- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Zenty
őstag
''én azt nem vágom, h a kormány miért csinálna ilyet? mert ugye ez hejhez kötött, nepírtásra nem jó, rohadt drága lehet, játékszernek minek csinálnák? azé meg, ahogy az első részben volt, a bűnözőket minek baszogassák ilyen drága dologgal, ahelyet, h simán lelőnék őket mint a második végén?''
Jó kérdés talán unatkoznak?
Szerintem az alap ötlet az lett volna ,mint ahogy 3 ba is van ,hogy a bünözöket akiket halálra itélnek vagy 60-van évekre be akarják zárni, azokon picit kisérletezenek.Ugy önkétes alapon egy csöp reményt adva nekik!Pl a kisérlet,hogy egy ilyen kockábol egyálltalán meg lehet e szökni? Aztán késöb rájöttek ,hogy egész jó kis eltüntető gépezet ez.
Azt én se értem mi értelme az egésznek mert lehetne egyszerüben is gyilkolászni.
A 3 ba bele vitték az agymosást is ,igy végülis bárkit bel lehet oda küldeni és bárkit ki lehet nyirni probléma nélkül.Talán ezért?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs