- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Skoda Octavia-n 6 telet futott egy alufelni a téli gumikkal, a nyári gumiszett másik alufelnin volt, ha jól emlékszem Dezent márka volt a téli felni. Semmi baja nem lett a felninek, talán picit megmattult a felület. De az is lehet, hogy attól mattult meg, hogy csak mosóban volt mosva, ott meg a kerekekre kevesebb hangsúly jut.
-
SafE84
tag
Sziasztok!
Lassan itt a tél, így eljött az idő, hogy téli gumikat szerezzek be a Ceed-hez.
Az első kérdés, hogy a gyári alufelni (a képen látható) mennyire télálló?Egy garnitúra felnit venni TPMS miatt sokba lenne, de ha más nincs, akkor az lesz.
(Céges téma, így csak hivatalos források jöhetnek szóba számlával.) -
válasz
[CS]Blade2 #6894 üzenetére
Köszönöm, Kisza25 Neked is.
Nem cseppre pontosan szeretném mérni, csak nem tudtam, hogy mennyit érdemes várni, amíg lefolyik.
-
kisza25
félisten
válasz
sharkypeti #6891 üzenetére
Általában 1 liter a minimum és maximum között, én azt szoktam, hogy beöntök kb 2dl-t aztán mérek
-
sharkypeti
aktív tag
Hyundai i30 1.6 Gdi 2013
A nívópálcán a minimum és a maximum jelzés közötti rész milyen mennyiségű motorolajat jelent? -
válasz
Steady74 #6887 üzenetére
Tényleg nem akarlak hergelni, de egy motor megszorulás esetén bármi sérülhetett, ami lehet, hogy nem most, hanem később fog előjönni, mondjuk garancia lejárta után. Ráadásul, ahogy mondod a motor szárazon ment gyakorlatilag addig, amíg be nem állt, turbó sem kapott elegendő hűtést, stb.
De lehet, hogy nincs igazam, nem vagyok autószerelő... -
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #6823 üzenetére
Update. Szerviz:
A motor megbontottuk, a 3-as és a 4-es henger hajtókarcsapágyai hevültek túl, ezáltal megszorultak a főtengelyen és ez okozta a motor megállását. A vizsgálatok szerint más alkatrész nem sérült.
A javítás a következő alkatrészek cseréjével történik: Főtengely, hajtókarcsapágy készlet, főtengely csapágy készlet, dugattyúgyűrűk és természetesen az összeszereléshez szükséges tömítéskészlet. -
szivacs1987
aktív tag
válasz
sharkypeti #6883 üzenetére
-
sharkypeti
aktív tag
Az 5x114.3 felnik a Hyundai és Kia-n kívűl milyen márkákkal kompatibilis még?
-
gippazoid
senior tag
Fejétől bűzlik a hal. Sajnos már az importőr maga is mellébeszél, terel, maszatol, homályosít. Abban nagymesterek. Autójavításban illetve annak magasabb szintű támogatásában 2-3 évtized még kevés volt, abban még nem annyira jók. Pedig elvileg autóipari szakemberek ülnek ezeken a területeken az importőr cégeknél. Valamint a teljes gyártói és márkaszervizek által gyűjtött és rögzített tapasztalati tudásbázis a rendelkezésükre áll! Mégis a hülye vevőnek kell megtalálni a gyártói megoldást egy problémára, fórumokból tájékozódva. És van, ami még úgy is sikerül! Mi lenne, ha hozzáférne a gyári tudásbázishoz is? Még kiderülne, hogy a teljes after sales csoport tök felesleges az importőrnél!
-
user2
csendes tag
Igen, más márka, más típusa máshogy/másban lesz problémás.
Valójában ez nagyon szomorú.
Van egy ismerős (pontosabb, hogy "földim" a srác) az itteni szalonban. Legutóbb beszélgettem vele kicsit hosszasabban, említettem neki a márkaszervizek hozzáállását. Nagyjából annyi derült ki, hogy igen, ez ilyen, de amíg van új vevő, addig nem érdekli a cégtulaj(oka)t a vásárlás utáni ügyfélkapcsolat. A kia mo.miatt anyagi érdekük, hogy amit lehet, hárítsanak. Nagy öröm, hogy/ha a többi márka is ilyen.... 🤬Legközelebb rollert veszek, vagy még egy bicajt.
Szerk: nekem (is) tetszik a Ceed. Jól megy, kényelmes, csendes, annyira feszes amennyire én szeretem, a kütyük jól működnek. A sávtartó, amire itt páran írták, hogy pingpongozik, szerintem teljes jó, nem szédeleg vele az autó. Az automata távfény is tetszik, 9/10 elég gyors is. LEDlámpa király, néha már én szégyellem magam miatta.
Nem olyan instant szerelem, mint a Rio volt, mert szokni kellett pár dolgot és nyilván nem az a könnyed gokartszerű valami, de összességében elégedett vagyok. Ha így marad és annyi gond lesz csak vele mint a Rioval, rendben leszünk.Tervezek majd a Ceedről is népítéletét írni és vezetni, mint a Rióról, de nehezen veszem rá magam. Más ez az autó, át akarom gondolni.
-
trec12
addikt
válasz
kisza25 #6878 üzenetére
Köszi, próbáltam. Nem rossz de a jó nem ilyen.
Ár-értékben jó vétel ez kétségtelen szóval aki ilyent vesz az nem jár rosszul.
Sajnos nekem nem jött be.
Kia Ceed Fusion Plus (5 ajtós, SW) is tök jó áron van. Jó vétel árat, felszereltséget nézve csak ugye nálam kiesett az automata... -
trec12
addikt
Ezekkel a hsz.-ekkel az a bajom, hogy nem szerepel mellettük az a sok tulaj/használó, akinél nem jött elő hiba, akár 10 akár 100ekm alatt sem. Így terjed el egy márkáról, típusról, hogy sz_r, pedig valójában a jelzett hiba ismert, általában meg is oldják...
De mit is vársz? Az nem nagyon fog írogatni akinek semmi baja az autóval.
Mindig is azok hallatják a hangjukat akiknek probléma van az autójával. Minél nagyobb, minél több annál jobban. Nagyon jól tudják ezt az autógyártok, forgalmazók...
Ha most vennék autót, nem tudom mit választanék, mást-e? Nem látok ebben a 10mFt-ig sávban (de a felette lévő "beláthatóban" sem), amiben feltétel nélkül bíznék.
A többi sem jobb legyen az VW, Pegueot, Nissan stb. a teljesség igénye nélkül. Viszont akinek gondja van a saját autójával baromira nem vigasztalja...
Autócsere előtt állok, DCT váltót 3x javították szerencsére gariban, hát köszönöm szépen. Hiába tetszenek továbbra is koreai autók - mivel automatát szeretnék - ezek után Hyundai/Kia kiesett. Ennyi.
-
válasz
kisza25 #6874 üzenetére
1,5 tgdi-nel trafo hibarol tudok, meg talan injektorrol hallottam, de megfelelő szervizekben ehhez nem kell 15x menni. En is hallottam sajnos ilyen torteneteket, nem csak a te ismerosod jart ugy hogy elhajtottak, sok szerviz csak akkor csinal barmit is ha explicit hibakod van.
En lekopogom nalam eddig hibátlan az 1,5 tgdi, de en nagyon keveset megyek vele ehhez képest (évi 10e km).
-
kisza25
félisten
Az autó nagyon tetszett neki ezt a hibát leszámítva, beszélt a kia hungaryval is. Azt mondták neki, hogy ha már hazafele megvolt a hiba újra miért nem vitte vissza egyből. Mondta, hogy valamikor êlnie is kell, havonta vitte szervizbe és azért 150 km oda-vissza+ az idő...
Én mondjuk a második, de max a harmadik alkalomnál rájuk borítottam volna az asztalt.
Amúgy Ő meg is mondta nekik, hogy szerinte a befecskendezőt kellene cserélni.
Kérdeztem, hogy miért nem vitte másik kia-hoz, mondta, hogy a Pappasnak van az egyik legjobban felszerelt műhelye, volt bent. (Hiába, ha nincsen hozzáértő ember) -
user2
csendes tag
válasz
kisza25 #6872 üzenetére
A második alkalommal kellett volna otthagynia sűrű asztalcsapkodások közepette és nem átvenni, amíg nem oké. Vagy keresni egy hozzáértő privát szerelőt, ha egyébként tetszett neki az autó (akár garis, akár nem). Mindenesetre sajnálatos.
...és kívülről könnyű okosnak lenni. 😕
Jó hogy említed, el ne felejtsem, hozzánk jövő héten jön a "kazános cég". Ők egyéb szakadt C Corsa vanokkal járnak, sosem panaszkodtak rá.😁 Utólag már bánom, hogy nem tartottam meg a H Astrát, tartaléknak, hobbiból , whatever. Persze azt is sokan leszólják... ¯\_(ツ)_/¯
-
kisza25
félisten
Az emberke a gázszerelőm, a kazánt nézettem meg vele így szezon elött. Ért az autókhoz, a motorját szétszedi és összerakja, de ez ugye egy garis autó.
Kérdeztem, hogy mi lett az xceedel, hogyhogy a seat leonnal van. Ez után mesélte el. Minden alkalommal megállapítottak a hibát, megrendelték az alkatrészt ami miatt mindig 2x kellett menni, ezt 15* játszották el vele, ez már maga 30 és ezen kívűl volt egy hátsó hangfal csere és egy biztonsági öv csere.
A 30+ alkalommal beszélgetett másokkal akik ott voltak, többeknek ugyanez a hiba volt.
Székesfehérvár Pappashoz hordta.
Kia niro van faternak, elötte egy kia carens volt, nekem volt ki ceed 2011 szalonból 2016- ig, aztán egy 2013- as i30 kombi 1,4 crdi, aztán egy 2015- ös i20, egy 2013- as i30 coupe és egy 2014- es i30 kombi 1,6 mpi. Nem vagyok a márka ellen -
user2
csendes tag
válasz
kisza25 #6870 üzenetére
Nem bántásból írtam én sem, de idetettél egy példát, ami ráadásul jónéhány kérdést is felvet(ne, de inkább bele sem megyek). Ezekkel a hsz.-ekkel az a bajom, hogy nem szerepel mellettük az a sok tulaj/használó, akinél nem jött elő hiba, akár 10 akár 100ekm alatt sem. Így terjed el egy márkáról, típusról, hogy sz_r, pedig valójában a jelzett hiba ismert, általában meg is oldják (gyertya- és/vagy trafócsere), bár néha "győzködni" kell a drágalátos márkaszervizeket. ... és azért ez nem egy egetrengető dolog. Ha a szalon f_sz, attól még vehetsz bele trafót, gyertyát.
A kia/hyundai (de talán a többi márkára is igaz) legnagyobb ellensége a márkaszerviz, ahol mindent igyekeznek a lehető legolcsóbban, legegyszerűbben megoldani. Ez pedig a félrebeszélés, aminek magam is voltam tanúja és alanya is. A kia/hyundai (-tulaj, ha ragaszkodik a garihoz) a sok évnyi gari miatt eleve vert helyzetben van, sajnos.
Ha most vennék autót, nem tudom mit választanék, mást-e? Nem látok ebben a 10mFt-ig sávban (de a felette lévő "beláthatóban" sem), amiben feltétel nélkül bíznék. Valszeg ugyanígy azt venném, ami legjobban tetszik. 🙂
(#használtatvegyél nem ér, még mielőtt...)
Hosszú lett, bocs.
-
kisza25
félisten
Ismerős kia xceed 1,5 tgdi 18*2 azaz 36* volt garanciális hibával szervizben 18 hónap alatt, aztán eladta az autót
15* ugyanazt az alkatrészt cserélték ki az autóban.
Hazáig nem ért el és jelentkezett újra a hiba.
Gyújtás kimaradás volt.
A sok szerviz alatt talalkozott más ceed-es 1,5 tgdi- tulajjal ugyanezzel a hibával.
Jelenség tartott gázon remegett az autó -
válasz
macilaci78 #6865 üzenetére
Szerintem az autóállomány nagyon kis százaléka van olyan helyen tárolva, ahol van a tulajdonos által kezelt wifi.
valóban, viszont egy wifi modul húsz fillér plusz lenne.
-
Speederer
senior tag
Igen, mikor ide költöztünk már úgy kerestem a szolgáltatót, hogy a VoWifi menjen. Akkor csak a Telekom tudta a mobil oldalról, de voltam olyan "bátor", hogy először megpróbáltam a Vodás vezetékes neten keresztül. Sajnos nem jártam sikerrel, mert akkor olyan modemeket osztogattak, amin ez a szolgáltatás nem ment (ismerős másfajta Sagem eszközén működik Voda vezetékesen is). Telekom lett végül a vezetékes is.
Szóval a VoWifi meg van oldva itthon, így egész jó a helyzet. Viszont ez az autós problémán tényleg nem segít.
Érdekesség, hogy az USA-ban lehet venni mobil előfizetés az autóhoz, ami wifi-n szórja a jelet, mint egy AP. Viszont maga a wifi csatlakozás ott sem megoldott/engedélyezett. Pedig tényleg beleférhetne egy autó árába.Most próbáltam rákeresni, hogy hol lehet benne (Ioniq 5) a sim kártya (ha van egyáltalán), de egyelőre nem jártam sikerrel. Aki kivenné a kártyát az általában olyan megfontolásból, hogy ne küldjön semmi adatot az autó a Hyundai-nak.
Pedig lenne rá egy céges kártyám, amit nem is használok (helyette a sajátomat), ráadásul Telekom, aminek azért használható a hálózata itt is.
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem az autóállomány nagyon kis százaléka van olyan helyen tárolva, ahol van a tulajdonos által kezelt wifi. Csillaggarázs, teremgarázsok... Ellenben a telefonnal megosztott mobilnet lehet jó.
nem hiszem, hogy sok adatot forgalmaz - Hajlamosak az infósok túlzásokba esni. Ha van net, akkor szerintük van korlátlan net és tolják, amit csak lehet, szoftverfrissítés, monitoring, egy-egy térképfrissítés, online navigáció, akkor már Spotify, távoli menedzsment részeként a kamerák képe, akármi.
-
válasz
macilaci78 #6863 üzenetére
domino maratonnal viszonylag olcsón meg lehetne oldani a dolgot, nem hiszem, hogy sok adatot forgalmaz. de a wifivel spórolás... azért egy autó költségvetésébe bele kellene hogy férjen, azért az nem olyan irreális elképzelés, hogy az autó egy garázsban áll, ahol van wifi.
-
macilaci78
nagyúr
a szolgáltató meg azt mondja erre, hogy ha van internet, akkor használhatsz vowifit - Erre elő szoktam venni a Nokia 102 DS telefonomat, hogy hajrá, részletezze a megoldási javaslatát...
Amúgy kötve hiszem, hogy az autóban szolgáltatófűggő lenne a SIM. Tippem szerint tetszőleges kártyával működik, amihez van adatforgalom rendelve. Persze az is a júzer költsége lenne. eSIM megoldás lenne, mert azt hozzá tudom rendelni egy olyan előfizetéshez, amin adatelőfizetés is és le van a gond.
-
válasz
Speederer #6860 üzenetére
Oh bakker, nem elég, hogy esetleg még költenem is kell rá, hanem még azon aggódjak, hogy most akkor lehet-e egyáltalán ilyet használni vagy sem?!
nem kell aggódni, nem lehet. te reklamálnál először a szolgáltatónál, ha a szomszéd temus erősítője agyonvágná a mobilnetedet
Tényleg egyszerűbb lenne (nekem legalábbis biztosan
), ha a szolgáltató csavarna rá egy kis kakaót.
ha ennyi lenne, már megtette volna...
még a 3g korszakban pont a vodafone árult pikocellát, amit rádugtál netre, és csinált neked lefedettséget. sajnos ilyet már nem adnak (gondolom mert drága és macera), a szolgáltató meg azt mondja erre, hogy ha van internet, akkor használhatsz vowifit, de az ezen az autós problémán pont nem segít sajnos
-
-
Speederer
senior tag
válasz
macilaci78 #6856 üzenetére
Igen, pont ez az aggályom, hogy a torony és az erősítő között lenne-e megfelelő kapcsolat. Bár az már jó, ha csak lassan is, de stabilan működik. Csak hát bosszantó, hogy valamennyire fel lett így okosítva az autó, csak éppen itthon elég hektikus a működése. Az utóbbi kb 1 hétben mondjuk kifejezetten rossz a helyzet, előtte többnyire ment azért.
qnadam: Miért nem? Telekom fórumon ezt írták rá: [link]
-
válasz
macilaci78 #6856 üzenetére
csak nem annyira lesz szabályos.
-
-
Speederer
senior tag
válasz
macilaci78 #6854 üzenetére
Gondoltam már arra is, bár még csak felületesen néztem utána. Az a baj, hogy kültéren is nagyon gyengus a Voda térerő, így gyanítom, hogy a legolcsóbb jelerősítők ezzel meg sem birkóznának. Ráadásul akkor az üzemeltetési díj (extra áramszámla) is engem terhel.
Szóval első körben megpróbálnám a szolgáltatót némi fejlesztésre bízni. -
Speederer
senior tag
Köszi!
Amúgy nem csak a garázsban gyenge a térerő, épületen kívül és belül is. Telekom még egész használható a környékünkön (az se 100-as), de a többi sajnos bőven hagy kivetni valót maga után.
A tünet amúgy az, hogy sokszor Bluelink-en elérhetetlen az autó. Persze ha támogatná a wifi-re csatlakozást, az is megoldás lenne, de nem így van. -
trec12
addikt
válasz
Speederer #6851 üzenetére
Vodafone. Ár listában a navigációnál írja (Konát néztem meg hirtelen). Viszont attól, hogy a garázsodban gyenge a térerő sanszos, hogy a mobil szolgáltató nem fogja áthangolni/fejleszteni a hálózatot csak a te panaszodra. (Természetesen jelezheted nekik de a garantált le és feltöltési sebesség 0/0 Mbit/sec. Az összesnél ennyi.)
-
Speederer
senior tag
Sziasztok,
Nem tudjátok, hogy a Hyundai-nak melyik mobilszolgáltatóval van szerződése? Tehát milyen sim kártya lehet az autóban?
Elég gyatra a térerő a garázsban, ha legalább azt tudnám melyiknél reklamáljak, már egy picit előrébb lennék. -
macilaci78
nagyúr
6 évesen, de 205k km-rel vettem a kocsit, a gari 7 év, vagy 150k km-ig terjed. Vétel előtt felhívtam a Duna Autót, ahol annak idején eladták és forgalomba helyezték a kocsit és azt mondták, hogy a Kia Lurdy szervizelése megfelel a garanciának.
30k km olajcsereperiódus helyett 15 ezrenként volt a Lurdyban.
Ez volt tavaly egy 2017 szeptemberben forgalomba helyezett autóval.Garis dolgokat nem intéznek*, de az a végfelhasználónak nincs is költsége elvileg. Valaki ügyféllel telefonon beszélt erről, mikor az irodában voltam. Viszont a kötelező alapszervizeket becsülettel megcsinálják gyári előírás szerint.
trec12: Egy váltójavítás garis autón más, mint a kötelező szerviz. Valószínűleg a kirendelt márkaszerviz is csak átveszi a kocsit és majd elviszik a megfelelő műhelybe.
-
-
user2
csendes tag
válasz
macilaci78 #6847 üzenetére
Azt mit jelent pontosan? Van papírja róla, hogy ha garis gond van, akkor az ő általuk pecsételt szerviz füzet ugyanannyit ér, mint egy hivatalos szerviz által töltögetett és nem fognak elhajtani? Vagy ők is intéznek garis dolgokat?
(Nem kötekedek. Értem és tudom, hogy elvileg bárhol intézhető az éves szerviz, kérdés, hogy mit fogadnak el, ha gond van. Én is szívesebben mennék a Lurdyhoz hasonló, elismert, jó nevű helyre, csak nagyon nem mindegy, hogy él-e az a gari, vagy csak azt hisszük.)
-
user2
csendes tag
válasz
macilaci78 #6844 üzenetére
Ezt én értem, de ettől még - szerintem - ők nem márkaszerviz.
(Az előző autómnak én is vezettem a könyvét, a szerelő is pecsételte mert kértem, de ettől még nem volt márkaszerviz.)
-
bazsimano
őstag
köszi! igen a srác mindenképp hivatalos markaszervizt keres..
-
user2
csendes tag
válasz
macilaci78 #6842 üzenetére
Márkaszervizt kérdezett. Szerintem ők nem "hivatalos" márkaszerviz. Legalábbis a kia oldalán nem látom.
-
bazsimano
őstag
Sziasztok! ismerős kérdezi, hogy Kianal, Budapesten van ajánlott márkaszervíz, hogy elvigye az éves szervízre? azt hiszem 2 éves az autó.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok,
2005 1.3 Hyundai Accent LC 4 ajtós, központizáras autóhoz keresek bal első belső ajtókilincset Tatabánya vonzáskörzetében.
Autóbontó elérhetőséget is megköszönném.Előre is köszönöm.
mintaképek:
-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI #6829 üzenetére
Neked ugye egy kia rio 1,4 van igaz?
-
-
Sziasztok!
2012-es Kia Vengában néha indulás után kigyullad az ESP lámpa és csak “újraindítás” után tűnik el. Van otthon ilyen alis ODB olvasóm, azzal én hibakódot nem találtam, de persze ez semmit nem jelent, nem profi diagnosztika.
Merre lenne érdemes elindulni?köszi előre is
-
Még nem tudom, de lehet. Nekem biztos kényelmesebb, nem kell “vacakolni” a szereléssel, meg az elhasznált dolgok kezelésével, leadásával, meg fél év garanciát vállalnak az elvégzett munkára.
Nyilván otthon olcsóbb, de akkor mindent nekem kell beszerezni, bemászni a kocsi alá, stb, hulladékot leadni és garancia sincs, ha valamit elbaszok. 😬
Majd még kiderül…
Mérnökként meg tudom a munka nem olcsó. Nem várhatom el tőlük sem, amíg jól csinálják.
Nekem eddig nem volt panaszom, bármi volt azonnal megnézték, megcsinálták. Mondjuk a kocsival se volt szerencsére semmi nagy gond. Kopp kopp kopp… -
user2
csendes tag
válasz
FollowTheORI #6829 üzenetére
Továbbiakban is márkaszerviz lesz?
(A miénk lassan 5 éves lesz, gondolkozom rajta, meddig van értelme márkaszervizbe járni vele. Kb 8-10 éves koráig tervezek vele, így eladásnál nem lesz szempont, hogy van-e még gari.)
Más: szelephézag ellenőrzést hol érdemes elvégeztetni Bp-Vác környékén? Nem tudom, márkaszerviz meg tudja/akarja-e ugrani.
-
Letudtam a 7. éves márkaszervízt is a Rio-ra, alig lett drágább szerencsére... eddig ilyen 71-75 ezreket fizettem, most meg 86 lett.
-
válasz
gippazoid #6825 üzenetére
sok évvel ezelőtt hoztam el a swiftet a szervizből, pár perc út után csörömpölés, majd se töltés, se hűtés. még pont nyitva voltak, felhívtam őket, szerelő jött gyorsan, és sűrű elnézéskérések közepette meghúzta az ékszíjtárcsa csavarjait. meg hozzátette, hogy ezt nem érti meg a főnök, ha ötpercenként hívogatja valami hülyeséggel, abból ez lesz.
-
gippazoid
senior tag
-
Steady74
addikt
válasz
FollowTheORI #6817 üzenetére
Adtak egy csereautót, azzal jövök-megyek, nekem ez munkaeszköz. De felborította a hetemet rendesen ez.
-
-
Steady74
addikt
válasz
macilaci78 #6815 üzenetére
Motorcsere lesz, a szerviz elismerte a hibáját.
-
Steady74
addikt
válasz
macilaci78 #6813 üzenetére
igen. És ott is maradt.
-
Steady74
addikt
Hello. Nem hétfőn volt a nagy nap, hanem ma. Bevitték, felemelték, korrektek voltak megengedték, hogy végig bent legyek (külön kértem egyébként jkv-ben), és az alábbit láttam:
Motorcsere lesz, nem tudják meddig fog tartani, 2-3 héttől 3-5 hónapig. KIA-nál nem rendelhető komplett motor, hanem blokk, hengerfej, turbó, vízpumpa... szóval egy LEGO összeszedni. Kaptam csereautót, remélem azért iparkodnak. Az emberi hibát, mulasztást elismerték.
-
Steady74
addikt
válasz
macilaci78 #6807 üzenetére
bármikor
-
hja. a ceed alja mindkét oldalon ilyen volt, valami rücsiszerű valami az ezüs festés alatt. ez gyárilag ilyen, vagy utólagos taknyolás? sajnos csak ilyen életlen képet bírtam lőni róla
-
Dare2Live
félisten
Ha pl körforgalomban jobb oldalra dől, jobb oldalt terhelem és bal első oldalról jön a pakk-pakk-pakk-pakk hang az mitől lehet?
11kor kiugrottam decathlonba 5km odafele semmi hang nem volt. Leparkoltam kijöttem és az első körforgalomnál már erősen hallatszott. Mivel ennyire gyorsan semmiből jelent meg gumira gyanakodtam de első átnézés alapján semmi.
Lemegyek meló után megnézem újra gumit de elsőre ahogy 2perc alatt meg tudtam nézni nem volt benne semmi....
-
bbubby00
őstag
Sziasztok.
Van egy 18as hybrid Ioniqom (most akarom egy 21-es elektromos Konara cserelni), ami 2nap uresjarat utan learamtalanitja magat. Tehat nekem ritka hasznalat eseten ki kell vegyem a kulcsbol a tollat, fizikalisan be kell hatoljak, majd a 12V akksiujraeleszto gomb megnyomasa utan kikapcsolni mar taviranyitoval a riasztot. Valami tipp, h ne kelljen ezzel szarkodjak?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Peugeot PHE200 Mont Blanc - kerékpár
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged