- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dare2Live #5069 üzenetére
2en voltunk, romániában a focussal. feleségem meg én. azt azért tudni kell, hogy az átlagsebesség az kb 60 votl, mert fel se tudtál gyorsulni a falvak között 90re.
de ettől meglepőbb a 200lóra húzott 1.8 TSI oktáv 5.0s fogyija asszony alatt. M0, fix tempó.
az 1.6 gdi vel is tudtam anno 5.2 környékét menni városon kivül. persze első emelkedőn véglegesen buktaq az értéket.ezek egyikében se volt semi élvezet, és sztem a TSI vagy a GDI nem örült már az 1500ön nyegtetésnek. a fócus viszont bizonyitott, annál ez nem volt nyegtetés, és 240ezernél adtam el. motorikusan hibátlanul.
a toyota féle eCVT brutálisan fejlődik. a sportage helyett egy 4. gen hibrid lett, swace logoval. gyakorlatilag minden szempontból előrelépés. jobban ugrik, városban 3.7es fogyi, pályán meg 5.3, futómű fényévekkel jobb,és amit a kiánál nem hitt el az agyam, itt megvan, hogy ez nem romlik el. bégetés az van, de metem 3. gen hibrid rav4el, attól pl kevesebb. állítólag most jön az 5. gen, amiben még kevéssé béget. és mivel elég jól megy, ezért nincs sokáig bőgő motor. meg eleve a kocsi lenevel a bőgő motorról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Politika
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest