- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Beni2360 #908 üzenetére
Egy csomót gugliztam utána, de nem találok megoldást. Sok helyen azt olvasom, hogy vannak olyan Android-os eszközök, ahol van ilyen funkció és ajánlják is a használatát. Akkor csak nem mind 1 Android-on sem... Vagy ez az eszköztől függ, ami futtatja?
Ez egy média lejátszó (ráadásul 4 USB porttal), így gondolom, hogy számításba vették, hogy gyakran fognak rá külső winyókat, esetleg Pendrive-okat dugni, ez hozzá tartozik a "mindennapi, rendeltetésszerű használatához". Ebből gondolom, hogy ha ez ezen kütyük esetén fontos, akkor bizonyára raktak bele ilyen leválasztó funkciót, a kérdés csak az, hogy hova...
Amúgy: Windows szokás, de abból az egyik legjobb. Mióta az eszemet tudom (és, hogy van ilyen lehetőség a Win-ben), mindíg szépen leválasztom "biztonságosan" az USB eszközeimet a gépről (PC, Noti), mielőtt kihúznám őket az USB portból. Akár otthon kapkodom a file-okat egyik gépről a másikra, akár a sarki nyomtatósnál fejeztem be a dolgokat...
Nem szeretnék "nem élni a lehetőséggel" Android-on sem, vigyázok a külső winyóimra, ahogy csak tudok (mert nem voltak olcsóak és szeretném, ha még hosszan kitartanának), ezért ha van ilyen lehetőség, akkor itt is használni szeretném...
Ha közben valakinek van ötlete rá, akkor ossza meg pls!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest