelt medve az állatkertben. Megpróbáltam leültetni, nem akart, amúgy már megy parancsra rég. Akkor megfogtam dühösen a nyakörvét, lenyomtam a földre, de alig tűrte, ficánkolt és ahogy elengedtem ugrált meg szaladt össze-vissza. De semmiképp sem örült. Ha kedvesen szóltam hozzá és simogattam, tök ugyanez. Aztán lemegyek 2 perc múlva egy szövet kesztyűben meg szövetkabátban és olyan, mint egy bújós macska. Találkozott már valaki ilyennel?

üdv.

Új hozzászólás Aktív témák