- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
-
hcs57
addikt
Sony tv-m van, android op.rendszerrel. Telepítettem rá a Kodit. A Kodi rendszeresen frissült, jelenleg egy jó ideje a 21.0 verziónál tart.
Nem kellett volna már frissülnie?Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Turbocsiga64
friss újonc
válasz Turbocsiga64 #48493 üzenetére
Köszi, ez segített! Vmikor egyszer réges régen, már szívtam ezzel, aztán megjegyeztem, hogy ez a bibi... De ez már régen volt. :-) Köszi szépen!
-
Turbocsiga64
friss újonc
Köszönöm szépen, segített a dolog! :-)
-
vacs
veterán
-
Turbocsiga64
friss újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam! Azt írja fent a tudomány:
3. Keresd meg a Videók->Kiegészítők->több kiegészítő beszerzése menüt, majd válaszd ki a neked megfelelő tárolót és keresd meg a zip fájlt rajta.
4. Majd oké gombbal vagy egérrel nyugtázd a telepítést!A baj nekem az, hogy ha simán egy file managerrel tallózok a meghajtón, akkor látható a .zip fájl, ha a kodival szeretném telepíteni az Ms repót, akkor ott nem látszik a .zip fájl. A külső alkalmazásokból való telepítés engedélyezve van, de vmi beállítás még mindig nem jó, de sajnos nem jövök rá, hogy mi. Tud valaki segíteni?
-
djvabe94
csendes tag
Sziasztok BUÉK Mindenkinek!
Tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Úgy hozta az élet helyzetem hogy jelenleg nincs tvm. Viszont szeretném nézni. Jelenleg a sweet tv-t nézem böngészőből mivel a plugint nem sikerült hozzá életre keltenem.
Viszont itt el is érkezdtem a kérdésemhez: Ki milyen ip tv szolgáltatót ajánlana amihez van kodi addon is.
Nagy elvárásaim nincsenek. Se HD se 4K Csak a Discovery és a comedy central jöjjön rajta
Előre is köszönöm ha segítesz! -
deadofgamers
csendes tag
Igen most olvastam egy Cikkből:
"A Vodafone és a DIGI mellett az Antenna Hungária is One lett, ami a minDigTV ügyfelei számára jelent változást. Más néven érhető el ezentúl a szolgáltatás, megújult az alkalmazás, és máshol kell ügyeket intézni is."
Szóval gondolom új kiegészítőre lesz szükségünk hát remélem hogy meg tudják oldani 🫤
Nem mellesleg meg tök jó hogy mindenbe bele kell nyúlni felvásárolni minden szolgáltatót és szétrombolni ami eddig normálisan működött...
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Először is BUÉK mindenkinek! Másodszor pedig olyantól kérnék segítséget, akinek van synology nas készüléke, és távoli eléréssel is használja kodival, nem csak helyi hálózaton. Érdekelne, hogy hogyan oldja meg, mert nekem quickconnectel nem sikerült.Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
klampfer
tag
Sziasztok!
MindigoTV addon 2 napja elinditáskor a lenit hibát dobja:
"ennek a hibának nem kellet volna előforudlnia, Kérlek jelezd a fejlesztőknek, hogy az addon hibára futott bejelentkezésnél. A szerver válasza: 301" Esetleg probáld később.."A notebookon a lenit oldalra irányit a korábbi helyett, itt megy a loginom és a csatornákat is lejátsza..
https://foldfelszini-tv.one.hu/Előre is köszönöm épitő segítségeteket!
Udv, G.
-
FlixKodi5.1
friss újonc
Mivel képet nem tudtam fel tenni, kimásoltam a szöveget!
Lejátszási hiba
A Netflix leallt a kovetkezo hiba miatt:
MSLError: Request failed validation during key exchange To try to solve this problem read the Wiki FAQ on add-on GitHub.
Lejátszási hiba
A hiba részleteit a Kodi a naplóba mentette. Ha a hibaüzenet nem ad útmutatást a probléma megoldására, vagy továbbra is jelentkezik a hiba, kérjük, jelentse a GitHubon keresztül, a Readme utasításainak megfelelően. -
FlixKodi5.1
friss újonc
Sziasztok zőldfülű vagyok itt azt sem tudom hogy hol érdeklődtek Kodi ügyben! De előtte szeretnék mindenkinek boldog Új évet kívánni!
Van egy Netflix előfizetésem boxon de SD felbontású! Kodit már régóta használom egy két film nézős dologra, de most tudtam telepíteni a Netflix - et be is léptem de lejátszani egyiket sem tudja, mi lehet a baj? Van egy videóm is de nem tudom ide fel rakni. -
melan
senior tag
válasz PistiSan #48464 üzenetére
Ahhham. Nagyon valószínű, hogy mivel nekem 19.5 vam fenn, ott lesz a gomd.
Hogyan tudok frissíteni 21.re? Manualra van állítva a coreelec settingsnél, a frissítési csatorna coreelec-21, az elérhető verziónál rámegyek a 21.1 omeg-ra, rányomok, telepítés most, és nem csinál semmit (újra is indítottam).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz fatalista22 #48476 üzenetére
" ... nincs megfeleltetés a film frame-rátájához, vagy a megjelenítőhöz ... "
Igazából ez okozza.
... csak azt nem vágom, hogy ez nálad VLC-n nézve miért nem jelentkezik (vagy nem látod)?
A legtöbben egyébként ezért is használnak CoreELEC-et és társait, mert ott megoldott az "auto framerate". Ha viszont valaki nem akar ezzel vacakolni, ill. nem gond neki az, hogy kézzel átkapcsolja a megfelelőbe (én így vagyok ezzel), akkor annak melegen ajánlom a tvQuickActions-t (ami mivel nem csak ezt tudja, ezért én ma már el se tudnám nagyon képzelni a box-om használatát nélküle).
Vimu Player és SmartTube alatt pedig automatikus a váltás. -
tobias40
veterán
válasz fatalista22 #48476 üzenetére
Ezt hol és hogyan állítottad be?Nekem is vannak ilyen problémáim az oldalmozgásnál....
-
brazos
senior tag
válasz fatalista22 #48473 üzenetére
A Kodiban a Beállítások-Lejátszó pontban kapcsold ki a hardveres rásegítést, hátha az megoldja a problémádat.
[ Szerkesztve ]
-
fatalista22
tag
A Kodiban levő lejátszót alapbeállításokkal használom. Sajnos sokszor akadozva játssza le az oldalirányú mozgásokat, pedig a Vlcben nem akad a mozgás, vagy csak rikán. Nem hiszem el, hogy nem lehetne ezt a lejátszó beállításaival megszüntetni, vagy ha nem lehet, jó lenne a Vlct használni külső lejátszóként a Kodiban. Tudna valaki ebben segíteni?
-
Kenderice
senior tag
Üdv!
Kis segítség kéne.
Nem tudom elérni a KODI-t SSH-n.
Be van állítva minden, de visszautasítja a kapcsolatot.
A legújabb x86_64 verzió van fent, pár napja telepítettem.
Az eszköz egy miniPC.
Androidos telefonon a putty ssh alkalmazással próbálkoztam. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz axlfsi #48466 üzenetére
Huh, nem vágom, hogy mit látok a képeken, bocsi
"Ti, hogy csináljátok?"
Én egyébként úgy szoktam, hogy magát a kulcsokat tartalmazó fájlt másolom be oda, ahová kell. Ez Android-on:
Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.youtube/api_keys.json -
axlfsi
veterán
válasz axlfsi #48466 üzenetére
Na, közben rájöttem a legkényelmesebb megoldásra; korábban már egyszer megvásároltam a YATSE-t, ... azzal simán megy a Copy-Paste, úgyhogy telefonon böngészőben a Google API oldal és szépen kimásolgatom a három kulcsot egyesével, majd a megfelelő helyre beillesztem Coreelecben.
Ti, hogy csináljátok?
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz <Adamsky> #48445 üzenetére
szer.: bakker, MEGVAN! (csak éppen nem működik valamiért, hiába adom meg...)
Boccs a hülye kérdésért, de az API kulcsot, hogy a legegyszerűbb a Kodiból a vágólapra tenni, hogy beillesszem a helyére? ... elnevezek egy mappát a hálózaton a kulcs nevével és azt szerkesztem, vágólapra helyezem? (webGUI-ról ez a beállítási lehetőség nem elérhető, ugye?).
szerk.: ki- vagy be tudom őket kapcsolni, de az API megadása sajnos nincs itt...
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
PistiSan
addikt
Szia!
Nekem
LibreElec 12.0.1 van fent.
Kodi: 21.1 (21.1.0)
Git: 21.1-Omega (2024-08-18)
Youtube 7.1.1.6 (Saját youtube repo amit itt linkelnek néha a topicban)
A YOUTUBE addon tökéletesen működik, végig mentem a beállításokon, saját API key-el.A trailerek tökéletesen mennek, előbb próbáltam ki.
Amire én tudok gondolni, hogy frissítsd a libre-elecet, akár menüből, akár pendrive-ra rakva a telepítőt, lehet a régi libreelec okozza a hibát, az új youtube addonnal.[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Van egy intel nuc mini pc-m, amin kodi fut.
A tv-n keresztül jön a hang, vagy fejhallgatón, mikor min.
Szeretnék hangban előre lépni, de fogalmam sincs, hogy a kodi hogy adja ki a hangot, jó-e amire gobdolok.
A nuc-on HDMI kimenet van, optika nincs, kinéztem egy ilyen 5.1-es szettet. SONY HT-S40R 5.1
Ezen a rendszeren optikai bemenet van, hdmi nincs, a tv-n van optikai kimenet, de akkor, kodi-tv-hangfalak útvonalon közlekedne a hang, a sok konverzió nem biztos hogy jó.
Tudom, hogy ez a kodi topic, ezért első sorban az lenne a kérdésem, hogy a kodin hdmi-n minden hang kijön mefelelően, vagy van valami limitáció?
Akinek van tapasztalata, akár másik topicba átirányítva, akár privátban is küldhetne ezzel kapcsolatban infót.
Köszönöm. -
gyűrű
addikt
válasz Ricsii2001 #48457 üzenetére
A kodiban a Lejátszó > nyelv > elsődleges nyelvet állítsd magyarra, az alatta levő hangfolyam előnyben részesítése legyen bekapcsolva .
Így ha a forrás tartalmaz ilyet akkor azzal indul el.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz Ricsii2001 #48457 üzenetére
Talán vedd fel a kapcsolatot az addon spanyol fejlesztőjével.....
A Githubon ezt írja amúgy az addonról:
Feliratok
Továbbfejlesztett feliratok: A feliratok letöltése a lejátszás előtt, és a jobban testreszabható SSA/ASS formátumra konvertálva.
Továbbfejlesztett felirat beállítások: Új konfigurációs ablakot nyit meg, amely lehetővé teszi a feliratok megjelenésének testreszabását.
Csak ezekhez a nyelvekhez használható: Csak a megadott nyelvek feliratai (kétbetűs nyelvkódok, szóközzel elválasztva) töltődnek le. Például: es en pl letölti a spanyol, angol és lengyel feliratokat.
Tehát, ha az addon konfigurációs ablakában a kétbetűs hu szót is beírod, akkor elvileg lehozza a magyar feliratokat is. DE! Ha nem, akkor az addon készítőjének van igaza és csak a spanyol, angol és lengyel feliratokat képes jelenleg lehozni az addon.[ Szerkesztve ]
-
Ricsii2001
tag
Sziasztok!
A Skyshowtime kapcsán szeretnék érdeklődni. Telepítettem a Paco8 névre hallgató fejlesztő kiegészítőjét, amivel beleütköztem egy olyan problémába, hogy az elindított videók alapból nem Magyar nyelvűek. A sorozatokhoz, amiket néznék, van Magyar nyelv az oldalon, böngészőből és telefonról a gyári alkalmazásban gyárilag Magyarul indul el. Mit tudok tenni annak érdekében, hogy a videók, amelyekhez van magyar nyelv, magyarul induljanak el? Köszönöm előre is a segítséget! -
melan
senior tag
válasz <Adamsky> #48445 üzenetére
Köszönöm a választ és a linket, sikerült megcsinálnom az API kulcsot, beállítani és bejelentkezni is!
A beállítások varázslón végigmentem, de az utolsónál azt írja ki (xml mentése), hogy nem sikerült.
Mellette a trailerekbe belefagy a youtube, és ujraindul az eszköz... -
tobias40
veterán
Amazon firestick-en fut a Kodi 21.0.0 és a Plex klienst raktam volna fel alá de hibával kilép.
Van erre vmi speckó Plex kliens vagy mit tegyek hogy jól működjön?
A saját droidos Plex kliens természetesen jól működik de szeretnék mindent a Kodival irányítani amit csak lehet.. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Nálam is a 7.1.1.6 van fenn (ATV-s box és Windows-os PC). Mindkét helyen szépen működik. Ezt a YouTube for Trailers-t nem ismerem, de úgy látom semmi szükség nincs rá. Most két filmnél próbáltam, és szépen indultak a YT trailer-ek.
Api kulcsot jó rég csináltam (most az a link már nem is működik, ami alapján), így csak annyit tudok mondani, hogy ez alapján próbáld meg.
A kulcsokat érdemes másolni, mert elég egy karaktert elgépelni, és nem fog menni a dolog.
Bejelentkezés: én be is vagyok jelentkezve. Legfőképp azért, mert korhatáros videók – korábban legalábbis – e nélkül nem indultak el. A bejelentkezés (is) pofon egyszerű. Egy "varázsló" végigvezet. Mindkét rendszeren gond nélkül meg tudtam csinálni. -
melan
senior tag
Lehet lerágott csomt, de nekem akkor sem megy a youtube. Semmi másra nem használom, csak az előzetesek megtekintésére. Már újraraktam, megpróbáltam a slyguy youtube for trailerét is, de nem működik ( ez utóbbi elévült elérési útra hivatkozik).
Az apit elvileg sikerült megcsinálnom, de bejelentkezni sem tudok. Mondjuk nem is akarnék, de sajna belefagy egyes előzetesekbe.
Tud valaki egy normális leírást linkelni, amiben le van írva minden?X96pr, libreelec, 19.5 mazrix, legújabb 7.1.1.6 youtube addon
-
vacs
veterán
Felirat kérdésem van nekem is: a magyar ékezetes karakterek nem jelennek meg, tehát pl az öcsém szó helyett csm látszik, mit kellene beállítanom?
Nem külső feliratok, hanem a Kodin belül a feliratkezelőben az Opensubtitles-t töltöttem le.(^)(>.<)(^)
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Kodi-val kapcsolatban lenne pár kérdésem. A Kodit egy Xiaomi Mi Box 2nd Gen médialejátszón használom. Windows 11 fájlmegosztáson keresztül nézem a filmeket. (A kérdéseimet a lejátszó topikjában is feltettem, onnan küldtek ide.)
1. Ha új filmet másolok a megosztásba, akkor az nem adódik hozzá a médiatárhoz automatikusan? Az is elég lenne, ha a médiatár főképernyőjére felveszi infó meg borító nélkül, aztán a letöltés elindítom kézzel arra az egy-egyre. (A régi médialejátszóm így működött. A Kodi-ban a frissítés automatikusan indításkor beállítás ugyan hozzáadja, de az átnyálaz újra mindent, ami 2200 film esetén idő.)
2. Néhány filmet nem ismert fel. Erről van valahol valami lista, hogy miket próbáljak kézzel frissíteni? (Nem talált meg vagy 30 filmet és ugye 2200 film esetén nem egyszerű kideríteni, hogy melyek azok.)3. Videólejátszáskor felirat betöltésre nincs valami gyorsgomb-szerű funkció? Pl. programozható gomb, hogy hosszan nyomok a távon pl. OK-nak megfelelő gombot. (Ez lehet hardver specifikus is!) Ez a távon megnyomom az OK-nak megfelelő gombot, majd elkattintgatok a felirat ikonra, majd listában lépkedek, majd OK gomb elég macerás.
Köszi, sinick
-
brazos
senior tag
válasz lali303 #48423 üzenetére
De, ha csak annyit írsz neki, hogy létezik, akkor abból sosem fogja tudni, hogy mit szedjen le. Az esetleg létező ilyen addon nevét (és esetleges elérését) megadva már inkább. Nem véletlenül kapott egy olyan választ, amiben az(elvileg megfelelő) addonok neve szerepelt.
[ Szerkesztve ]
-
vzoli1987
aktív tag
csináltam egy addont a napiszar.hu oldalra, első addon amit sikerült élesítenem chatgpt jóvoltából, chengelogban benne van minden fontos részlet
1.0.0 - Youtube linkek tesztelve, bélyegkép nincs még :-( (v21 Omega)
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kismrina #48417 üzenetére
" ... mi módon telepítetted boxra one tv-t?"
Igaz nem engem kérdeztél, de hoktar egy másik topic-ban válaszolt." ... a play áruházban nincs box verzió." – szóval te az ATV/GTV-s áruházi kínálatot látod, míg ő a mobilosat.
Sideload-al persze ATV/GTV-s box-ra is lehetne telepíteni az apk-t, de állítólag nem indul el.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Létezik olyan kiegészítő ami egy letöltött filmhez automatikusan letölti a feliratot?
Itt feliratokra visszakerestem, de inkább a betű típusa jött szóba. -
melan
senior tag
Sziasztok! Libtelecet (19.5) használok egy X96Max on, Minden jól működik, kivéve egy apróság, a youtube előzetesek. Először egyáltalán nem ment, majd újraraktam a youtubeot, és néha hibaüzenetet kapok: error on contentprovider felirattal, alatta valamilyen elérési utat hiányol. 720p a max... van rlőzetes, amit lejátszik, valamit betölt, 1 mp, majd lefagy az előbb írt hibaüzenettel.
-
fatalista22
tag
válasz hoktar #48412 üzenetére
Android tévé van rajta. Nem tudom elmondani, hogy csináltam, mert sokszor próbálkoztam, aztán egyszercsak sikerült. Valahogy elértem, hogy a megosztott könyvtárat csatlakoztassa, s olvassa be a teljes könyvtárat. Ha a régi gép be lesz kapcsolva ünnepek után, azon is van megosztás, majd figyelek rá, mit csinálok, ha azzal is sikerül.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egyre többször nézek olyan filmet, amikhez az alapértelmezetten megjelenő felirat hibásan jelenik meg, az ékezetes magánhangzók hiányonzak. Sejtem hogy talán a lejátszó/Karakterkészlet résznél kell valamire állítani. Jól sejtem ott kell, és ha igen akkor melyik a nyerő?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
hoktar
csendes tag
válasz fatalista22 #48411 üzenetére
Milyen platformon és hogy jutottál el a sikerig, ha nem titok?
Migiri-Migiri-Megyek!
-
fatalista22
tag
válasz fatalista22 #48406 üzenetére
Köszönöm, sikerült
-
zsiga68
őstag
válasz fatalista22 #48406 üzenetére
Azért valami konkrétabb infót is adhatnál ez ügyben....
-
gazso75
aktív tag
Sziasztok,
Sweet.tv-re van valami működő addon LE 21 alá?
-
fatalista22
tag
Kodi SMB megosztást próbálok beállítani egy új lejátszón és nem megy. A megosztás megvan, de a könyvtárak üresek. Gondolom mással is előfordult már. Sajnos nagyon régen telepítettem lejátszóra Kodit, ezért nem emlékszem, hogy lehet megoldani.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
CoreELEC alatt Twitch videókat néznék élőben, de emiatt azok nagyon sokszor megszakadnak:
Erre tud valaki valamilyen megoldást?
Köszi! -
Hege1234
addikt
-
envagyok
veterán
Pár éves libreeleces 8.2.3.1. (kodi) eddig működött a mediaklikk, de most hibát ír ki.
Van ötletetek, mi okozhatja?