Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
válasz
DoItYourself #2024 üzenetére
Köszi! Kipróbálom majd, értekeztünk a Sony fórumban is a TVről, de eddig a Kodinak tulajdonítottam a bugokat.
Folyamatosan követem a Sony fórumot is a frissítés miatt, ahol lassan lincshangulat alakul ki a gyártó felé, hogy azóta se voltak hajlandóak kijavítani a hibákat. -
dobost
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Sony Androidos 43W805ös TV-t, melyre a Kodi 17.1et telepítettem mondván nem szeretnék külön eszközt, ha a TV is tud így lejátszani.
Minden jó kivéve két dolgot, ami kicsit bosszantó:
1. DLNA-n keresztül szépen lejátssza a dolgokat, viszont ha SMB forrásokat adok hozzá, akkor random időközönként megszakítja a lejátszást és tallózhatom be újra a lejátszani kívánt filmet... Zyxel NSA325 NASom van.2. Bizonyos filmeknél nem volt hang és belassult/fagyott a Kodi úgy, hogy optikai kimenettel DD képes házimozi erősítő van a TVhez kötve. Arra jó adag nyomozás után rájöttem, hogy azoknál nincs, melyeknél 640kbps a hangforrás. Elvileg egy plusz opció bekapcsolásával (hang szinkronizálása a képhez) ez javítható, így ráerőszakoljuk a Kodira, ő maga konvertálja át a hangot, viszont ilyenkor némely filmnél akad a kép.
Tudtok a fentiekre megoldást? Találkozott már valaki ezekkel?
Köszi!
Üdv,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- LTE frekvenciák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mini-ITX
- Bittorrent topik
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Xbox Series X|S
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő