- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- uleFone Power
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Sziasztok,
sokan ajánlották itt a Kodi távvezérléséhez a mobilos Yatse appot, de nekem inkább egy iPad mini szokott otthon a kezem ügyében lenni, ezért kerestem egy iOS-re való remote appot a Kodihoz.
Végül ezt szedtem le: Official Kodi Remote
A problémám a következő: minden szép és jó, amíg az app-pal el nem indítom egy film/sorozat-epizód lejátszását a HiMedia Q10-esemen, de onnan kezdve, hogy elindul a lejátszás, a készülék nem reagál tovább az appban kiadott parancsokra - gondolom, azért, mert nálam ilyenkor a feltelepített wrapper a Q10-es saját beépített lejátszóját indítja el (annak érdekében, hogy pl. menjenek rendesen a BD3D ISO-k is), tehát a lejátszást ilyenkor lényegében nem is a Kodi végzi, az app viszont csak a Kodit tudja vezérelni...
Akkor ugye jól gondolom, hogy emiatt nálam használhatatlan bármilyen Kodi remote app?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- Jbl tour pro 3
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest