-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barton
senior tag
Srácok!
Jól működik RPI 3B-n LibreElec 9.0.2-ön a https://github.com/billsuxx/plugin.video.hbogohu plugin.
Van esély arra, hogy a https://www.horizon.tv TV adásait valahogy láthassuk Kodin?[ Szerkesztve ]
-
petakpa1
őstag
Van itt olyan tudor, aki tudna nekem segíteni DigiOnline servlet telepítésében egy Windows10-es MiniPC-re akár Teamviewer-en keresztül?
Sajnos nem szakmám az IT, Windows-t is autodidakta módon tanultam meg amennyire szükséges, de sajnos Linux-hoz teljesen láma vagyok, és nem boldogulok az alábbi howto-kal:
[Windows os telepítés]
[Használat Windows on linux konzol emuláció nélkül]
Természetesen némi PayPal transzferrel honorálnám az időráfordítását.[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
xtend
senior tag
TvGo: egyszer kollégám leírta, de most újra: nincs hozzá addon Kodi alá és valószínűleg nem is lesz. Mivel olyan komoly védelemmel van ellátva, ami ugyan törhető, de ez már az illegalitást súrolná amit a Trékom tuti nem hagyna jogi következmények nélkül, így ez a téma felejtős!!!
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz viperabácsi #24791 üzenetére
Nincs, sajnos. Rendszeresen felmerül a kérdés, de megoldás még nem született...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Érdekelne van -e lehetőség KODI alatt TVGO használatára ?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Attis1969
csendes tag
Sziasztok..létezik már használható Sorozatbarát repo nem tudjátok?
-
bacinus
csendes tag
-
pube111
senior tag
Sorozatokra van valami bevált info szolgáltató amivel stabil a magyar nyelv?
A MovieDatabase nem akar magyar lenni. A TVDB meg magyar, de amiről nem talál infót, az nem jelenik a sorozatok listában.[ Szerkesztve ]
-
myname07
csendes tag
Real-debrid masoknal jol mukodik? Nekem ma egyaltalan nem megy, ugy hogy elotte honapokig semmi gond nem volt vele. mondjuk a napokban frissultek a resolverek... de hiba toroltem es authorizaltam ujra, latszolag be van kapcsolva, de egyetlen talaltot sem hoz sem exo sem MS. Az oldal szerint egyebkent minden rendben a szolgaltatassal, tehat az en keszulekeben lehet a hiba. 17.6 Kodi android box.
Van valakinek tippje mi lehet a gond es mit lehet kezdeni?[ Szerkesztve ]
-
myname07
csendes tag
válasz dudikpal #24781 üzenetére
MS boritokep hianyt csak megerositeni tudom. Ma vettem eszre, hogy az ujonnan megjeleno teteleknel nincs boritokep, csak a regebbi teteleknel, nyilvan cachebol.
Nem tudom melyik szolgaltatason keresztul veszi at a kepeket, lehet hogy az nem erheto el eppen... vagy vegleg. -
pubos
tag
Helló.Segítséget szeretnék hátha...
Van egy x96 boxom Lg ful hd tv összekötve hdmi.
Libereelect +kodi
full hd filmeknél is nagyon kockás a képernyő.Nem akad csak nem szép! Olyan sokszor mintha valami nagyon gagyi minőség lenne.ExoShark ból leszedett filmeknél pl a 720p meg a az 1080p semmi különbség nincs.
Ez tényleg ilyen vagy csak nem jól állítottam be valamit?
Ja és wifi vagy kábel mindegy mert mindkettővel probáltam. -
dudikpal
senior tag
Ezeket a hibákat mi okozhatja?
-MS: újabban nem tölti be a borítóképeket, korábban ezzel nem volt gond
-MSCC: borítókép van, tartalom nincs
Illetve az exosharknál nem lehet valahogy megjeleníteni a filmlistában, h mutassa, van e szinkronos? Mert így mindig be kell olvastatni az összes kiszolgálót, és csak abban a listában látszik h van e szinkronos köztük. -
-
rosejbli
senior tag
válasz kovbandi82 #24777 üzenetére
Van valami hibaüzenet?
Nekem ez még csak akkor jött elő, amikor a widevine-t akarta frissíteni, de valamiért nem tudta. -
Hbo Go addonhoz lenne kérdésem.
Eme leírás szerint üzemeltem be 2 készülékre Rpi3-ra:
[link]Mindkettőnél egy idő után előjön az, hogy ha rákattintok egy adott filmre, nem kezdi lejátszani. Kodi restart után jó megint pár hétre. Van erre orvosság?
-
PeterPH
senior tag
válasz bekecs76 #24771 üzenetére
1. A Missing Movies addon kell neked.
2. Nem érdemes sokat vacakolni vele, be kell szerezni használhatóbb formátumban (mkv). -
bekecs76
tag
Srácok!
Kettőt szeretnék kérdezni, pár napja kérdeztem, de nem jött válasz.
1. Médiatár adatbázis létrehozása után, hogyan lehet egyszerűen leellenőrizni, hogy melyik filmet nem találta meg. Mondjuk van a külső vinyón, 295 filmem, és a médiatárban csak 281 van. Egyesével kell végiig lépegetnem, hogy melyik maradt ki? Van valami egyszerűbb megoldás? Ez így elég babra munka.
2. Van néhány dvd filmem, de szinte egyikkel sem boldogul. Vagy lefagy, vagy el sem indítja, az elején a menüs résznél kiakad, stb. Dvd filmet, hogyan kell a kodival lejátszani? Kell valamit állítanom? -
tomigonzo
aktív tag
Ha jol lattam ma jott frissites a Digi Tv addonra, eppen rakom ujra az egesz rendszert, es nem lehet a repobol felrakni az uj verziot (regi rendszeren meg raffissitette), nalam van a gond, vagy a repoban?
koszi -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A movieshark kiegészítőben található tartalmakon kívűl lehet még valamit betenni a kodi-ba? ( Filmek, sorozatok )
-
patakij
tag
Az HBO GO-s fél képernyőt kitakaró felirat problémára nincs valami orvosság? Vissza olvastam, de a fentebb említett megoldás (Inputstream adaptive) nálam nem működik. Azt eredményezi, hogy nem indul el egy film sem.
0.2.3 HBO GO Hungary // 18.2 KODI Leila -
Adam035
kezdő
Már megvolt (ez lemaradt), újraindítottam a gépet, de a hiba sajnos továbbra is fennáll.
-
Smiley
addikt
válasz PistiSan #24748 üzenetére
YouTube meg a TubeCast is fennt van a kodi-n. A TubeCast-ot elinditom es megkerdezi, hogy akarok-e uj auth kodot, ha azt beirom a telefon YouTube app settings/watch on TV-be akkor egeszen addig amig a kodi nincs ujrainditva tokeletesen mukodik, es a telos YouTube app-on bellul latom a gepet. Ha reboot akkor ujra fel kell vennem a kodot. Ez igazabol a bajom. Kb mint az mostani smart tv-k amik tudjak ezt a YouTube cast-ot.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Adam035
kezdő
Sziasztok! Nálatok rendesen működik a Kodi gépen?
A Kodi legújabb verziója fut a gépemen Windows8 alatt, eddig működött is problémamentesen, azonban úgy egy órája hiába próbálom elindítani az alkalmazást, meg sem nyílik, csak azonnal azt írja ki a gép, hogy "a kodi helyes működése leállt". Más is tapasztalt már ilyen problémát?Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj, ill. mi a teendő? -
pilot-csaba
csendes tag
válasz Csicsóka #24745 üzenetére
Köszi a választ! Sajnos a jelenség nálam nem szerver oldali problémára utal. A régi Android boxom még hozzáférhető, és azon nem jelentkezik ez a probléma. A win 10-es boxon (HBO go) szinte mindig. Ha ugyanezt a filmet elindítom az Android boxon, ott akadás (puferrelés) nélkül fut. Erőforrás hiányt nem tapasztalok (proci 40%-on RAM 55%-on fut). -Megjegyzem, az Androidos box 8 magos, 2GHz 3GB RAM, a win10 4 magos 1.9GHz procival 4GB RAM rendelkezik...
-
maestro87
őstag
A MaTek releasek ilyenek, és a Kursk-ból csak az van fent 1080p-ben (hülye dupe szabályzat miatt nem is tölthetnek fel mást).
Még azt is szeretem mikor a rls név elöl szerepel a fájlban és/vagy a mappában és emiatt nem tudja letölteni az infókat... Bár ez már ritkábban fordul elő. -
cof
veterán
válasz maestro87 #24752 üzenetére
Olyan release-t kell tölteni ahol normális az elnevezés, vagy szólni a releaser-nek, hogy sample.mkv legyen, ha már lusta filmcim-sample.mkv elnevezést használni. Nekem soha nem adta még hozzá, ha véletlenül szedem, mert amúgy kihagyom, de nem találkoztam még minta.mkv release-el szerencsére... A kódolása milyen lehet vajon.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
maestro87
őstag
Hogy lehet az olyan releaseket a médiatárba rendesen felvenni ahol a sample fájl pl. minta.mkv néven szerepel?
Ilyenkor mindig duplán adja hozzá a filmet, persze az egyik csak az 1 perces sample.
Az átnevezésen és a nem töltöd le a sample-t megoldásokon kívül van más megoldás? -
Attis1969
csendes tag
válasz PistiSan #24748 üzenetére
Azt nem raktam fel külön de eddig sosem raktam fel anélkül is ment az extendedinfoScriptkb két hónapja nem megy a kodit plexcodiconnec el használom de már két hónapja nem tudok kb előzeteseket lejátszani az éppen megnézni akaró film előtt sem. Eddig minden jól ment 2 hónapja szarakszik.
-
-
Attis1969
csendes tag
Sziasztok segitségre lenne szükségem kodival kapcsolatban. Az extended infoScript nem megy nálam minden kodi verziót próbáltam de nem megy mindig azt írja no youtube id found..próbáltam androidon pc n windowson sehol sem működik mindig ezt a hibát írja ki nem tudok Trailereket nézni tudtok valami megoldést ra? Megkőszőnőm a segítségeteket.
-
Smiley
addikt
válasz Csicsóka #24745 üzenetére
Sziasztok, most talaltam ra erre a topic-ra.
Eleg regota hasznalom mar a libreelec-et egy 3020-as SFF Dell-en... minden nagyon franko kiveve a TubeCast-ot. Nem ertem miert kell minden egyes restart utan ujra felvenni a telefonba a kodot, hogy tudjam hasznalni a Youtube cast-ot. Van erre valami trukk?
Elore is koszi!
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Csicsóka
őstag
válasz pilot-csaba #24732 üzenetére
Persze hogy hibátlan, legtöbb droid boxon 720p a max felbontás. Csak a kevés gyártó tesz Widevine DRM droidot a cuccra. Azon menne 1080p-ben is.
A probléma nálam is jelentkezett CoreELEC, **MC alatt is, itt van rendes FHD lejátszás KODI addonon keresztül. Főleg a terhelt időszakokban esete, és hétvégén. Direkt megnéztem ilyenkor Linux PC + Chrome böngészőben, ott is pufferelt rendesen az FHD stream. Egyértelműen szerver oldali probléma volt, mert a hálózatom atom stabil hozzá, a szerverem (ami egyben router is) bejövő ppp0 interfészén monitoroztam a hálózat forgalmát egy film lejátszása közben, alig jelent 500KB/s forgalmat.
root@rock64 ~ # ifstat -i ppp0
ppp0
KB/s in KB/s out
409.69 4.18
409.94 4.75
530.72 6.07
396.11 4.12
432.24 4.95
491.66 5.14
489.60 5.51
412.21 4.33
503.93 5.19
438.31 4.95Ugyan ekkor megvolt a 100-as netem rendesen, és a ping is jó volt a BIX felé.
root@rock64 ~ # speedtest-cli
Retrieving speedtest.net configuration...
Testing from DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Kft. ...
Retrieving speedtest.net server list...
Selecting best server based on ping...
Hosted by ATW Internet Kft. (Budapest) [2.20 km]: 4.339 ms
Testing download
speed................................................................................
Download: 92.77 Mbit/s
Testing upload
speed....................................................................................................
Upload: 53.87 Mbit/s
root@rock64 ~ # ping bix.hu
PING bix.hu (193.239.149.210) 56(84) bytes of data.
64 bytes from bix.hu (193.239.149.210): icmp_seq=1 ttl=57 time=2.43 ms
64 bytes from bix.hu (193.239.149.210): icmp_seq=2 ttl=57 time=1.89 ms
64 bytes from bix.hu (193.239.149.210): icmp_seq=3 ttl=57 time=2.74 ms
64 bytes from bix.hu (193.239.149.210): icmp_seq=4 ttl=57 time=2.50 ms
64 bytes from bix.hu (193.239.149.210): icmp_seq=5 ttl=57 time=1.89 ms
--- bix.hu ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 received, 0% packet loss, time 4004ms
rtt min/avg/max/mdev = 1.890/2.295/2.746/0.343 msMind ezt szóvá tetem az ügyfélszolgálat felé, tudtam persze hogy nem csinálnak semmit, nem fogják azt mondani, hogy bocsi de kevés a szerver ilyen terheléshez.
Ügyesen kivágták magukat.Köszönjük válaszát és az adatokat!
Fontos tudnia, hogy a Linux operációs rendszer az HBO GO rendszere által nem támogatott, így sajnos abban az esetben, hogyha egy olyan készüléken fordul elő probléma, amin ez az operációs rendszer fut nem tudunk segíteni a problémamegoldásban.
Sajnos így nem tudjuk garantálni a hibamentes működést, attól függetlenül hogy az internet sávszélessége megfeleő.
Megértését és együttműködését köszönjük.
HBO GO Magyarország,
HBO GO ügyfélszolgálat
E-mail: ugyfelszolgalat@hbogo.hu
Telefon: +36 (800) 80137[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
Feltettem a Kodira a port.hu-s kiegészítőt, beállítottam de még mindíg a külföldi oldalakról szedi le a leírásokat. A filmek és a sorozatok egy nas-on vannak nem tudom ez befolyásolja?(bár nem hiszem)
Illetve a Digsport nem működik a feltett cuccban(van hozzáférés a digihez), lehet csak nálam nem? Azt írta rossz alkalmazás és nem is lehetett megnyitni. Köszi -
tlala
addikt
válasz csapoze #24737 üzenetére
Nekem is LG OLED55B8-asom van.
Kodin kívül, MPC-vel próbáltad ugyanazokat a filmeket lejátszani? Akkor is akad?Ráadásul nálam (Vorke Intel Kaby Lake mini PC) az MPC szebb képet is ad, mint a Kodi lejátszója.
Bár az én tesztjeim szerint a TV saját lejátszója adja a legszebb képet, illetve a Plex is lenyomja a PC/MPC kombót minőségben. -
-
Borisz76
veterán
válasz csapoze #24737 üzenetére
Nálam 3 gép van hadrendbe állítva.
Ebből 2 mini PC és egy épített.Sorban :
Zotac ZBox EN760
Régebbi darab de a mai napig megy rendesen. Konyhában a kis tv hátulján pihen.Egy újabb verzió , ami erősebb is :
Zotac ZBox MAGNUS ER51060
Ezt a gépet a kisfiam használja, játszani, netezni, filmezni.Valamint egy még régebbi de épített PC : ( VGA csere volt 3-4 hónapja )
Ezt én használom nezetni, filmezni,játszani.Ház: Cooler Master HAF XB
Táp: Enermax Revolution 87+ 650W
Alaplap: GIGABYTE GA-Z77X-UD3H
CPU: Intel Core i7-3770K ( 3.5 GHz-3.9 GHz )
Hűtő: Noctua NH-D14
Memória: Kingston HyperX DIMM 16 GB DDR3-1600 Quad-Kit
VGA: Múlt :5 évig SAPPHIRE Radeon HD 7970 VAPOR-X GHz Edition
VGA: Jelen : ZOTAC Gaming RTX 2060
SSD: Samsung 850 Pro series 2,5" 512 GB
Egér: Logitech Gaming Mouse G500
Webkamera: Logitech HD Pro C920
Monitor: 2X Dell UltraSharp U2312HM
TV: Samsung UE55F6470SS
AV Erősítő : Sony STR-DN 1030
Hangfalak :
- Dali Ikon 7 ( Front )
- Dali Ikon 1 ( Surr. )
- Dali Optikon Vokal ( Center )
- Sunfire HRS-10 ( Sub )Operációs rendszer : Windows 10 Pro 64 Bit
Adatok tárolására 2 db hálózati adattárat használok :
NAS Synology DS918+ ( 4*2 TB )
NAS Synology DS2415+ , DX1215 ( 24*4 TB )Az összes PC-n fut a KODI.
FHD felbontásig mind jó.
4K-s filmeket a legöregebb kis Zotac EN760 már nem bírja.Tehát nálad a gond a gyenge hardver lesz.....nem a kodi.
Ahogy írtad is ....erősebb VGA kell de lehet, hogy erősebb CPU sem ártana.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
csapoze
csendes tag
válasz szabi__memo #24736 üzenetére
Csak csalódás, azt gondoltam, hogy 2 éve veszek egy pc-t, még ha egy mikro pc is az 160ezerert, hogy egy 4K film nem fog ki rajta. Így most vagy egy külső videó kártya kell vagy Plex.
-
csapoze
csendes tag
válasz szabi__memo #24723 üzenetére
A tévé egy Lg Oled55b8, tartalomból többet is próbáltam, planet earth 2 2160p, interstellar 67 gigás változat, avengers 37 gigás, sajnos mind akad. Valószínű kodi nem bírja a gépemen.
-
bekecs76
tag
Hellosztok!
Lenne két kérdésem:
1. Médiatár adatbázis létrehozása után, hogyan lehet egyszerűen leellenőrizni, hogy melyik filmet nem találta meg. Mondjuk van a külső vinyón, 295 filmem, és a médiatárban csak 281 van. Egyesével kell végiig lépegetnem, hogy melyik maradt ki? Van valami egyszerűbb megoldás? Ez így elég babra munka.
2. Dvd filmet, hogyan kell a kodival lejátszani? Van néhány dvd filmem, de szinte egyikkel sem boldogul. Vagy lefagy, vagy el sem indítja, az elején a menüs résznél kiakad, stb. -
cof
veterán
válasz pilot-csaba #24729 üzenetére
Wifi és kábel csatlakozás esetén is bufferel?
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
pilot-csaba
csendes tag
válasz pilot-csaba #24720 üzenetére
Hát mégse jó! Másik film, és akad... Egy próbát megért...
-
-
pilot-csaba
csendes tag
válasz pilot-csaba #24720 üzenetére
Közben megoldódott a dolog (így magamnak válaszolok) A hibát tényleg az "inputstream.adaptive" okozta. Találtam egy jó win 64bit változatot, és akár a felbontásokat is visszatehettem MAX-ra. Itt találtam meg a különböző változatokat: https://kodi-addons.club/addon/inputstream.adaptive/2.3.17
Üdv a forumnak! -
M_AND_Ms
veterán
M3 Online addon (de a Mediaklikk is) nem tudja lejátszani az M3.hu tartalmait. Múlt héten még ment. (CE 9.0.1)
Lejátszás indításakor ez kerül a naplóba:ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'replace'
Traceback (most recent call last):
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.m3online.hu/default.py", line 145, in <module>
getVod(url, filename)
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.m3online.hu/default.py", line 50, in getVod
stream = vod_streamUrl.replace('[filename]', filename).replace('[sessid]', m3_token)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'replace'
-->End of Python script error report<--De az Elérhető mősorok listájának kiírásakor is naplóz problémákat (igaz, azért a listát mutatja a képernyőm:
2019-05-17 17:18:04.411 T:4089294768 ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.m3online.hu/?action=getvod&url=M3-STNROHlOZWxraWUycWNiNXpyZjNlTndSRFYzYmp5TzJQSUNPZUdkOU9hcz0%3D&filename=M3-87A50998399999759]
2019-05-17 17:18:04.446 T:3976381296 WARNING: CreateLoader - unsupported protocol(plugin) in plugin://plugin.video.m3online.hu/?action=getvod&url=M3-WnNPejIzekZ2NXJhRXpJOU9yazI3UkxmQ01BZkI4VGMyS2ZKMTkvK1NMTT0%3D&filename=M3-87A70995559995959
2019-05-17 17:18:04.446 T:3976381296 ERROR: InputStream: Error opening, plugin://plugin.video.m3online.hu/?action=getvod&url=M3-WnNPejIzekZ2NXJhRXpJOU9yazI3UkxmQ01BZkI4VGMyS2ZKMTkvK1NMTT0%3D&filename=M3-87A70995559995959
2019-05-17 17:18:04.455 T:3976381296 WARNING: CreateLoader - unsupported protocol(plugin) in plugin://plugin.video.m3online.hu/?action=getvod&url=M3-STNROHlOZWxraWUycWNiNXpyZjNlTndSRFYzYmp5TzJQSUNPZUdkOU9hcz0%3D&filename=M3-87A50998399999759
2019-05-17 17:18:04.455 T:3976381296 ERROR: InputStream: Error opening, plugin://plugin.video.m3online.hu/?action=getvod&url=M3-STNROHlOZWxraWUycWNiNXpyZjNlTndSRFYzYmp5TzJQSUNPZUdkOU9hcz0%3D&filename=M3-87A50998399999759Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
csapoze
csendes tag
Sziasztok, vettem egy 4K tévét, töltöttem 4K tartalmat, Kodi kész katasztrófa, akadozva játsza le, nézhetetlen. Valakinek valami ötlet?
-
pilot-csaba
csendes tag
Sziasztok! HBO Go problémám lenne. Elkényelmesedtem az elmúlt fél évben, mert egy Androidos boxot (H96 Pro+ 3GB+32GB) használtam Kodival a HBO Go-hoz, és kiválóan működik (most is). Mivel szükségem van egyéb windows-os dolgokra, ezért kicseréltem erre: ACEPC T11 (Win 10 PRO, Intel Atom Z8350, 4G RAM). Kodi:18.2 HBO Go: 0.2.3 A hibajelenség, hogy lejátszás közben időröl-időre megáll, és bufferel. A proci 30%-on, a RAM 55%-on fut (próbálkoztam a lapozófájl növelésével, de nem segített, hiszen nem is indokolt a növelése). Az InputSteram pluginnál a felbontásokat levettem a MAX-ról 720-ra, ez segített némiképp, de a hiba nem szűnt meg, csak ritkábbá vált! Az itt ajánlott 64 bites (2.3.16) változatot feltettem, de azt be se tudta tölteni, ezért visszatettem az eredeti 2.3.17 változatot. Tudtok-e tanácsot adni, hogy hogyan tovább? Előre is köszönöm!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Mr Dini #24717 üzenetére
Köszönöm!
Akkor ennek nem állnék neki - az irányba mennék, hogy ez a média világ ne plusz munkát és ne barkácsolási feladatokat adjon, hanem kikapcsolódást. Örülök, ha más lelkes emberek sok mindent megcsinálnak, de én már kinőttem ebből. Kalapálok épp eleget kódokat a munkám során... a szükséges apróbb hegesztéseket megcsinálom, egy-két addonba belenyúltam, alakítgattam, de újabb "projektbe" nem akaródzik belekezdenem.Sajnos a műsorszolgáltatók meg csak rossz irányba gondolkoznak. Van a DVB és van az IPTV. Most ezek meg az M3-ból csináltak egy semmire sem jó IPTV-t. Szabvány DVB eszközzel nem lehet rögzíteni, csak egy semmire se jó 8 órás visszanézési lehetőséget biztosítottak. Egy olyan műsoranyagnál, ami ritkaságokat és olyan rég nem látott anyagokat tartalmaz, amik várhatóan megint évekig sehol sem lesznek elérhetők ez egy nagy semmi. Talán itt is lesznek lelkesek, akik sok mindent feldobálnak torrentre
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Mr Dini
addikt
válasz M_AND_Ms #24712 üzenetére
Nem az, de nem egyszerű a megoldás.
A PVR IPTV Simple Client az egyetlen addon, ami támogatja a Kodi IPTV implementációját és tud streamelni http tartalmat. Ehhez készült egy fork, ami támogat felvételt is: [link]
Két opciód van, vagy otthon vagy C++ban és ez alapján csinálsz egy PVR addont az adott kiegészítőhöz, vagy lefordítod ezt a projektet, felteszed és a Python addonba nyúlsz bele egy picit, hogy egy ideiglenes m3u fájlba írja ki az általad rögzíteni kívánt stream linkjét, Ez talán egyszerűbb.
(#24713) FOX888
BubbleUPnP, bármilyen androidos http szerverként működő app (pl Servers Ultimate), vagy ez a tool mind képes megosztani Kodival a tartalmad hálózaton keresztül. Plusz talán a Yatse is, ahogy írták.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
KTU
addikt
válasz FOX888 #24713 üzenetére
Igen, egy alternatíva:
nemrég írták.
Yatse, bár a tartalom, telefonon tárolt videó, kép átküldés épp csak a fizetősbe működik. megvettem, a Play-ben 999 Ft.
A linkek (YouTube, Openload, stb.) átküldését az ingyenes is tudja.
Meg persze az irányítást is.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
FOX888
tag
Van arra valamilyen megoldás, hogy a mezei (nem smart) FullHD-s tv-re kötött LibreELEC-Kodi HTPC-vel valamilyen formában megjelenítsek egy android telefonon található média tartalmat (videó, fénykép)?
-
-
zsolee73
tag
Sziasztok,
az HBO GO plugin valóban nem tudja megjelölni a már megnézett filmeket / epizódokat?
-
Castell
aktív tag
válasz brazos #24693 üzenetére
Amennyiben igaz a felvetésed, hogy 6436-os Thomsonnak a megfelelője a TCL P64-es széria, akkor nagy blama, ergo erősen visszafejlődés ment végbe, hiszen ebben csak Dual Core proci van, így semmikép sem ajánlott Kodira.
A vitához kapcsolódóan, a TV téma valóban off lenne, azonban ennek kitárgyalása kapcsolódott a Kodihoz. Véleményem szerint tehát nem lenne off, de vitázni ezen felesleges. Tehát én nem értek vele egyet, de berakom off-ba, hogy ne képezze vita tárgyát.
(#24701) Vektor77: Rendben, reméljük nem lesz vele probléma. Bár 2019-es modell a megvásárolt Thomson TV, de ha brazos kollégának van igaza, akkor a dual core proci szívás lesz a droidos kodinak. Nálam 4 magos 2/16-os box, LE/CE-n tapasztalata, hogy amikor tölt a rendszer vagy frissít a háttérben egy addon és eközben valami mást akarsz csinálni, akkor nagyon lelassítja a boxot vagy ki is fekteti (lefagy). Drodinál pedig ez hatványozottan rosszabb. Sőt alapból droid alatt a kodi (amikor a kezdetekben ezt használtam) az addonok reakcióideje olykor katasztrofálisan hosszú volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Kerékpársportok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...