Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Hali
Az miért lehet, hogy a Zserbó megvadul ha bőrkesztyű, esetleg bőrkabát van rajtam? Előbb mentem le havat lapátolni (bár már többször megfigyeltem, csak mostanra lett elegem) és egy öreg vasutaskesztyű volt rajtam, meg egy "játszós" irhakabát és ahogy megérzi/megnyalja/meglátja, mint aki kapott egy löket adrenalint. Vagy rágni akarja a kezemet (bár nem olyan durván, de kesztyű nélkül lehet, hogy már fájna) és ugrál körülöttem és teljesen deviánsan viselkedik, vagy elfoglalja magát valami labdával, de annyira dühösen és agresszívan, hogy kintről még félelmetes is lehet, mint egy felidegelt medve az állatkertben. Megpróbáltam leültetni, nem akart, amúgy már megy parancsra rég. Akkor megfogtam dühösen a nyakörvét, lenyomtam a földre, de alig tűrte, ficánkolt és ahogy elengedtem ugrált meg szaladt össze-vissza. De semmiképp sem örült. Ha kedvesen szóltam hozzá és simogattam, tök ugyanez. Aztán lemegyek 2 perc múlva egy szövet kesztyűben meg szövetkabátban és olyan, mint egy bújós macska. Találkozott már valaki ilyennel?
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest