Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
asadasad22 #3 üzenetére
Hát, ez elég komplikáltnak tűnik, nekem talán elég lenne valami PC felőli megoldás, egyszerűen a kártya teljes átmásolásához, nem?
Kedves Modik, ez a topic zárható (bocs a kavarásért), átmegyek a Nagy Symbianosba a hasfájásommal.
-
Zsolto
őstag
válasz
asadasad22 #3 üzenetére
Ahan, pont valami ilyesmire gondoltam. Utánanézek, köszi
-
Zsolto
őstag
Kedves Kollégák,
azt szeretném tudni, hogy mi a legjobb módszer arra, ha az ember egy kisebb kártyáról nagyobbra költözne Symbian S60 3rd Edition alatt.
A 2 gigásom helyett vennék egy 4 gigást, de a sok telepített, főleg gyári nokiás és megvett progit nem lehet csak úgy átmásolni egyik kártyáról a másikra, a Norton Commander nem fér hozzájuk.
Anno a gyári 128-asról úgy költöztem át a 2 gigásra, hogy egyenként áthelyeztem a témákat, nokiás játékokat a teló memóriájába, majd kártyát cseréltem, és ráköltöztettem az új kártyára a cuccokat. Ez elég időrabló volt, pláne, hogy már elég sok minden van a telcsimen.
A válaszokat előre is köszönöm.
Zsolto
Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest