- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz junkpod #2682 üzenetére
Van egy Nvidia Shield TV-m és ott a beállításokon belül van olyan opció, hogy mount NAS. Ez egy állandó csatolás, ami arra szolgál, hogy minden app lássa a NAS mappáit fixen.
Ez működik is, csakhogy a Kodi-n belül ez annyit csinál, hogy a mappákat látja DLNA-szerűen és a mappán belül tudok fájlt kiválasztani lejátszásra.
Szóval közben már rájöttem, hogy a fenti opciótól függetlenül kell manuálisan hozzáadni a NAS-om mappáit. Az NFS és SMB megosztás között amúgy van lényegi különbség?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Bizros nagyon béna vagyok, de valaki le tudja nekem írni, hogy a Kodi-ban hogy tudok hozzáadni egy mappát a NAS-omon, amit azt akarom, hogy a Movies szekcióban szkenneljen be a Kodi és legyen ott az összes filme a Movies alatt?
Van egy Nvidia Shield-em, ehhez már hozzáadtam a NAS-t, tehát minden app látja a megosztott mappákat (pl. Filmek, Sorozatok, Fényképek). A Kodi is látja ezeket a mappákat, de amikor a Movies fül alatt arra kattintok, hogy Enter files section, akkor ugyan ott vannak ezek a mappák, de nem engedi kiválasztani egyik mappát sem, hanem a mappákon belül tudok kiválasztani egyes média fájlokat. De én nem egyes fájlokat akarok kiválasztani, hanem egy egész mappát.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- MÁV topic