- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
djherby #1821 üzenetére
Szerintem nem erre kiváncsi hanem inkább arra, hogy miket állítasz be ahhoz, hogy a sorozatokat megtalálja, mert amit most betettél az a NAS betallózása. Az lenne a lényeg, hogy mi az amit beállítasz a kereséshez illetve hogyan vannak elnevezve az anyagok. 100%, hogy valamit figyelmen kívül hagytál.
-
interstate76
addikt
A Genesis-es linkek között nekem is vannak olyanok, amelyek nem működnek. Épp a Broadchurch 2. évadát pörgetjük és a HD minőségűek valamiért nem indulnak el (akkor sem, ha semmi más nem fut a hálózaton), pedig a 30 Mb/s-os sávszélesség - elvileg - elég kellene hogy legyen. Feltéve, hogy nem 40 Mb/s-os bitrátájú, full hd tartalmat takar a HD jelzés
, amit azért igen erősen kétlek.
Én régebben néha néztem rajta sportot a SportsDevil-lel, de már régóta csak TV-ben követem a különböző eseményeket (Horizon Go és Digi Online hozzáférésem is van - számomra több, mint elég). Anno gyakorlatilag mindent megtaláltam, ami érdekelt. Még azt is, ami nem.
-
interstate76
addikt
Amiket én a legtöbbször használok (Genesis, Movieshark, YouTube, TuneIn Radio, Digitally Imported, Plex), azok régóta hiba nélkül mennek PC-n és mini PC-n (OpenELEC alatt) egyaránt. Korábban jóval több kiegészítőt telepítettem, azok közül volt pár, amik verziófrissítés és/vagy hardvercsere után nem mentek, de a fentiek régóta atomstabilan és megbízhatóan futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest