Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kicsit zavarban vagyok az "android box" kitétel miatt, Androidhoz nem értek, de LE alatt így lehet:
1.) Léthehozunk egy könyvtárat az LE alatt, ide fogjuk beépíteni a hálózatos file rendszert:
mkdir /storage/mount
mkdir /storage/mount/K1
Mint látszik a "/storage/mount/K1" helyre fogjuk beépíteni majd a hálózati megosztást.2.) próba, próbáljuk meg becsatolni, a parancs (dune felhasználó; dunejelszo jelszóval csatlakozik a 172.16.168.1 IP-jű host mount/K1-2TB megosztására):
mount -t cifs -o username=dune,password=dunejelszo,ro,sec=ntlm //172.16.168.1/mount/K1-2TB /storage/mount/K13.) ellenőrzés, sikereres?:
mount | grep cifs
//172.16.168.1/mount/K1-2TB on /storage/mount/K1 type cifs (ro,relatime,vers=2.1,sec=ntlmssp,cache=strict,username=dune,domain=DDS-DESK,uid=0,noforceuid,gid=0,noforcegid,addr=172.16.168.1,file_mode=0755,dir_mode=0755,nounix,serverino,rsize=65536,wsize=65536,actimeo=1)
Úgy tűnik igen.4.) akkor a hálózati file rendszer csatolását végző parancs kerüljön be a /storage/.config/autostart.sh file-ba, az eredmény, lehet tallózni a hálózaton is:

-
junkpod
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Melyik háttérképre gondolsz?
(A wineset nem én csináltam
már kifejtettem, hogy ezt azért nyitottam /eredetileg droiddal) mert a Kodi addonod topikban a Kodi beállítások elvesznek. Winesrol még nem is tudtam, de tény, hogy az is különbözik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már kifejtettem, hogy ezt azért nyitottam /eredetileg droiddal) mert a Kodi addonod topikban a Kodi beállítások elvesznek. Winesrol még nem is tudtam, de tény, hogy az is különbözik...