Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Sony Androidos 43W805ös TV-t, melyre a Kodi 17.1et telepítettem mondván nem szeretnék külön eszközt, ha a TV is tud így lejátszani.
Minden jó kivéve két dolgot, ami kicsit bosszantó:
1. DLNA-n keresztül szépen lejátssza a dolgokat, viszont ha SMB forrásokat adok hozzá, akkor random időközönként megszakítja a lejátszást és tallózhatom be újra a lejátszani kívánt filmet... Zyxel NSA325 NASom van.2. Bizonyos filmeknél nem volt hang és belassult/fagyott a Kodi úgy, hogy optikai kimenettel DD képes házimozi erősítő van a TVhez kötve. Arra jó adag nyomozás után rájöttem, hogy azoknál nincs, melyeknél 640kbps a hangforrás. Elvileg egy plusz opció bekapcsolásával (hang szinkronizálása a képhez) ez javítható, így ráerőszakoljuk a Kodira, ő maga konvertálja át a hangot, viszont ilyenkor némely filmnél akad a kép.
Tudtok a fentiekre megoldást? Találkozott már valaki ezekkel?
Köszi!
Üdv,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő