- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
Nem tudom vót-e mán, de kb. egy hónapja a StuntCalls-al havi 3 euróért lehet magyar számokat hívni!
Hátha valakit érint innen!
-
TomPack
őstag
Erről az "sms free" jutott eszembe a 2000-es évek elejéről!
Amikor körüzenteben mentek a külföldi sms-központ számok, és amit ha átírtunk a telefonban akkor ingyen sms-eztünk ameddig le nem lőtték a szervert (vagy minket, nem tudom mi volt ennek a technikai háttere).
Emlékszik még erre valaki, vagy csak én vagyok ennyire öreg? -
TomPack
őstag
Na éppen ma gondolkoztam, hogy újra rápróbálok a Drei-ra! De akkor ezt most kihagyom.
-
TomPack
őstag
Oké, de még csak a jövő héten jön ki majd a Samsung S25!
Én S24-el próbálkoztam a Drei-al, és borzasztó volt a hangminősége.
Egyébként valami dualSIM roaming VoLTE korlátozásról olvastam Samsung esetében, amit a Samsung tudatosan tilt azért, hogy ne verd magad extra költségekbe roaming helyzetben.Talán emiatt van rossz hangja.
-
TomPack
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy mindig "jó"-e a hang Vodát használva a Drei!
Én két telefonnal bohóckodok; Samsung S24 és iPhone SE 2022, mind a kettőben hozzá volt adva eSIM-ként egy-egy magyar feltöltőkártyás SIM melléa Drei (persze csak felváltva használva), de emlékeim szerint csak ideig-óráig volt jó a Voda. Azután a Yettel volt jó, de néha borzasztó volt az is.. Nem tudom már, hogy éppen az iPhone-on volt jobb-e, vagy a Samsungon.A Samsung tudom, hogy korlátozza a VoIP-t roaming helyzetben.
Vajon az én esetemben melyik lenne a legjobb setup? iPhone-ban szólóban a Drei kártya a Voda hálózatán?
Van még párszáz percem stuntcalls-on, de utána szerintem újra próbát teszek, mert ennek is borzasztó a minősége, és néha nagy a lagg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest