Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Amúgy ennek az iWearnek mik a paraméterei?
-
törölt tag
Mint említettem, ezért kéne elmenni egy szakorvoshoz, és nem kuruzslóknál (ofotért) szórakozni. Ott ráadásul ingyen adnak próbalencsét, nem pedig 3db lencse áráért egyet...
Ha pedig mindenki szeme szárad az Iwear-től, akkor mégsem lehet egyenlő a Biofinityvel, mivel az egyik legjobb lencse.
-
poli27
veterán
Még ha a legolcsóbb lenne.... 18000ft volt a 6 havi adag ajándék folyadékkal.... neten ugyanennyiből kijött volna az acuvue oasys.... A páromnak is azt rendeltek de neki tórikus kell, kapott próbalencsét(4000ft ért elhozhatta igaz nem a tórikus vicces) hiába mondta hogy már többet kipróbált, és csak az acuvue oasys volt a jó neki nem kapta meg, mert azt mondta az ofotértes nő, hogy ez is olyan jó lencse és feleslegesen venné a drágábbat, igaz az aquvue-t azt 52000ft ért akarták adni, majdnem a dupláján mint amennyi a neten ! telefonáltak hogy megjött a lencséje, de nem meri átvenni, mert neki is nagyon szárad a szeme tőle.... 32000ft ért adták a lencséjét 6 hónapra és 4500ft kedvezményt adtak a törzsv. kártyájára... ebből is kijött
-
eurolac
senior tag
-
poli27
veterán
Hát ez az iWear lencse sztem egy nagy sz@r...... annyira kiszáradt tőle a szemem, hogy ki kellet vennem, és azóta se akar könnyezni és tök száraz
Asszem hétfőn viszem vissza nekik tartsák meg ! És beszerzek Acuvue Oasys Hidrocleart, erről csak jót hallottam. vicces 18000ft-ért még amikor próbáltam el se hozhattam a boltban a próbalencsét hogy milyen, hanem kb 20 percet bent volt és már rendelték is meg !Hogy a fenébe döntse el az ember ha nem tudja hosszabban próbálni? Elhozhattam volna 4000ft-ért hát nem egy vicc?Ráadásul nekem 1,25 kell és a próbából nincs csak 1 meg 1,5 ös..... Tuti hogy többet ofotértben csak max szemüveget csináltatok.... És akkor is kérdeztem a J&J lencsét de lebeszél hogy nagyon drága és ez is olyan jó, és így a netes árakat nézve kb 2x áron lett volna.... -
Chesterfield
őstag
-
törölt tag
Szemész szakorvoshoz kell menni, és majd ajánl neked lencsét, sőt ad ingyé' próbalencsét.
Amúgy nem az összefogdosástól csípi a szemed, hanem a lencsetisztító folyadéktól. Mindenképpen össze kell fogdosni, mert ki kell dörzsölni a lerakódásokat és a lötyit belőle.
Ez kb az első dolog amire megtanít az orvos, ha elmész hozzá. -
poli27
veterán
válasz
üzenetére
A 17. kerületi ofotértben előbb Iwear dr supreme kontaklencsét adtak, ez annyira lágy volt, hogy nem tudtam használni betenni, állandóan összeragadt és össze kellett fogdosnom hogy kinyissam ami azt eredményezte hogy mindig sírtam annyira csípte a szememet, ezt visszavittem elmentem egy másik ofotértbe, ott adták az Iwear Xr supreme et, ezzel meg a fentebb leírt bajok vannak, kérdezem én hogy hány helyre menjek még el... vicces kicsit, ahogy az is hogy legelsőnek is mondtam hogy nagyon lágyat nem szeretnék, mivel nagyok az újaim és nem boldogulok vele...
-
poli27
veterán
Az igaz amit találtam, hogy az Ofotértes Iwear Xr Supreme = Biofinity vel? Ezt hordom már 4 napja lassan, és nagyon száraznak érzem a szemem, olyan mintha folyamatosan ventillátorral szembe ülnék olyan érzés.Ez normális másnál is ilyen?
A másik, a szemüvegem cilinderes, de azt mondta az ofotértes csaj, hogy mivel a szemüvegnél -1,75 0,5 cilinderrel a jobb szemem, a bal meg -1,75 0,75 cilinderrel, így kontaktlencsénél elhagyhatom a cilindert és oda 2x -1,25 kontaktlencsét viseljek cilinder nélkül.Az igaz hogy 0,75 a legkisebb cilinder a kontaktlencséből amit gyártanak max az egyik szememre lehet cilinderes a lencse.De valami igy nekem nem jó, az apró betűket el se tudom olvasi csak nehezen összefolynak a betűk, pl a monitort is alig látom és olyan érzés mintha homályos lenne a látásom.Felhívtam az ofotértet, hogy adják meg milyen lencsét vegyek cilinderesből értékre, mivel a szemvizsgálati papíron csak a cilinder mentes volt rajta, hát mit ne mondjak nem voltak valami segítőkészek,minden áron azt akarták hogy hordjam el azt amit vettem és majd utána menjek be és rendel másikat,azt mondanom se kell hogy ha neten rendelem kb a fele az ára a jobb lencsének... de azért segített és elmondta. Ki milyet ajánlana? Én amit kinéztem az ez : [link] -
eurolac
senior tag
Valaki használ itt B&L Purevision-t?
-
O_L_I
őstag
Szombat óta hordom a Biofinityt és azt kell mondjam hiába a nagyobb víztartalom és a nagyobb oxigénáteresztő képesség én az Air Optix Aquát komfortosabbnak éreztem.
Az air optix síkosabb mint a biofinity.
Ezt jól szemlélteti, hogy én betétel előtt már az ujjamon szoktam bele cseppeteni pár csepp folyadékot, így felhelyzéskor kiszorít bármilyen szennyeződést a szemem és a lencse közül, plusz kellemesebb érzés is.
Az air optixnál ilyenkor rendszeresen előfordult hogy lecsúszott az ujjbegyemről a lencse. A Biofinitinél ilyen nem volt és ezzel összhangban láthatóan több lerakódást gyűjt ösze a lencse estére mint az Air Optix.Úgyhogy én most úgy vagyok vele hogy ezt a 3 pár Biot elhasználom és aztán visszaállok az Air Optixra.
De a lencse viselés/komfort nagyon szubjektív dolog úgyhogy ebből ne vonjatok le messzemenő következtetést.
-
hamham
tag
Nekem is az van, nekem is életem első kontaktlencséje
elsőként nyilván megnézik, megmérik én is azért mentem oda. A lencse szerintem egész jó, bár legközelebb tuti nem ofotértből veszek hanem netről valószínűleg Biofinity lesz.
Az első pár napban nekem is száradt eléggé, új volt, szokatlan de aztán ahogy hozzászokott a szemem mindig egyre jobb lett -
poli27
veterán
Nah a mai nappal én is lencsét viselek
iwear xr supreme-t ajánlottak az ofotértben, van valakinek ezzel tapasztalata? Elsőre elég fura, szárítja a szemem ez természetes? -
eurolac
senior tag
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Tegnap bukkantam rá erre a topikra.
Lassan tíz éve hordok kontaktlencsét. Anno mikor tanultam nekem egyből a dörzsöléses tisztító megoldást tanították, javasolták. Egyszer próbáltam csak áztatni a lencséket, de nekem is az volt az érzésem, hogy nem tisztultak meg rendesen. Úgyhogy én is rászánok 15-20 mp-et az alapos átdörzsölésre és utána öblítés.
Viszont azt tapasztaltam, hogy lencséje válogatja mennyire tapad rá a fehérje. Van amelyikre alig tapad rá. Másikat hosszabb ideig kellett dörzsölni. Anyag függő gondolom. -
Chesterfield
őstag
-
O_L_I
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Lehet csak most először csinálja. Sztem hagyd hadd habozza ki magát

-
lorcsi
veterán
válasz
Chesterfield
üzenetére
nem túl bizalomgerjesztő
-
Chesterfield
őstag
Így fest jelenleg a dolog.[link]
A szelepig el sem jut, a tető meneténél jön kifele a hab.
De ha el is jutna a szelepig, azzal sem lennék előrébb, mert nem oxigén jönne ott(aminek kéne), hanem H2O2 hab.Most olvasgatom az angol fórumokat, és olyasmit írnak, hogy ha egyébként normál solutionnal (esetemben ez Solo Care Aqua) van tisztítva a lencse (+ még Aquify is kerül rá), akkor ezekkel rekacióba lépve habozhat a hidrogénperoxid.
-
O_L_I
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
"•A lencsetartó tokok fedelének speciális szelepe biztosítja az oxigén eltávozását. " Akkor ez nálad nem működik?
Amúgy majd írd meg milyen mert a Biofinitihez is ezt ajánlották de nem akartam egyszerre lencsét meg folyadékot is váltani. -
Chesterfield
őstag
ÁÁÁÁÁÁ
Rászántam magam, hogy kipróbáljam az AOSEPT-et.
Ahogy pezsgett, elkezdett a folyadék tetején egy kis hab képződni, és most 10 perc elteltével már ott tart a dolog, hogy az egész megtelt habbal, és a tetején folyik ki belőle.
Mi a gyík van ezzel? -
lorcsi
veterán
válasz
Chesterfield
üzenetére
hogy mire nem jó ez a ki..szott youtube

mindig elfelejtek iylenekre is rákeresni
no, 1-2 alkalommal majd kipróbálom ezt a dörzsölgetős módszert..hátha lesz változás
-
dipeti
senior tag
Én sem szoktam tenyérben dörzsölgetni... Ti érzitek a különbséget, ha nincs megdörzsölve?

-
O_L_I
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nálam ílyen nem volt. Szerintem embere válogatja hogy mennyi fehérje rakódik a lencsére.
-
O_L_I
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Jó fel szoktam rázni a lencsét reggel betétel előtt a tokban, majd kicsit megmaszírozom még a folyadékban. Mikor már az ujjamon van cseppenetek bele pár cseppet és úgy teszem fel.
Ez a tenyérben dörzsölgetés valahogy az első pillanattól nem volt szimpi nekem. Már a kivételt se úgy csinálom ahogy annó mutatták (kicsippenteni a szemből) hanem a szemhélyamat húzom össze hogy kiessen magától, így minimálisra szorítottam a kéz kontaktust a lencsével. -
lorcsi
veterán
Most per pill Ciba Air Optix Aquát használok ebből kb 12k féléves adag és nagyjából ennyi a folyadék is 6 hónapra.
hogy fogyik ilyen gyorsan a folyadékod?
mennyire öntöd tele a lencse tartót?nekem legelőször az ofotértban a nőci azt mondta, hogy lepje el a lencsét és ússzon benne
de ehhez nem kell csurig önteni a tartót -
dipeti
senior tag
+1 lencsek.hu
-
törölt tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Semmivel. Szerinted maga a folyadék mit csinál?
Miért kezdene el bugyogni a H2O2?
-
törölt tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nem nem olvastam és nem is fogom, de nem kell hozzá sóoldat.

Ezeket mindegyik ápoló folyadékra ráírják, hogy többet használj el belőlük. -
Chesterfield
őstag
-
törölt tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nem, természetesen havonta cseréltem.
Amúgy kb már évek óta ez a helyzet nálam...Az Aosepthez SEM kell sóoldat. Egyébként a lencsék is abban úszkálnak, amíg ki nem bontod.
O_L_I: Én pl mindig a lencsek.hu-ról rendelek, náluk jövök ki a legolcsóbban.
-
lorcsi
veterán
válasz
Chesterfield
üzenetére
sóoldat?
elég ilyesztően hangzik
O_L_I: honnan szoktad rendelni?
jöhet pm is -
Chesterfield
őstag
Mondjuk én pont azt szeretem az airoptixban, hogy nem esik össze, amikor fel akarom rakni.
Sokkal merevebb, mint a többi lencse amit próbáltam.
Elsőre be tudom mindig rakni, nem úgy mint pl a J&J acuvue-T.Használ valaki AOSEPT-et?
Most próbálnám ki, de azt írja a használatija, hogy kell hozzá sóoldat a tisztításhoz. Azt hol lehetne beszerezni? -
O_L_I
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Goldolom ugy egy evig hogy kozben havonta cserelgette gondolom.
Lorcsi: Nekem megjott tegnap es bar meg lett volna egy het az aquabol de nem birtam ki es betettem. Igy elsore fura. Ugy tunik elesebben latok benne azonos parameterek mellett de lehet csak a friss lencsenek tudhato be, az aqua is elesebb volt az elejen. Ami rogton "szemet szur" az az hogy sokkal vekonyabb a lencse szinte mar hartya szeru es a szemre felteve szinte egyaltalan nem is erzodik. Egyenlore ennyi. Madj meg irok h milyen.
-
O_L_I
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Goldolom ugy egy evig hogy kozben havonta cserelegette.
-
dipeti
senior tag
Igen. Ezt alá tudom támasztani. Ha elmész benne kocsmázni, úgy hogy egész nap rajtad volt, nagyon sokat romlik az állapota.

szerk. a bennealvás meg gondolom még rosszabb. Egyszer volt rajtam a lencse olyan 30-32 órát folyamatosan (mondjuk akkor kb 2-3 óra pihenés volt, semmi alvás), de mikor levettem nem kicsit könnyebbültem meg.

-
O_L_I
őstag
Nem nagyon pörög ez a topik...
Na mind1 hadd osszak meg egy friss tapasztalatot.
Mint írtam kénytelen voltam két éjszakát az air optix aquában aludni és bár a szemem viszonylag jól viselte a dolgot (persze azért csepegettem) ez a két nap érezhetően megviselte e lencséket.
Annak ellenére, hogy utána majd 24 órát volt folyadékban látványosabb merevebb lett a lencse.
Ez a két éjszaka kb 1 hét normál használatnak felelt meg szerintem.Úgyhogy ha nincs más lehetőség lehet benne aludni de se a szemnek se a lencsének nem tesz jót.
-
O_L_I
őstag
Szia én több mint 10 éve hordok lágy lencsét.
Nekem a havi lencsék váltak be a legjobban.
Volt egy ideig J&J kéthetesem amik annyiba kerültek mint más gyártónak a havi lencséi ennek megfelelően túl is hordtam őket amíg egyszer be nem gyulladt a szemem.
Lencsét és folyadékot szigorúan netről rendelni. Nem ritka hogy 2-3 szoros áron adják őket az Ofotértba/Visionbe.
Most per pill Ciba Air Optix Aquát használok ebből kb 12k féléves adag és nagyjából ennyi a folyadék is 6 hónapra.
Az fontos hogy olvass utána a lencséknek mert sajna első nekifutásra úgy is el kell menni valami boltba illeszetésre ahol NEM a legjobb ár/érték lencsét fogják rádtukmálni hanem azt amit el akarnak adni.Igen a csere periódus azt jeleni hogy akkor az aktuális lencse kuka és új be. Ez nem egyezik azzal hogy te milyen sűrűn veszed ki a lencsét.
Manapság a magas oxigén áteresztő lencsékben már nem gáz néha aludni de rendszert azért nem feltétlenül érdemes csinálni belőle. Nekem most pont úgy alakult hogy aludtam kettőt az Air Optixban és bár nem gyulladt be a szemem a második nap már nem volt kénylemes.
Itt sokan írják hogy a lencsét rendszeresen túlhordják én ettől óvnálak. Inkább vegyél olcsóbb lencsét és cseréd rendesen, szerintem még így is előrébb leszel mint egy drágát túlhordani. -
törölt tag
CooperVision Biofinity-t próbáljátok ki.
Szerintem a legjobb, százszor kényelmesebb mint a CIBA night&day és egyéb csodái.
Ráadásul talán a legjobb mutatókkal bír papíron. -
hamham
tag
Ofotértben voltál nem? Én is ott voltam először és nekem is ezt az iwear xr su-t adták. Tényleg drága egy termék, még én se tudom mi lesz a következő. Megtudnád osztani milyen lesz neked a következő ha sikerült választani?
#2231 Tel Elek: Kérdeznék egy olyat, hogy hol érdemes a neten venni?
-
fredcg
csendes tag
Hali!
Az alábbiban szeretném kérni a segítséget:
Pár hónapja vettem először kontaktlencsét az egyik hálózatban. Ott a saját márkás terméket ajánlották Azóta néztem neten, hogy sokkal olcsóbb lenne rendelni, de ott ez az márka/iwear xrsu/ nem kapható. Havi lencsét szeretnék, hogy éjjel-nappali az nem döntő kritérium. Az szemész azt mondta, hogy nagy a görbületi sugaram/tudnám mit jelent/, 8.3 körül, és ehhez 9,3 körüli lencsét ajánlott, bár olyanjuk nincs, ha jól tudom a mostani is 8,6 körül van. A dioptria 1,25 de itt is csak 1-est adott valami miatt. Az lenne a kérdés hogy milyen lencsét ajánlotok, vagy marad az hogy a boltban veszem a netes ár sokszorosáért.
Köszönöm előre is a segítséget -
hamham
tag
Hali
Életem első kontaktlencséjét kipróbáltam az ofotérteben, most még csak 2 órát van bent, fokozatosan növelem az időt. iWear XR Supreme lencsém van ezt adták tud valaki véleményt róla?
Kérdezném még hogy mikor kivettem első nap olyan 2-2,5 óra eltelte után éreztem hogy száraz a szemem, fog ez javulni a közeljövőben? -
ferkoboy
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
A kontaktlencse nem helyettesíti a szemüveget! Nem váltja ki!
Mindenképp kell egy szemüveg KL mellé. Ha egy legolcsóbb valami is, akkor is!
Mindenkinek azt javaslom, hogy hetente 1 pihenő napot tartson! (De min. 2 hetente egyet!)
Nem véletlen.A butaságot pedig lehet tetézni. Részemről mindenki úgy teszi tönkre önmagát, a szaruhártyáját, ahogy akarja. Csak ehhez ne nekem kelljen asszisztálni és felelősséget vállalni.
-
ferkoboy
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
A. Az egyik helyen felületesebbek, a másokon pontosabbak voltak.
(rosszabb esetben mind a két helyen felületesek)B. Nem sokkal a vizsgálat előtt vetted csak le a kontaktlencsédet (lehet csak az egyik alkalommal). Ez pedig deformálta annyira a szaruhártyádat, hogy két eltérő időpontban más eredményt mértek.
Ezért kell legalább a vizsgálat előtt 24 órával már abbahagyni a lencseviselést.Üdv: Ferkó
-
ferkoboy
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
A alap szférikus dioptria és a cylinder nagysága között van ugyan különbség, de arra azt mondom, hogy lehet ez is, az is jó. A cylinder tengelyállása között már nagyobb az eltérés.
Ez utóbbival kapcsolatban én azt a kérdést tenném fel magamnak a helyedben, hogy melyikkel láttam élesebben.Üdv: Ferkó
-
Chesterfield
őstag
válasz
ferkoboy
üzenetére
Bocs, hogy megint zavarlak.
Voltam egy másik optikusnál, és most már a harmadik paraméterekkel rendelkező lencsét rendelték nekem.Hogy lehetséges az, hogy az előző helyen ilyet kértek:
-1,0 -0,75 160°
-1,5 -0,75 160Most pedig
-0,75 -1,25 170°
-0,75 -1,75 10°
?Valaki elbaltázott valamit, vagy mindkettővel ki lehet sakkozni az éleslátást?
köszi
-
MaciG
addikt
Kérdezném a szakértőket, hogy létezik-e dioptria nélküli UV szűrős lencse? Bár elő ránézésre ennek nem sok értelme van, de azért vannak olyan helyzetek ahol a napszemüveg nem jó, de az UV védelem meg kellene.
-
nmilan
csendes tag
csak alkalmilag használom, viszont borzasztóan sokat szenvedtem egy-egy felrakáskor, rutinnal együtt könnyebb is lesz és kevésbé irritáló?
-
Chesterfield
őstag
Ja, ha az sph érték M0050 , akkor az -0,5, ugye?
-
Chesterfield
őstag
válasz
ferkoboy
üzenetére
Elmentem újra az optikába, hogy a napi eldobható helyett havi lencsét vegyek.
Megnézték a szememet, rendeltek nekem B&L tórikus próbalencsét, és nagyjából bevált. Viszont én CIBA Air Optix for Astigmatism (6 db) lencsét szeretnék -ahogy olvastam kényelmesebb mint a B&L- , de az optikában ezt nem tudják valamiért rendelni nekem. Ha tudom a próbalencse adatait, akkor az alapján megrendelhetem neten magamnak ugyanazokkal a paraméterekkel az Air Optixot (ami ráadásul így féléves adagot számolva 12 ezerrel olcsóbb is lenne)? -
ferkoboy
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Reklám, egy felhasználó neve mögé bújtatva. Finoman szólva sem korrekt magatartás.
-
Chesterfield
őstag
válasz
neszeneked50
üzenetére
mekkora egy ratyirambó vagy
-
neszeneked50
újonc
Sziasztok! Én már 10 éve vagyok szemüveges. Egy időben trendi volt, akkor nem zavart annyira, de úgy érzem egyre cikibb. Sokszor gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni a kontaktlencsét, de sosem mertem. Haverom ajánlotta ezt az oldalt, ha letöltitek a kupont, most ti is ingyen kipróbálhatjátok, én nagyon nem bántam meg. Sokkal könnyebb kontaktlencsében http://minu.me/-kupon
-
Ariadne
őstag
Nálam az optikában hagyományos szemüveges pakolgatós + számítógépes méréssel megmondják mindig azt is, szemüvegben milyen kell és azt is, hogy lencsében mi a jó, ez persze mindig eltérő dioptria. Ha jól tudom (de ferkoboy majd megerősít/megcáfol) a pakolgatóssal mért érték a legpontosabb, és abból egyszerűen át tudják számolni, hogy kontaktlencsénél milyen dioptria kell.
-
ferkoboy
senior tag
Objektíve akkor tudok / tudunk jó szemüveget adni, ha előtte legalább 24 órával már nincs fent a lágy-lencse.
De ha valaki azzal érkezik, hogy ő igenis már gyengének érzi a régi lencséjét, és nézzük már meg, hogy tudok e jobbat adni, akkor kontaktlencsével együtt nézem meg, és kérem is, hogy azzal érkezzen. Ezt meg lehet csinálni (szemüvegre) a vizsgálat után is, vagy másnap például.
Szerintem nincsenek lehetetlenek, meg lehet beszélni mindent.Üdv: Ferkó
-
lorcsi
veterán
-
ferkoboy
senior tag
Azért kontaktlencsés vizsgálatot meg lehet ejteni lencsében is. Feltéve a lencsét meg elé lehet korrigálni, úgy leellenőrizni a látást. És akkor már 100%, hogy jó lesz a rendelni kívánt lencse. Nem hiszem, hogy ezt a módszert csak én ismerem... Egy valamire-való optometrista kell, hogy ezt ismerje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Asszem hétfőn viszem vissza nekik tartsák meg ! És beszerzek Acuvue Oasys Hidrocleart, erről csak jót hallottam. vicces 18000ft-ért még amikor próbáltam el se hozhattam a boltban a próbalencsét hogy milyen, hanem kb 20 percet bent volt és már rendelték is meg !Hogy a fenébe döntse el az ember ha nem tudja hosszabban próbálni? Elhozhattam volna 4000ft-ért hát nem egy vicc?Ráadásul nekem 1,25 kell és a próbából nincs csak 1 meg 1,5 ös..... Tuti hogy többet ofotértben csak max szemüveget csináltatok.... És akkor is kérdeztem a J&J lencsét de lebeszél hogy nagyon drága és ez is olyan jó, és így a netes árakat nézve kb 2x áron lett volna....

én tuti nem fogom...úgy elszakad hogy..