Hirdetés
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtollasodik középkategória
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Sziasztok,
aki használja az általam módosított estuary mod v4 square, vagy simple változatot
Itt megtalálja a kisebb hibák javítása utáni utolsó kodi 19 Matrixra való zipeket.
Mivel a matrix fejlesztése befejeződött így ezekre sem lesz több frissítés, mindent kihoztam belőlük amit lehetett.
Coreelec alatt főmenüben cpu hőmérséklet, bekapcsolható, video lejátszáskor az óra/hátralevő idő kikapcsolható.Szintén ebben a mappában vannak a nexus végűek , amik kodi 20 Nexusra, és 21 Omegára valók.
Mindent tartalmaznak ami a martixban volt, de optimalizálva az új kodikhoz.
Van még ott egy telepítési mappa is leírással és repokkal is. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
bpmcwap #41191 üzenetére
Valószinű németo.nem lehet a sweettv nézni vagy előfizetni rá. Azért enged ingyenesen csak 6 csatornát.
Ilyen volt pl itthon az orf nem lehetett nézni neten csak vpn keresztűl osztrák ip címmel.
A vpn nem kell informatikusnak lenni
Az opera is azért nyávog neked mert nem tudja beazonosítani az országot a vpn miatt.
Van egy csomó VPN hálozat. A lényeg a hálozatra úgy kéne felmenned mitha mondjuk magyaro. lennél. Ezt kintről csak vpn hálózaton keresztűl tudod megtenni. Nézz egy VPN ls nézd meg müxik e van egy csomó amit 30 napig ingyen ki tudsz probálni [link] . Akkor eltudod dönteni, hogy jó e neked. -
CirrMee
addikt
Sweet Kodi addont sikerült valakinek működésre bírni? Belépés helyett valami Invalid_Credentials hibaüzenetet dob.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
eFeMeR74 #41189 üzenetére
már egy fizetős szolgáltatás eléréséhez is IT szakember kell 2023-ban?
sajna nekem a vpn kínai... kcsög rtl meg tv2 elmehet a büdösbe... hiába fizetek elő a mindigTVre, akkor se tudom nézni, pedig egy 10 centis dróttal kvázi bárhol befogható mindkettő tök ingyen a másik 10-15 csatornával MO... én nem tudom mire volt ez jó. Oké a prémium legyen fizetős, de a live TV-re mire fel kérnek pénzt ha dvb-t-n fogják a sávot? Úgy megbüntetném őket az nhh helyében, hogy csak na, sőt, kidobnám öket a dvb-tről... mérges vagyok rájuk nagyon
szerk: Leszedtem az operát, bekapcsoltam a freevpn-t, de igy is csak az a hat csatorna van... Ez tényleg megy nálatok???
[ Szerkesztve ]
-
bpmcwap
senior tag
-
Tomi89898989
friss újonc
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Xiaomi tv okosítót használok egy teljesen átlagos hd ready tvhez. Rá telepítettem a Kodi alkalmazást. Jelenleg a Kodi 18.9 Leia verzió fut rajta.
Kiegészítőként behúztam hozzá az onlinestream alatt található repository.onlinestream.zip fájlt, amivel eddig tudtam nézni online tv műsort. Az elmúlt időben a telón lefrissítettem a Kodi alkalmazás nem lépett be az onlinestream alkalmazásba, de a tv-n tovàbbra is működött. Vissza telepítettem a telóra a 18. 9 verziót és hiba mentesen ment minden. Az elmúlt 1-1,5 hónapban mind a 2 eszközön hiba üzenetként ez jelenik meg, hogy nem sikerült csatlakozni az adatbázishoz.... ebben kérnék tőletek segítséget a megoldáshoz, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
vilga
tag
Az RTL+ kiegészítő megy rendesen? mert nekem se nexus-n se Leia-n nem
[ Szerkesztve ]
-
clio1998
csendes újonc
Sziasztok!
Miért van az hogy kodin nézem a filmet, és a kép megakad viszint a hang megy tovább?
Nexus van a tv boxon. -
zsiga68
őstag
válasz
fatalista22 #41179 üzenetére
Ott ahol a hálózatot tudod beállítani...Ott van a frissítés a kodiban.
-
fatalista22
tag
Mivel android tévén van a kodi, ezért minden kicsit nehézkesebb. Ha felteszem újra a matrixot, hogy lehetne átvenni a beállításokat? A nexus átvette a matrixból, de fordítva is megy?
Még annyit: ha egyszer sikerül újra a matrixot visszatenni, akkor tiltsam le az automata frissítést, hogy ne települjön rá a nexus?[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Próbálta itt valaki a V20 verziót Aeon Silvo Nox skinnel, Twitch addont indítva? Érdekelne, hogy csak nálam jelentkezik a hiba (még a lejátszás előtt valahol beáll/befagy), vagy a skin bugos.
-
ricse74
csendes tag
válasz
fatalista22 #41173 üzenetére
Szia a règebbi verzióba nincs semmi problèma èn mindig 18.9 verziót hasznàlom. A neten talàlsz règebbi verziokat
-
Keszi86
csendes tag
Sziasztok. Filminvázióra létezik add?
-
chesterboy
tag
Sziasztok.
A Disney+ és a HBO Max nálatok szinkronizál a Trakt-al? -
fatalista22
tag
Nálam a Nexus magától frissült a médialejátszón. Nem tudom, hogy köze van-e a váltásnak ahhoz, hogy a Mozicsillag kapcsolódásnál hibát ír ki, a Netmozinál pedig feloldási hibát, vagy nem létező linket annál, amit a számítógépen meg tudok nyitni.
Ezt most a Búra alatt 1. évad 1. részénél próbáltam ki.
Ha tényleg a Nexus a bűnös, akkor vissza tudom állítani a Matrixot? -
snakebait
senior tag
WonderBox-ból, Kodiból nyugodtan fel lehet rakni a legfrissebbet (20.0 Nexus), nem lesz semmi kompatibilitási probléma mint annak idején Lea és Matrix váltásnál? Vagy inkább még hanyagoljam? 🤔
-
bovo
csendes újonc
Sziasztok.Raspberryn használok Libreelec-t és általában sorozatokat nézek a Dmdamedia-n a StreamSB-n, de egy ideje nem megy.
Lehet ezzel valamit csinálni?
Filmpapa is akadozik. -
-
Iceman83
tag
Felraktam Mi box 4Kra új Kodi Nexust de mikor kiegészítőt akarom telepíteni zip fileból nem látom zip-et Kodiba.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz
aldebaran #41156 üzenetére
Nézd meg valamelyik újjal, ezek már tudják
a dv-t.
A maven matrix buildok tavaly tavasz óta nem valami jók. Új meg nem lesz már.[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
aktív tag
válasz
vargalex #41153 üzenetére
Ne haragudj, de ez nekem most telejsen kínai volt, A ResolveURL az egy addon? (mert nem találom) konkrétan most a nezmozi addonba a Micimackó (2011) tűnt fel jobban mert egyik linket se viszi, volt már ilyen szinte minden addonon belül de nem foglalkoztam vele, mert mindig volt másik link ami ment
-
vargalex
Topikgazda
válasz
bivalyos #41149 üzenetére
A legtöbb magyar addon a resolveURL-t használja az URL feloldására (kivéve nyilván az RTL Most, TV2 Play). Ha annak sikerül, akkor megy a lejátszás, ha nem, akkor kapod a hibát.
Érdemes a ResolveURL github oldalán az issue-kat megnézni, esetleg issue-t nyitni. Persze, ha megírod, hogy általában melyik oldalról nem megy a lejátszás, vagy logot adsz, többet tudunk segíteni. Egyébként ResolveURL-ből a legfrissebb verzió van nálad? -
aldebaran
addikt
Egy érdekes problémába ütköztem. Egy filmnél amikor CE-vel játszom le a filmet, a HDR 10+ sávot rendesen látom, viszont amikor a tévére telepített kodinerds -es kodival játszom le, akkor alul-felül plusz fekete sáv van. Ezt valahogy ki lehet küszöbölni, vagy miért van ez?
DoVi és HDR 10+ kodinerds-en és másik lejátszón is a tévén:
HDR 10+ a CE-ben lejátszva:
-
bivalyos
aktív tag
Sziasztok, már. Régóta tapasztalom minden addonnal, az nálam hiba vagy a linkek hiába amikor azt a hiba üzenetet kapom hogy URL feloldása sikertelen? (rpi mátrix)
-
viperabácsi
addikt
válasz
zsiga68 #41147 üzenetére
Vettem egy 180p -s projit ( BenQ W1110 ) , az mellé kell egy pc filmet nézni + így már tv is szinte ingyen.
Nagy meglepetés ért a KODI-val kapcsolatban , pár éve mikor próbáltam , lassú volt és sok gondot találtam vele. Most feltettem a Mátrixot hát ez igazi élmény a régebbiekhez képest. -
zsiga68
őstag
válasz
viperabácsi #41145 üzenetére
Használátok egészséggel.
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #41143 üzenetére
Sikerült. Újraraktam a transmission-t, de ha a storage/.kodi/userdata/addon_data/service.transmission-be mindent visszaraktam, ugyanúgy nem ment, viszont ha csak a resume és torrents mappát, meg a stats.json fájlt raktam vissza, akkor jó. A blocklist (üres) mappa, a dht.dat vagy a settings.xml fájlttól zavarhatta meg valahogy.
-
dave0825
őstag
Üdv. Írtam pár hónapja, hogy rosszalkodik a kodi (Coreelec 9.2.8 talán a rendszer, X96 Max), lassú a médiatár frissítése, a lépkedés, mappákba belépés, minden, de most teljesen behalt a transmission egy egyszerű újraindítás után...
Lassú volt a letöltés, tizede a megszokottnak, gondoltam, újraindítom a rendszert, és azóta nem fut a háttérben (gondolom) a transmission (mexel mod 9.2.18), mert sem a Torrnado alkalmazásból, sem böngészős eléréssel nem tud csatlakozni a transmission-höz. Néztem 2 eszközön is, többször újraindítottam a boxot, ki-bekapcsoltam a kiegészítőt, sőt, már újra is telepítettem beállítások törlésével a kiegészítőt, és így sem jó...
Valakinél ötlete, mi történhetett egy sima újraindítás miatt?
Azt hiszem, nem úszom meg az újratelepítést, pedig az egész napot nem szívesenb*****mhasználnám el rá... -
-
zsiga68
őstag
válasz
brazos #41133 üzenetére
Tessék,megcsináltam neked a sweet tv addon menüjének magyar fordítását:
Sweet TV HU[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz
brazos #41137 üzenetére
Hege1234 osztott meg egy Python scriptet másik topikban M4 élőre, esetleg nézd meg azzal. VLC elérési útvonalat módosítsd.
import requests
import re
import subprocess
vlc_player = 'C:\\Program Files\\VideoLAN\\VLC\\vlc.exe'
headers = {
'Referer': 'https://m4sport.hu/',
}
params = {
'video': 'mtv4live',
'noflash': 'yes',
'osfamily': 'Windows',
'osversion': '10',
'browsername': 'Chrome',
'browserversion': '102.0.0.0',
'title': 'M4 Sport',
'contentid': 'mtv4live',
'embedded': '0',
}
response = requests.get('https://player.mediaklikk.hu/playernew/player.php', params=params, headers=headers).text
format_m3u8 = re.findall(r'.file.:......(.*index.m3u8)', response)[0].strip()
m3u8_resub = re.sub(r'\\', '', format_m3u8)
vlc_m3u8 = 'https://'+m3u8_resub
subprocess.run([vlc_player, '--fullscreen', vlc_m3u8]) -
nfsu17
veterán
válasz
brazos #41135 üzenetére
és ugye ott is 50-es a képkocka sebesség
mert még hol 50?
Amit én látok m4 stream az 1080p258perce nézem az m4-et (ennyi elég is volt a süketelésből), de egy darab frame skip/drop nem volt.
Ez a fix tv adás 12fps is lehetne, senki nem venné észre, semmi mozgás nincs benne.
-
brazos
senior tag
Határeset, van olyan 1080p-s stream, amit a vlc, és a kodi is teljesen rezzenéstelenül játszik le, ilyenkor a linux alatt a már említett saját linuxos desktop addononban jól láthatóan egyenletes, szakadásmentes a jelfolyam, nincsenek benne kimaradások, beszakadások, amik egyértelműen a szerver által nyújtott egyenletes jelfolyamra utalnak. Ha a szerver gyenge, vagy kevés a sávszél(már találkoztam ilyennen is!) vagy netán sokan lógnak rajta, lásd a közkedvelt F-1 sugárzás esetén, nos ilyenkor az egyenletes stream jelfolyamban bizony elő-előfordulnak beszakadások, jelkimaradások, ami miatt inkább alacsonyabb felbontású, másik streammal szoktam eddig próbálkozni, ez sajnos tavalyi év közepe óta már nem ilyen egyszerű, speciel az említett m4 addon esetében.(amikor a kézi stream választásra csak kép van, hang nincs)
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
érdekes egy addon, főleg az alap lengyel nyelv miatt is. Elsőre nem is ment fel, mivel egy nyelvi iso-t nem tudott a kodi-19.1 hozzá automatán feltenni, azt kézzel kellett a megadott linkről leszedni és feltenni a kodiba.(a többi függőség rendben megvolt)
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
<addon id="plugin.video.sweettvpl" name="Sweet TV" version="0.1" provider-name="mbebe">
<requires>
<import addon="script.module.routing" />
<import addon="script.module.requests" />
<import addon="script.module.iso8601" version="0.1.11" />
<import addon="script.module.inputstreamhelper" version="0.3.3"/>
</requires>
Az iso addon telepítése után rendben elindult a lengyel nyelvű addon, amibe belépve ez fogad.mivel nem tudok lengyelül, az első pont nekem semmit sem mond, viszont a második pont a lengyel nyelv ellenére is érthető, az előfizetésedhez megadott e-mail felhasználói nevet, és alatta a hozzátartozó jelszót kell beadni az addonnak.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz
brazos #41131 üzenetére
Nem a 25p vs 50i (tévéadás) miatti 'akadozást' látod?
Tévében 2x annyi képkocka van, még ha csak 'fél' képkocka is, a 25p sosem lesz annyira smooth. Ha 50p vagy i lenne, akkor máris simább lenne.
Ha egy YT videót a készítő 25p-ben forgat, másnap meg valamiért 50p-ben, akkor sokkal simább a videóban a mozgás...nevezhetjük szappanopera 'effektnek' is. -
brazos
senior tag
igen, azt észrevettem, automata módban alapból 1080p-s streamot játszik(kérdés, a stream forrása honnan való?) és itt lehet kétféle -hu és mul- hangsávot váltani nálam a Linuxos kodiban, v19.1-nél legalább is, a hu hangsáv az 1/2-es megnevezés alatt van, a mul hangsáv meg az 2/2-es név alatti hangsávot jelöli, lásd a képen.
És ez mindkét hangsávval működik, de nálam most a kézilabda közvetítés alatt is akadozva megy az 1080p-s steam, nem folyamatos, (nem a netem szar, mással normálisan működik!) továbbá az F-1 közvetítések alatt eddig is mindig jóval nagyobb mértékben akadozott, szóval ezért kellene a kézzel választható felbontású streamok megoldása, ahol viszont továbbra sincs hang a streamokban, csak kép.(ezért a kézi megoldásnál gyaníthatólag más streamot használhat, mint az automata módban)[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz
viperabácsi #41129 üzenetére
Hali,
Itt az addon, vagy akár a repo-t is felteheted. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz
God Vazzeg #41122 üzenetére
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
Hol találok olyan szájbarágós bemutatót ahol leírják hogyan tudok a kodival hálózati meghajtóról filmet nézni? Amatőr vagyok és ez a hálózati csatlakozás nem megy. -
DarkChild
senior tag
Na, az élet, pontosabban a technika megoldotta a problémámat
Vettem egy pendriveot, beledugtam a TV-be, erre megkérdezte, hogy formázza le és helyezze át rá a felhasználói fájlokat? Mondom persze - leokéztam. Kicsit matekolt és láss csodát, a végén mutatja, hogy a TV belső tárhelyéből felszabadult közel 2GB.
