Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
samupapa
üzenetére
Biztos, hogy ezt nekem akartad címezni? Blakey volt az, aki megkavarta a dolgokat az optikai kimenettel (nem hinném, hogy rossz szándékkal), de a kérdező is kissé szétszórtan adta elő a kérdését. Nem szokványos dolog, hogy 3,5mm-es jack-en vezetik ki a koaxiális S/PDIF-et, sokakat már ez összezavar, téged is, ahogy írtad (feleslegesen vettél egy 3,5mm/toslink átalakítót).
Az MXR képét azért tettem be, mert már kezdtem kételkedni benne, hogy a kérdező gépén van-e egyáltalán 3,5mm-es jack S/PDIF felirattal.Visszaolvastam miről volt szó itt május végén, nem látok semmiféle találgatást, max. annyit, hogy Beni is rácsodálkozott a 3,5mm-es jacken történt S/PDIF kivezetésre.
#823Ahogy nézem, most is ugyanazt írtam.
#1070A Kodi hang beállításánál ha passthrough-t akarsz a filmekhez, akkor Android/S905 alatt nem szabad átállítani a hangszórók számát (Number of channels) 2.0-tól eltérőre, mert lefagy a Kodi. A PT ettől még működik, tehát többcsatornás kimeneted lesz az S/PDIF-en keresztül. Kodi audio quick start guide (már vagy 100× linkeltem).
Remélem én is segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi