Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Egy igen csak frusztráló hiba megoldásában kérném a segítségetek. Van egy Sony XE85 android TV-m és telepítettem rá a Kodi alkalmazást, novemberi verzió. Filmek lejátszásánál (mkv, HD, 4K) a zoomolási opcióknál hibásan változtatja az aspect ratiot a program mivel nyújtja a képet és nem kivág belőle. Tök mindegy mit állítok be (zoom, széles zoom, 16:9 zoom, fekete sávok csökkentése max 20%-al stb) a kép megnyúlik (megnyúlt emberi arcok, tárgyak lesznek) élvezhetetlenné téve a filmnézést. Beszéltem másokkal, elvileg nálam van a hiba mert máshol szépen kivág a képből a rendszer ha zoomolni akarsz és nem nyújtja a képet.
Esetleg tapasztalt valaki ilyet illetve tudja valaki mi lehet a probléma? Elég idegesítő a dolog és azon gondolkozom meghirdetem a televíziót mert lassan időm sem kedvem sincs foglalkozni a dologgal viszont a zoom funkciókat ha jól működik hasznosnak találom mivel szeretem eltüntetni az alsó-felső fekete sávokat de nem úgy hogy a szoftver megnyújtja a képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Arctis Nova Elite (Bontatlan)
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- új bontatlan Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Razer Blackshark V2 Pro vezeték nélküli Gamer fejhallgató - dobozában!
- Beats Power Beats bluetooth füles eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest