Új hozzászólás Aktív témák

• mindfreak

őstag

válasz Viktor77 #2497 üzenetére

Üdv Neked is.

ToR-ban minden questet párbeszéddel veszel fel és fejezed be, ahol még döntéseket is hozhatsz. Ezzel sokkal interaktívabb a játék, de a WoW-ban 5 oldalas szövegeket kell végigolvasni, amit sokan nem tesznek meg, mert unalmas.
    Nincs class specifikus storyline a WoW-ban. Pont.

A WoW az első MMO játék volt, ezzel fektették le magát a stílust. Sikere megkérdőjelezhetetlen. Nyilvan ehhez hasonítják a többi játékot is, mert ez az etalon. A ToR négy hónapos pályafutása alatt 1,7 millió aktív előfizetői táborra tett szert, amihez ha hozzáveszünk, hogy sok más MMO-val kell osztoznia a piacon, valamint a legnagyobb táborhoz, az ázsai (kínai) felhasználókhoz még el sem jutott a játék nagyon jónak számít!

Konkrétan milyen hibákra gondoltál amiből nem tanultak az SW készítői? A játék négy hónapja indult, kezdetben se sok buggal találkoztam - pedig már a bétával kezdtem, de amit tapasztaltam (nagyrészt grafikai hibák) hetekkel később javították. Az 1.2-es patchel sok új elemet hoztak a játékba, mely szintén bizonyítja, hogy meghallgatják a játékosok visszajelzését. Na és hol van még a vége?

Új hozzászólás Aktív témák