A KODI a korábbi 1.7GB helyett már csak 369MB-t foglalt a TV-n. Szóval ezek szerint így sikerült mindenféle trükközés nélkül a KODI adatbázisát is átmozgatni a pendrivera.
Klassz[ Szerkesztve ]
-
muzoffru
csendes tag
válasz
God Vazzeg #41113 üzenetére
A wofvideo is működik.
-
hegegabi80
addikt
Üdv.
Van egy régebbi Hauser média lejátszóm, még a gyerek használta benne egy hdd-vel.
Ez esetleg használható lenne kodi-val?
Már csak azért is érdekelne, mert van egy Panasonic tv, amivel sajnos HBO max nem nézhető, mert arra pont nincs app. Eddig gyerkőc szobájába néztem néha az LG tv-n, de jó lenne a nappaliban is nézni.
Vagy esetleg vegyek egy kis tv okosítót és azzal jobban járok?
Köszi -
consono
nagyúr
válasz
God Vazzeg #41113 üzenetére
Netflix, HBO Max, Disney+, Torrent... Ezek mindig működnek
-
nimmrody
tag
RTL+ elofizetve ma.
Kodiban login utan megis azt irja ha pl inditanek egy ilyen tartalmat, hogy elofizetes szukseges.
Mukodik a fizetos resz? koszi
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Egyre inkább halnak be a filmtárak, már bosszantó hogy semmi se működik. Eddig filmpapa még ment de az is akadozik már. Tudtok olyat ami működik? Köszi
Kodi 19.4 android Boxon.
-
eFeMeR74
senior tag
-
cof
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz
ricse74 #41107 üzenetére
Alex
Ha nagyon ráérsz (
tényleg nem érdekes, ha nem csinálsz vele semmit, így marad, így is tök jó, hogy ennyi is van
), megnéznéd, hogy a tv2play teljes filmek alatt miért van az pár filmnél, hogy a kodi mappának hiszi a fájlt? És le sem játssza.
ERROR <general>: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.tv2play/?action=apisearch¶m=a_kertesz_
ERROR <general>: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.tv2play/?action=apisearch¶m=a_kertesz_)failed
Ez a tv2, teljes filmek, 9. sor pl
Nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
ricse74
csendes tag
Sziasztok!! A mozicsillagról tud valaki hogy mièrt nem jó? Elöre is köszi!!
-
Tyca
senior tag
Sziasztok!
Android tv-n használom a 20.0-as Kodit.
Létezik olyan sorozat vagy film információ kiegészítő, ami magyarul is tud? Vagy legalább a magyar tartalmakat jól ismeri fel? Pl. a Terápia c. sorozathoz is egy tök más külföldi sorozat adatlapját hozza nálam.
Most a "The Movie database" nevű kiegészítő van fent.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz
viperabácsi #41097 üzenetére
Milyen oprendszer, milyen kodi verzió? Automatán kiválasztja a kodi a febontást, vagy kézzel te választasz?
Nekem a kodi-19.1 alatt van gondom ezzel, az oprendszer meg a régóta használt Linux.(amin minden más dolog, addon, és egyéb stream megy, tehát nem az oprendszerben van hiba, kodeckhiány) eddig ennyi. Ma teszek fel egy újabb Kodi-20.0-s verziót, és majd meglátjuk. De lhet, hogy újabb linuxot kel ehhez feltenni, mivel a megjelent új kdi-ban az ffmpeg igény már magasabb verziót kér, mint ami most fenn van, és ahhoz meg már más oprendszer függőségfájlok kellenek, amiket erre a mostani linuxra nem lehet rátelepíteni, próbáltam, de behal tőle a linux.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Hardcore café
- Politika
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest