- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Arra gondoltam, hogy a filmekhez tartozó borítóképeket és a tartalom leírását törli-e. Mert attól, hogy egy filmet átnevezek, még kellenek ezek az adatok, persze gondolom, hogy le tudja akárhányszor tölteni, csak az idő. Ezt adott esetben bele kell majd kalkulálnom, ha nem akarom este félbeszakítani a műveletet, hanem inkább egy szuszra szeretném letudni.
Illetve, ha meghagyja ezeket az adatokat, hogyan tudom eltávolítani a fölösleget abban az esetben, ha a filmet véglegesen törlöm a gépről, mert nem tetszett? Átgondolva: valószínűleg törli azt, amihez nem találja a filmet (pl. átneveztem), és újra letölti a szükséges infót, ha megtalálja a filmet az új helyen vagy új névvel. De nem tudom biztosra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest