- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaming
csendes tag
Hellyel közzel, de sikerült megoldást találnom a 20.0 Nexus használata mellett is.
Ez nekem már így élhetőbb, feltéve, hogy a kedvencekbe korlátlan mennyiségű filmet tudok betenni.
Bedobáltam a kedvencekbe párat és a beállítások között rátaláltam arra, hogy a Kodi azonnal a kedvenceket hozza be kezdőképernyőnek. Sajnos innen nem tudok egyből az információkra is navigálni, de megemésztem.Az igazi nekem úgyis ez a listázási forma,
de ha nem akarnak már itthon kiadni szinte semmit, vagy a környező orszagokhoz képest dupla, tripla áron, akkor kapják be.
-
Gaming
csendes tag
Ilyen frankón működik mindnél az info:
és ilyen gányul listáz, ráadásul nem is mutatja az összeset... ha pedig bemegyek pl a gyűjteményekbe, akkor hiába mutatja, hogy vannak, de belelépve semmit nem dob ki. Itt a "közös" listában pedig ott vannak. Mind1, a lényeg az lenne, hogy csak 1 teljes könyvtárat mutasson borítokkal és semmi egyebet.Hálás köszi!
-
Gaming
csendes tag
Sziasztok!
Sosem használtam még Kodit, így kellene egy kis segítség.
Himedia Q10 Pron fut a 20.0 Nexus.
Addig nagy nehezen eljutottam, hogy "beteszegettem" a filmeket elvileg a Filmek "menü" alá. Mutat mindent, előzetest, színészt, képet, stb szóval sípol, fütyül, zenél, de az istennek sem tudok rájönni arra, hogy miként láthatom csak a filmek borítóját a "filmek" menü alatt.Egy csomó nekem nem kellő dolgot mutat és fölöslegesen listáz: nemrég hozzáadott, megnézett, megnézendő, stb
Az műfaj, release date, stb szerinti keresés sem kellene.Egész egyszerűen dobjon ki egy listát ABC sorrendben filmborítokkal és annyi.
Van erre valami lehetőség, mert én már mindenhol néztem, de nem igazán találtam rá beállítási lehetőséget :/
Vicces, hogy mindenhol van beállítás a rendezésre, de pont azon az oldalon ahol a hozzáadott filmeket látom ott nincs külön fogaskerekes menü.Remélem így leírva értitek miről hadoválok. Ha nem, akkor holnap teszek fel képeket.
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest