Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjanos1
csendes tag
Kibővítem az előbbi hozzászólásomat: pár hét múlva újra túl magas, 110 fokos lett a proci teljes terhelés mellett. Rájöttem hogy az eredeti gumiragasztó a proci és a kupak között túl vastag lehetett, és ezért az újrapasztázás után is vastag pasztaréteg maradt a processzormagon, és ez pár hét alatt kifolyhatott. Megoldás: a ragasztóréteget a processzor nyákjáról is és a kupakról is szikével levágtam. Igaz hogy így kicsit csúszkálni tud a kupak a magon,mert nem szorul rá a ragasztórétegre, de legalább alaposan rászorul a magra. És tényleg, újrapasztázás és összerakás után tökéletes lett a hőmérséklet, még az előző pasztázástól is kisebb, és már több hete is jó. Arra kell csak vigyázni, hogy a procihűtő visszarakása közben könnyen elcsúszik a kupak, én egy csavarhúzóval toltam a helyére még a procihűtő teljes leszorítása előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi