Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mauzes addikt válasz  junkpod

üzenetére junkpod

üzenetéreVan egy Nvidia Shield TV-m és ott a beállításokon belül van olyan opció, hogy mount NAS. Ez egy állandó csatolás, ami arra szolgál, hogy minden app lássa a NAS mappáit fixen. Ez működik is, csakhogy a Kodi-n belül ez annyit csinál, hogy a mappákat látja DLNA-szerűen és a mappán belül tudok fájlt kiválasztani lejátszásra. Szóval közben már rájöttem, hogy a fenti opciótól függetlenül kell manuálisan hozzáadni a NAS-om mappáit. Az NFS és SMB megosztás között amúgy van lényegi különbség? 
- 

Mauzes addikt Sziasztok! Bizros nagyon béna vagyok, de valaki le tudja nekem írni, hogy a Kodi-ban hogy tudok hozzáadni egy mappát a NAS-omon, amit azt akarom, hogy a Movies szekcióban szkenneljen be a Kodi és legyen ott az összes filme a Movies alatt? Van egy Nvidia Shield-em, ehhez már hozzáadtam a NAS-t, tehát minden app látja a megosztott mappákat (pl. Filmek, Sorozatok, Fényképek). A Kodi is látja ezeket a mappákat, de amikor a Movies fül alatt arra kattintok, hogy Enter files section, akkor ugyan ott vannak ezek a mappák, de nem engedi kiválasztani egyik mappát sem, hanem a mappákon belül tudok kiválasztani egyes média fájlokat. De én nem egyes fájlokat akarok kiválasztani, hanem egy egész mappát. Remélem érthető voltam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képregény topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest