Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Clever0 #3342 üzenetére

    Normál esetben fel kell ébrednie hiba nélkül alvó módból, ha újra használatba veszed. Nekem ezzel még soha nem volt gondom. Igaz, többektől volt már erre panasz, főleg ASM1153E vezérlőknél. Energiatakarékossági okokból, hogy ne menjen felelegesen a merevlemez, ha nem használod...ez az oka. Bár, van akik szerint a sok leállítgatás-felpörgetés sem jó hosszabb távon és a folyamatos járatás jobb ilyen téren.

    A két bin, két külön firmware, két külön alvó mód beállítással + a plugable esetében nincs is a v.03 kívül más konfigfájl. Vsz azért van kettő, hogy jobban megkülönböztethető legyen és mki a neki megfelelőt tudja felrakni.
    A computerbase tartalmaz még pluszba egyéb konfigfájlokat is, de a 2.02 MP Tool csak a v.03-at és v0.4-et engedi kiválasztani frissítéskor.

    Windowst hiába babrálod, az energiatakarékossági beállításai inkább a saját, helyi lemezeinél működnek. Külső házaknál elsődlegesen az USB vezérlő és rajta lévő firmware határozza ezt meg.
    Ha nálad ASM1153E chip van és azt akarod, hogy ne legyen alvó mód, akkor mind2 oldal esetében a 8280-as végződésű firmware-rel csináld a frissítést!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák