- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Ebben a kérdésben tudnátok nekem segíteni?
-
Bacusuz
őstag
Siasztok:
A következő gondom lenne, amiben kérném a segítségeteket.
Andorid GTking + kodi 18.3 leia kombóval nézem a Synology nasról NFS-el megosztott filmeket.
A megosztott mappa tartalmaz képek; doksik; programok;filmek almappákat.
A Confuence-ben beállítom a megosztott filmek almappát, de a médiatár frissítésekor az egész megosztott mappa tartalmát vizsgálja át, emiatt tele van mindenféle valótlan borítóval, melyek sokszor ismétlődnek.Be lehet valahol állítani, hogy csak a kijelölt mappa tartalmát vizsgálja?
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
A kovetkező probléma megoldásában kérném a segítségetek:
Ma üzembe helyeztem egy Beelink GT King gépemet, de nem tudom a video mappát a NAS ról kibontani.
A NAS nál beállítottam a video mappa megosztást a beelink ip címére.
Rámegyek a Kodiban a filmek videokra és megtalálja a NAS ip-jét és a videos mappát, de onnan tovább nem megy.
Szerintetek mi lehet az oka, és a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged