Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjanos1
csendes tag
Kibővítem az előbbi hozzászólásomat: pár hét múlva újra túl magas, 110 fokos lett a proci teljes terhelés mellett. Rájöttem hogy az eredeti gumiragasztó a proci és a kupak között túl vastag lehetett, és ezért az újrapasztázás után is vastag pasztaréteg maradt a processzormagon, és ez pár hét alatt kifolyhatott. Megoldás: a ragasztóréteget a processzor nyákjáról is és a kupakról is szikével levágtam. Igaz hogy így kicsit csúszkálni tud a kupak a magon,mert nem szorul rá a ragasztórétegre, de legalább alaposan rászorul a magra. És tényleg, újrapasztázás és összerakás után tökéletes lett a hőmérséklet, még az előző pasztázástól is kisebb, és már több hete is jó. Arra kell csak vigyázni, hogy a procihűtő visszarakása közben könnyen elcsúszik a kupak, én egy csavarhúzóval toltam a helyére még a procihűtő teljes leszorítása előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest