Hirdetés
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Egy olyan kérdésem lenen, hogy hogyan lehet megváltoztatni, hogy milyen adatbázisból olvassa be a filmadatokat? Odáig eljutottam, hogy hozzáadtam port.hu-t, de megváltoztatni egy olyat amit végig scannelt az alapbeállításúval, nem tudtam.
Fogtam hozakodtam újra, így már újként be tudtam állítani port.hu-t, de így meg most kétszer van fent ugyan az a mediatár.
Illetve arra se jöttem ré, hogy tudom törölni a fennlévő egyiket... És ez lenne a második kérdés, hogy tudom törölni az egyiket?
Nem látok ilyen lehetőséget sem...
Harmadik kérdés (bár erről valahol olvastam), elég sok dolgot rosszul azonosított be port.hu alapján. Manuálisan hogy tudom az adott filmeket javítani ? (oylan szinten rosszul hogy film maga tök más mint amit adott neki)
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest