- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Bizros nagyon béna vagyok, de valaki le tudja nekem írni, hogy a Kodi-ban hogy tudok hozzáadni egy mappát a NAS-omon, amit azt akarom, hogy a Movies szekcióban szkenneljen be a Kodi és legyen ott az összes filme a Movies alatt?
Van egy Nvidia Shield-em, ehhez már hozzáadtam a NAS-t, tehát minden app látja a megosztott mappákat (pl. Filmek, Sorozatok, Fényképek). A Kodi is látja ezeket a mappákat, de amikor a Movies fül alatt arra kattintok, hogy Enter files section, akkor ugyan ott vannak ezek a mappák, de nem engedi kiválasztani egyik mappát sem, hanem a mappákon belül tudok kiválasztani egyes média fájlokat. De én nem egyes fájlokat akarok kiválasztani, hanem egy egész mappát.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest