- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
King Unique #4979 üzenetére
Még ismerkedek vele, mert nem 100%-os. Tegnap teszt miatt rádugtam 2 HDD-t (egy 3TB Toshiba P300, és egy 500GB Toshiba...passz). Este távolról ránéztem, látta mind. Intézőben lépegettem ide oda, majd amikor a 3TB-os HDD egyik almappájába léptem, Dolgozunk rajta..és befagyott. Kb 5 percet vártam, semmi. TC alatt a másik HDD-t látta rendesen, el is indított róla filmet.
Ez szoftveres, vagy szted hagyjam a 2HDD-s üzemet?
A cél 1 HDD lenne, stabilan, torrentre. Ne álljon le, meg semmi.
Energiasémában ki van kapcsolva a merevlemezek leállítása.
(Sok racket használok, igazából egyiknél sem kellett soha semmit se állítani, évek óta teszik a dolgukat. Ez az egy típus szívat..) -
havri1
félisten
válasz
King Unique #4973 üzenetére
Megérkezett a másik dokkoló, extra gyorsan, és ez működik. Most rádugtam 2HDD-vel a gépre, és megy a hosszú teszt. Le a kalappal az eladó előtt
-
havri1
félisten
Viszont clone módban nem állnak le a hdd-k (2db is benne), de a startra csak a folyamatjelző nem indul el, tehát a másolás sem. Bár nem nagyon álltam rá erre a funkcióra. Tehát nem táp, vagyis itt van neki elég delej.
PC állásba a kapcsoló, 7 hdd-ből 1-el nem áll le egyből, viszont semmilyen porton, semelyik gép nem ismeri fel, eszközkezelőben sem jelenik meg semmi új, a dokkoló sem. Nem tudom mi lehet a baja -
havri1
félisten
válasz
King Unique #4973 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
-
havri1
félisten
Válaszolt az eladó, rendes, küld egy újat, holott már rég nincs reklamálási időben a termék.
-
havri1
félisten
válasz
King Unique #4970 üzenetére
Az egyik videón usb kábel nélkül is próbáltam, tehát nincs köze a géphez sajnos. Jól hallod, egyből leáll a hdd amint "felismeri". (mindegyik) Másik hdd is, mindkét slotban. Intézőt mutattam, de sehol sem látszik, sem a dokkoló, sem a hdd sajnos.
Próbáltam 5400rpm 2.5" hdd-vel is, ugyan ez
Leveleztem már az eladóval, kert videót emailban (már nem tudok ügyet nyitni sajnos, ameddig lehetett volna, addig nem derült ki a hiba). Ezek a videók neki készültek, hátha.. Sok reményt nem fűzök már hozzá. -
havri1
félisten
Teljesen megadta magát az ORICO külső dokkoló. Már 1 HDD-vel sem működik. Hajnalban lecsatlakoztatta a HDD-t (2 hónapja ment stabilan ezzel). Kimentem, megnéztem helyszínen, ez az eredmény:
Most rendeltem egy UGREEN-t.. vagyis majd rendelek, megvárom a 11-et.
-
havri1
félisten
válasz
King Unique #4938 üzenetére
Nem merem most mozgatni, torrentek vannak rá beállítva, fontos a megszakításmentes idő.
Idővel ki fog derülni, 1-1 leállás után tesztelgetem oda vissza. -
havri1
félisten
válasz
King Unique #4935 üzenetére
Azóta is atomstabil 1 HDD-vel, tápra gyanakszom.
-
havri1
félisten
válasz
King Unique #4923 üzenetére
Régi Toshiba, Hitachi 7200rpm. Pontosat nem tudok, de 5 db van, majd próbálgatom külön. 5 napja megy eddig stabilan, és csak annyi változás történt, hogy egyiket kivettem.
Most marad így pár napig, aztán beteszek egyet még mellé. (torrent)
Azért linkeltem ezt konkrétan, mert ezt vettem, tőle -
havri1
félisten
válasz
King Unique #4916 üzenetére
Egyelőre csak 1 HDD-vel, de azóta is működik a rack.
Kevés lenne a 3A a 2 HDD-nek? -
havri1
félisten
válasz
King Unique #4916 üzenetére
Rendben, köszi, rajta vagyok. Igen, az említett táp van hozzá.
-
havri1
félisten
válasz
King Unique #4914 üzenetére
Ez sajnos eldobja a hdd-ket. Volt olyan pillanat, amikor még láttam őket, bele is tudtam lépni, de bármilyen műveletre hibát dobott. Aztán HDSentinel már csak kérdőjellel látta a meghajtókat, később az sem.
Most 1 hdd-vel tesztelem, hátha a 2 hdd a baj egyszerre. -
havri1
félisten
Sziasztok!
Eddig nagyon nem ástam bele a témába, mert nem voltam HC felhasználó ezen a téren.
Évek óta nagy megelégedéssel használom az ORICO külső házait (Van 4db 2.5", és 1 db 3.5"-os már). Nyár végén rendeltem egy 2 HDD-s dokkolót.
Beüzemeltem 2 HDD-vel, működik. Egészen pár óra hosszáig. Utána nem tud írni a HDD-kre, majd szépen lassan leesnek a winről. Ki bekapcs megoldja. Ledek továbbra is online-t mutatnak, csak éppen nem működnek. Próbáltam USB 2.0-n is, másik gépen is, ugyanaz..
Van esetleg tipp, mi lehet? Elég drága volt, nem kukáznám (kicsúsztam a 15 napos reklamációból sajnos), másikat már nem érné meg venni.
Energiagazdálkodás tippem lenne, de az meg 20 percre van állítva, nem hinném hogy attól..
Bármi 5let? -
havri1
félisten
válasz
SchumiBácsi #3859 üzenetére
Létezik olyan rack, ami gyakorlatilag passzív vagy aktív hűtést ad egy HDD-nek annyira, hogy bírja a kemény megterhelést?
Napokban érkezett meg az alábbi rack, hát mondanom sem kell, ultra gagyi az egész.
Sebességre ok, ~80-120mb/sec körül tudtam másolni USB3-on, de semmi hűtése.
Na meg néha egy pillanatra le és felcsatlakozik (hallani a win hangját), és megszakad a másolás..[ORICO Portable USB 3.0 High Speed 3.5 SATA Hdd Enclosure for Notebook Desktop PC
Arra jó, hogy a 3.5 és 2.5" hddkre másoljak, vagy mentsek, de tartós használatra tuti alkalmatlan.
-
havri1
félisten
válasz
King Unique #3637 üzenetére
Helló!
Köszi.
Akkor inkább újra kérdezem. Mit ajánlanál, ami hosszú távon képes kezelni egy 1.5TB Hitachi 3.5" hdd-t, anélkül, hogy megsülne?
Preferálnám 5e alatt
Rossz hőmérséklet tapasztalatom van ezekkel a házakkal kapcsolatban, főleg hosszútávon.Köszi
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ez eredeti lehet?
Nekem pont ilyenre lenne szükségem..2.5/3.5", és egy rasperry pi-re szeretném kötni. Viszont USB3 is tud, a gyorsabb másolás előny esetenként.New ORICO USB 3.0 External 2.5" 3.5" SATA Hard Drive Enclosure SSD HDD Disk Case
Esetleg ez? Ez is azt a célt szolgálja, és olcsóbb is.
ORICO SuperSpeed USB 3.0 to SATA 2.5''&3.5'' HDD Hard Drive Docking Station
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest