Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi89898989
friss újonc
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Xiaomi tv okosítót használok egy teljesen átlagos hd ready tvhez. Rá telepítettem a Kodi alkalmazást. Jelenleg a Kodi 18.9 Leia verzió fut rajta.
Kiegészítőként behúztam hozzá az onlinestream alatt található repository.onlinestream.zip fájlt, amivel eddig tudtam nézni online tv műsort. Az elmúlt időben a telón lefrissítettem a Kodi alkalmazás nem lépett be az onlinestream alkalmazásba, de a tv-n tovàbbra is működött. Vissza telepítettem a telóra a 18. 9 verziót és hiba mentesen ment minden. Az elmúlt 1-1,5 hónapban mind a 2 eszközön hiba üzenetként ez jelenik meg, hogy nem sikerült csatlakozni az adatbázishoz.... ebben kérnék tőletek segítséget a megoldáshoz, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest