Hirdetés
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Arra gondoltam, hogy a filmekhez tartozó borítóképeket és a tartalom leírását törli-e. Mert attól, hogy egy filmet átnevezek, még kellenek ezek az adatok, persze gondolom, hogy le tudja akárhányszor tölteni, csak az idő. Ezt adott esetben bele kell majd kalkulálnom, ha nem akarom este félbeszakítani a műveletet, hanem inkább egy szuszra szeretném letudni.
Illetve, ha meghagyja ezeket az adatokat, hogyan tudom eltávolítani a fölösleget abban az esetben, ha a filmet véglegesen törlöm a gépről, mert nem tetszett? Átgondolva: valószínűleg törli azt, amihez nem találja a filmet (pl. átneveztem), és újra letölti a szükséges infót, ha megtalálja a filmet az új helyen vagy új névvel. De nem tudom biztosra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Temu
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest