Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Itt egy angol nyelvű leírás, ami lépésről lépésre bemutatja, hogy lehet egy olyan menüpontot létrehozni a főmenüben, amely egy konkrét mappában levő filmek/sorozatok/bármi tartalmát mutatja – én ennek alapján csináltam: [link]
Az egésznek a kulcsa, hogy először ún. smart playlistet kell létrehozni, ami tulajdonképpen leszűri a kívánt mappa (mondjuk a gyerekfilmek mappája) tartalmát, aztán az újonnan létrehozott menüpontot úgy kell beállítani, hogy erre a smart playlistre mutasson. -
gyűrű
addikt
-
Beni2360
félisten
Hát ezeken már túl vagyok de ismét ráfeküdtem a kíváncsiság végett és rájöttem ami SAMBA-n meg van osztva azt nem engedi nekem NFS-sel megosztani. És már vagy 3 éve tökéletesen megy a SAMBA megosztása. Vagy valamit rosszul csinálok de olyan egyszerűen adja magát, hogy nincs apelláta. Pl a video mappát nem engedi felvenni mert jelzi, hogy már megosztott.
-
blakey
titán
Mede8er-em volt előtte, és azon is NFS-en keresztül néztem a filmeket, mert elég nagy bitrátájúakat nézek, ezért is jobb az NFS.. - SMB-t használok évek óta, mert nincs semmi probléma vele, természetesen az NFS mindig ott van ha netán szükség lenne rá. Nem tudom te mekkora bitrátájú filmeket nézel, de egy 120-150Mbps film hibátlanul megy SMB-n is, adj egy esélyt az SMB-nek és próbáld ki, küdés helyett. SMB3 és NFS között kb. semmi küólönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asztalos klub
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Linux kezdőknek
- Arc Raiders
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest